Felállították Andrássy Gyula (a kiegyezés miniszterelnöke, későbbi osztrák–magyar külügyminiszter) nagyméretű, bronzból öntött, korábbi lovas szobrának mását Budapest V. kerületében, a Kossuth téren.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nővérek, ápolók fizetése a béka segge alatt, ezek meg szobrokat állítgatnak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@nemkati: Nemtom, bár öreg vagyok, de akkor még nem jártam arra! :)))
Anna Mária
@justhpeter: Én is úgy voltam vele, hogy már alig bírtam kivárni. De most végre vége a gyötrő hiányérzetnek! :)))
nemkati
@Anna Mária: Mivan! Még egy vacak időgéped sincs???
:)
Hofipisti
Még nem láttam a szobrot, de ha az is olyan, mint a Kossuth-együttes, Meg a Tisza-szobor, akkor "Európa magába fordulóinak tere" lesz a Kossuth tér.
Nézzétek mag: A Kossuth együttesből két alak néz maga mellé-alá, a többi, Tisza Istvánnal egyetemben - finoman fogalmazva - a köldökét keresi. Ha az ember a téren körbenéz, szinte az összes épület különböző ember-alakokkal van díszítve, de egyetlen egy sem búskomor, mind előre, kicsit felfelé, mondhatni a jövőbe tekint. Nekünk, ill. a vezérnek a 30-as évek, a Horthy-világ terianon-bús, magába forduló jövő képe kell példaképül. Hajrá Magyarország! Egyébként ebben a nagy porfújásban azért megkérdezném tisztelettel - hogy ne feledjük: Ki a többi öt?
Anna Mária
@Hofipisti: Jó kérdés, fogalmam sincs, ki a többi klinikai depressziós öt! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.