Horrorisztikus részletekről számoltak be a tanúk Balogh József korábbi fideszes országgyűlési képviselő két évvel ezelőtti asszonyveréséről – írja a Blikk.hu.

Fülöpháza jelenlegi polgármestere elismerte, kétszer úgy ütötte meg az asszonyt, hogy annak az orr- és járomcsontja is eltört.

A Blikk tudósítója látta azt a fotót, amely az asszonyról készült a verekedést követően: a nő orrából dőlt a vér, állán át a ruhájára folyt, ujjnyi csíkokban már rászáradt.

Mint kiderült, Terike csak azért tudott elmenekülni, mert Balogh az őket szétválasztani igyekvő, nevelt fiát is leütötte. Eközben a nő egy kilométeren keresztül futott a szántásban, s meg sem állt R. Lászlóék házáig, aki vallomást tett a bíróságon.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
,,Aztán jött a vak komondor, Havas. Oldalról ugrott ránk, a földre zuhantunk. Én órákkal később a véres ágyneműben ébredtem "

Cicafiú!Ha egy komondor rád ugrik,nem véres lesz az ember,hanem szaros. 2;a komondorra nem jellemző,hogy ágyba fektessen bárkit is.3;Milyen hitvány párt lehet az,mely ilyen embert soraiba emel.4;Az asszonyt nem verni,hanem szeretni kell.5;gondolom mos főz takarít rád.és esténként könyörög,hogy verd meg jó alaposan,de még a kutyát is kűld rá!Ha ilyen abberált a család,hogy nem szúrt szemet a környéknek?
Amennyiben a jog téged kimákoz,az egyet bizonyít majd.A törvény előtti egyenlőség magyarországon halott!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kamazuka
,,Aztán jött a vak komondor, Havas. Oldalról ugrott ránk, a földre zuhantunk. Én órákkal később a véres ágyneműben ébredtem "

Cicafiú!Ha egy komondor rád ugrik,nem véres lesz az ember,hanem szaros. 2;a komondorra nem jellemző,hogy ágyba fektessen bárkit is.3;Milyen hitvány párt lehet az,mely ilyen embert soraiba emel.4;Az asszonyt nem verni,hanem szeretni kell.5;gondolom mos főz takarít rád.és esténként könyörög,hogy verd meg jó alaposan,de még a kutyát is kűld rá!Ha ilyen abberált a család,hogy nem szúrt szemet a környéknek?
Amennyiben a jog téged kimákoz,az egyet bizonyít majd.A törvény előtti egyenlőség magyarországon halott!
papa.49
@kamazuka: Igazad van ez a pali egy tetű!!!
micfild
@Anna Mária: Én inkább azt kérdezném.
Miféle embercsoport az, aki ezt a férget polgármesterré választotta??
micfild
és miféle párt aki megtűri a soriban?
zöldszem
@micfild: ma, 06:33
Milyen, milyen... Fidesz -KDNP!
Anna Mária
@micfild: Elkeserítően sok beteg közösség van, amelyik a legundorítóbb tagját választja vezetőnek. Nem is értik, mi a baj a mocsok részegséggel meg az asszonyveréssel.
Senara
Gyorsan elvette Terikét , asszonyka nem tanúskodik . Nem ússza meg mert tanúskodik ellene más !
Strong
NEEEM így volt...

Én hallottam nyilatkozni a Balogh urat: a kutyájukban botlott el az élettársa...

gondoltam igazat mond, mert hát politikus...és mindenkin csak segíteni akar...
amúgy ez is csak egy politikai lejárató kampány ellene..
1magyar
Ennek ellenére megválasztotta a falu polgármesternek. Azokról az emberekről is megvan a véleményem.
mindenes46
Lehet hogy nem értek a gépemhez ,mert nem jelenik meg az egész cikk mert a közepe üres!!!
GeoCravker
@mindenes46: itt a közepén egy reklám van. a böngésződben lehet a flash letiltva.
GeoCravker
Azért persze hozzá tartozik az ügyhöz, hogy annak idején fideszes képviselő mondta azt, hogy az asszony két pofonnal is ágyba küldhető, ha nem teljesít.
endresy.blogspot.hu/2012/09/a-szulo-no-verve.html

