Csintalan Sándor, Simicska Lajos barátja és egyben szócsöve ismét interjút adott – ezúttal a Heti Válasznak. Ebben többek közt arról beszélt, egyre nagyobb az agresszió az emberekben, ami azért van, mert a felelős politikusok cselekedetei is ezt tükrözik. Ez nemcsak verbálisan jelenik meg, mint mikor Lázár János beszólogatott Szél Bernadettnek, hanem például úgyis, hogy Orbán "nem rúgta ki páros lábbal Habony Árpádot", amikor megtudta, hogy bántalmazott nyugdíjasokat.

A Lánchídrádió műsorvezetője arra is kitért, a miniszterelnök környezete "naponta megéli a Habony-féle terrorizmust, Habony jelenlétét, Habony hatalmát". Hozzátette: ő még sosem látta olyan zavarodottnak Orbánt, mint mikor Habonyról kérdezték.

Csintalan szerint a Simicska-féle birodalom "konzervatív, jobbközép, kritikai média", míg a Magyar Hírlaptól és az Echo-tv-től jobbra "már csak a szakadék van". Az pedig szomorú lenne, ha Simicska bocsánatot kérne Orbántól, mert az azt bizonyítaná, hogy a kormány nincsen tisztában azzal, mi a sajtó szerepe egy demokráciában.

(...) nem mi hajtottunk végre 180 fokos fordulatot, hanem a kormány jött nekünk

- mondta még el a Simicska-Orbán háború margójára hozzáfűzve azt is, hogy a vállalkozó sosem szólt bele a médiumok tartalmába.

Egyébként Csintalan a Fideszt még a kisebbik rossznak látja a Jobbikkal szemben, amit pedig nemzetáruló pártnak tart.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@brutus: Az csak nekünk hasznos és jó, ha ezek a pártpatkányok metélik egymás gigáját !
Az a gyanúm, hogy Csintalant hamarosan ismét nagyon elverik, de most a "cimbik" !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@brutus: Undorító, vagy sem a látszat szerint nem Simicska támadta meg Orbánt. Ha pedig a kívülállóknak bárki szerint választani kell, akkor javaslom azt mérlegre tenni, melyikük mit hozott létre az elmúlt negyedszázad alatt. Mi volt az eredménye annak, hogy Orbán ült 25 évet a parlamentben és mi volt Simicska negyedszázados eredménye. Egyszámjegyű fidesz tagkönyvvel rendelkező egyén szerint az "elmúltnyolcévben" Simicska tartotta el a fideszt. Ez idő alatt Orbán eltartotta a családját. Mérlegeljenek a választók.
justhpeter
@Toby: Nekünk nem hasznos, ha ezek egymás gígáját metélik. A vesztes temetése és a túlélő kezelés is a mi pénzünkből menne. Ahogy őszinte sajnálatomra a fizetésük is. Pártkatonák esetében - ahogy egyházak esetében is - azt tartanám helyesnek, hogy a tevékenységük költségét fedezze a párt - egyház - tagsága. Közpénzt csak akkor kaphassanak, ha a köznek hasznos tevékenységet végeznek, azt is ellenőrzötten.
Desischado
Komolyan, ezekben nincs egy pici gerinc sem?!
mate03
@Desischado: A csiga hozzájuk képest,gerinces csúszó-mászó!
Desischado
@mate03: Milyen igazad van! ezeknek fogalmuk sincs, hogy mi a gerinc! Egyébként is, ennek a fajnak nem számít, a jelek szerint! Undorítóak!
világlátó
Csintalan egyszerüen csak a felszínen akar maradni. Volt ő már minden, beszólt ő már mindenkinek, hol balra radikális, hol jobbra. Ez az ő világa, sziporkázó szellemisége az ilyen zavaros világban úgy él mint hal a vízben. Csak szerepelni akar és tesz róla hogy szerepelhessen. Havas is azért hívta, mert mindenkit és mindent elnyomó stílusa, pocsék modora ellen Csintalan méltó partner.Egymásra találtak, csak már tűnnének el a képernyőről. Mivel ez nem megy, én váltok át más csatornára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.