S az is, hogy ezt a barmot ott helyben újraválasztották. Tehát ott mindenkinek teljesen megfelel. Elvégre nem kergették el vasvillával és kalapáccsal megmogyorózva.
wagabund
Nnna? lesz-e letöltendő? vagy közmunka? vagy csak maszatolás?
ezt is a nép választotta, jogai vannak.
eugen4402
@GeoCravker: Persze, hogy újraválasztották, ha egyszer Ő a község leghumánusabb polgára. Gondolj bele, a menekülő asszonykát le is lőhette volna...
volvós
Ez a g...i egy FÉREG !!!
Most majd vizsgázhat az Ügyészség, a Bíróság !!
Ha véletlenül elítélik letöltendö szabadságvesztésre,
a Csillagban a kemény fijjuk közé kell tenni,
a kiéhezett kockafejüek szivesen várják a priccsen !!
coni
Úgy tűnik a magyaroknak ez kell, különben nem ilyeneket választanának meg.
Aki Én
Nem kérek többet, csak annyit kapjon, amennyit én kapnék ha összevernék egy ilyen szar férget. Esetleg a dupláját közszereplőként, nőt bántalmazóként. Ennyit, nem többet.
Szar emberek a vezetőink, de nem tűnik úgy, mintha bárki meg akarna szabadulni ezektől. Pedig itt a jó lehetőség, hogy példát statuáljanak.
Cicamama55
Fel fogják menteni szerintem Balogh urat, hisz azzal hogy nem engedte hogy kocsival elhajtson annyi alkohol elfogyasztása után, életet mentett. Különben meg a kutya kergette Terikét a szántáson keresztül, ment a pálinka szag után ment a szegény vak pára. :)
Mobil123
Ritka undormány egy féreg ez az ember!! de az asszonyt sem állt sorba amikor az észt osztották mert ezek után még hozzá ment!!
iteo
"Áldott jó ember ha nem iszik, a légynek se tudna ártani!" - szokták mondani faluhelyen.
Fradigege
Ugyebár a nevelt fiú nem vérszerinti. Balogh helyében nem alnék egy házban a nevelt fiúval.
bundi
leütötte a nevelt fiát?
és a gyámügy meg malmozik közben?
1magyar
@bundi: Biztosan már felnőtt a gyerek, de az anyja hülyeségét nem tudja kezelni. Ilyen embert aki nem hagy el nem normális.
wagabund
kérdés, milyen bátor a bíró? mert ha a vallomások alapján ítéli el ezt az áldott jó embert, akkor bizony mehet a kancigányok közé...de ennek nem áll fenn a veszélye,mert csak a szokásos időtöltésben lelte örömét.. verte a zasszonyt...

pedig itt az alkalom, hogy örökre satuba tegyék a zacskóját...
Dr. Felipe
"Fülöpháza jelenlegi polgármestere elismerte, kétszer úgy ütötte meg az asszonyt, hogy annak az orr- és járomcsontja is eltört."

És még volt pofája a mocsoknak ráfogni a vak komondorra. Szemét görény. Nem is értem hogy indulhatnak az ilyen állatok a polgármester választáson.
Mondjuk az asszony is megéri a pénzét ha ezek után visszament hozzá.
verum
@kamazuka: az a szerencsétlen vak komondor (aki már azóta az örök vadászmezőkön nyargal) ha rájuk ugrott, azért tehette, hogy megvédje a feleséget a veréstől.
Az egész családban ő lehetett a legrendesebb és legjobb. :-(
GeoCravker
@eugen4402: végül is. ...
de nem lőtte le. Igaz, őt sem...
verőce21
"...felszántja a hegyet, völgyet,..."
KERKA
Soha nem értettem meg, hogy vannak asszonyok, akik éveken át tűrik a férjük durvaságát. Aki egyszer üt, az megteszi mégegyszer is, nem kell, hogy részeg legyen.
Ez a parazita egyébként azt nyilatkozta a TV-ben, hogy "sokat ittunk" . Így többes számban.
JAJMÁR
@KERKA: 17:03 Lerombolja ez a fajta a másik személyiségét, önértékelését. Elhiteti vele, hogy a verést megérdemli, valamivel rászolgált. Azt is, hogy egyedül, ő parazita urasága nélkül, nem tudna létezni. A lelki sérülések jóval mélyebbek, mint a sebek, amiket lefényképeztek.
Azt remélem, hogy legalább becsukják egy időre a Balogot, - aki közben már a férje - és a nő vagy magától, vagy segítséggel, de rájön, hogy nélküle szebb az élet.
csa-csa
Terike te nagyon nem normális!
még megbocsátasz???
remélem minden nap hülyére ver az a tetűláda!
KERKA
@JAJMÁR: Én nem hiszem, hogy a Terike valaha is élne a drága Józsikája nélkül. Fogadni merek, minden látogatásra elmegy hozzá viszi neki a kedvenc süteményét.
Hát megérdemlik egymást.
JAJMÁR
@KERKA: 17:28 Lehet. Bár, nem sok embert ismerek, aki szereti, ha véresre verik. Az agressziónak nagyon sok változata van, és sajnos van az a kapcsolat, amiből nem, vagy nagyon nehéz kiszállni.
Persze, lehet, hogy ő így érzi jól magát és abban reménykedik, hogy meg se büntetik az ő kedves párját.
wagabund
namost ha terike megbocsájt, annak nyomós oka lehet... mert ha bevágja a durcit, akkor mehet a háztól, se munka, se lakás, se étel, se semmi...
választhat...vagy hallgatja, hogy éjjel ott horkol mellette a büdösszájú férje, és moshatja a hugyos-szaros gatyáját, de lesz fűtött lakása, étele, és néha pénze is...vagy lei s út, fel is út.
JAJMÁR
Én viszont azt remélem, hogy bezárják, egy jó kis közös cellába ...
KERKA
@JAJMÁR: Szerintem a híre már megelőzi a Józsit:)) Miket fog ez hallgatni a sitten, ő lesz a céltáblája a humorizálásnak. Nem lesz egy nyugodt pillanata sem.
ila51
@KERKA: fülébe súgják , aludj csak nyugodtan picinyem , nem bántunk :)
mariaberta
Ha ez a nő képes még 1 km-is futni, - valószínű visszafelé a vak komondorhoz- hát akkor csak püfölje a képviselő úr, azaz már "csak polgármester"
. /Hogy a nők mire képesek egy kis pénzért és címért???!!/
Levendula
Megérdemlik egymást. Az egyik talán szadista, a másik pedig mazochista??
hetöndöe
Fő a keresztény értékrend,a zsidó és a kommunista gyűlölet,a többi nem számít.
nezelodo
"mariaberta
. /Hogy a nők mire képesek egy kis pénzért és címért???!!/"

Az a gyanúm, hogy a szokásosnál magasabbra emelted a tekinteted, amikor a fentieket leírtad. Lehet, hogy ott fönt trónol a példaképük? Van olyan keresztény, akitől ha megkérdezik, miért tűri el a cikkben leírtakhoz hasonlókat a párjától, gyerekétől, azt válaszolja, "mi köze hozzá, egyébként is én így szeretem..." A fene a gusztusát, hátha neki ez kell, hát legyen.
papa.49
Ha férfi lenne ez a féreg, emelt fejjel vállalná a tette következményeit, de ez a pacák csak egy gerinctelen csúszómászó, aki a komondor háta mögé bújik!!!
mariaberta
@nezelodo: Hát az önbecsülése nem sok az biztos, hát élvezze a jólétet, no meg a verést.
csikida14
Legszomorúbb az, hogy a város polgárai ennek ellenére megválasztották polgármesternek!
Ennyire érzéketlenek, ennyire kiszolgáltatottak, ennyire erkölcstelenek? Nem tudom, csak felteszem kérdéseimet, hogy egy nőverő, hazudozó, aljas ember mit meg nem tehet, ha az emberek ennek ellenére rá adták voksukat. Ma már úgy látom, hogy az emberek sokaságából hiányzik a gerincesség, az erkölcsi morál.
Tibor43
A "jó" ügyvéd megmagyarázhatja,hogy a szegény komondor nem csak a látását,hanem a szaglását is elvesztette,azért rohangált a szántásban és "véletlenül" átesett rajta az asszony...
Boszi27
@papa.49: Ha férfi lenne, meg sem történt volna ez az eset. Nem mondom rá hogy állat, mert állatvédő vagyok, és egyetlen fajt sem ismerek, amely hasonlítana a "polg. mester úr"-ra. Ha ismerné a fogalmat becsület, szégyen stb akkor nem is indult volna az önkori választáson.
paolo006
Ugyan honnan ismerné a büdöstojás? Becsület, tisztesség? Na ő ilyet nem ismer. Elég rá nézni. "Minden penzemet rá bíznám." Csak azt nem tudom, hogy ki az a barom aki egy ilyet megválaszt valaminek. Ki szavaz egy ilyen tetűre???
kukac50
A Fideszesek erővel csinálnak mindent! Ilyen a példakép ember, gyáva aljas aki egy nőre kezet emel!
dr lópicigáspár
Szántásba... Még jó, hogy nem vetésbe, mert akkor kárt is okozott volna a teri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.