Farkas Sándor fideszes politikus cége a Kinizsi 2000 Mezőgazdasági Zrt. 3,8 milliárd forint uniós és magyar agrártámogatáshoz jutott hozzá 2007 és 2015 között – írja a Blikk.

Az említett összeghez jön még néhány tízmillió, amit Farkas egy másik érdekeltsége kapott. Az idei évi büdzsében pedig Farkas lovaslétesítményének fejlesztése is szerepelt a támogatott beruházások között: a fábiánsebestyéni Kinizsi Parknak 44,5 millióhoz jutott.

Idén szeptemberben rendezik meg a kettesfogathajtó-világbajnokságot, az ehhez szükséges új akadályok és le-látók kialakításához kaptunk pénz – magyarázta a támogatás okát Farkas a Blikknek.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
nahát mégilyet.hogyis mondta Orbán 2010-ben?hogy ők nem olyanok"?nem a faszt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
iskolakerülő
Csak nem pusztul már éhen a rohadék. De örülök!
kakaósbögre
nahát mégilyet.hogyis mondta Orbán 2010-ben?hogy ők nem olyanok"?nem a faszt.
nemjoezigy
Ma reggel hallottam a rádióból, hogy még a (fidess szerint is) sok olyan pénzt osztottak szét, aminek az eredményessége, enyhén szólva nem érdemelte meg a támogatást. Magyarul, a gazdaságban, mindig kell produkálni eredményességi mutatót. Felvettek milliárdnyi támogatásokat pl munkahelyteremtésre, és csökkentették a létszámot, mert modernizáltak, stb zsiványságok.
Most ott tartunk, hogy megállapították a nyerészkedést, de nem tesznek semmit. Mintha minden a legnagyobb rendben lenne.
Ezzel persze megint lépés előnyben vannak a csalók, mert nem egyenlő alaptól indulnak, az un. versenyben a becsületesekkel szemben.
De ezt már megszokhattam volna, ha fidessről van szó.
Az közelítene a becsületes megoldáshoz, hogy a vissza nem térítendő milliárdos támogatások (legalább a fele) a nyereséges működéskor adó formájában visszakerülnének.
Tudom, ez álom, ilyen a fidesskdnp hatalma alatt nem lesz, mert a mostani gazdagoknak az Isten pénze sem lenne elég. Bármi áron gazdagodnak, gazdagodnának, még mások élete árán is.
Mikor kap már észhez a kizsákmányolt népréteg, hogy ezek a gazdagok, a mi és a gyermekeink életén gazdagodtak, gazdagszanak tovább.
Ez a 21. századi magyar gazdasági népirtás.
Ha ki lehetne mutatni, hogy mennyien haltak meg közvetve, vagy közvetlenül 'rendszerváltás' óta az igazságtalanságok miatt.
Más:
Az is eljuthatna az agyukig (fidesskdnp-nek), kogy nem elég a munkahelyteremtés, megélhetéshez elég fizetés is kell!
(5 fős család, bejövő 150 ezer Ft, két munkahellyel. miről beszélnek?)
Ja, hogy a 100 leggazdagabb 160 milliárddal gazdagodott egy év alatt, akkor statisztikailag jó a mutató!
bakegya
oRBÁN FOLYTATJA A JOBBIK FELÉT IS ODATARTVA!
paolo006
Gátlástalan geci banda. De megérdemeljük! Már rég bele kellett volna baszni a Dunába az ősszeset. Meg azokat is akik a nyakunkra ültették őket.
paolo006
Ezek mellett a Wiszkis még ipari tanuló sem lehetne.
alterego56
@kakaósbögre: Azt mondta hogy ne mi nyerjük a legtöbbet. Jah, ezt korábban mondta.
Hellcat
2007 és 2015 között...kíváncsi lennék ez a durván 4 milliárdos bevétel, hogyan oszlik el az említett időszakban...gondolom nem 2010 előtt kaszált nagyot.
nyanya001
Orbán: én döntöttem el, ki kap pénzt és ki nem.
Lényegében a fenti mondatot nyilatkozta tegnap a miniszterelnök az RTL Klub híradójának. A volt amerikai nagykövet Eleni Tsakopoulos Kounalakis könyvet írt amelyben leírt egy jelentett. A jelenlétében Németh Lászlóné akkori fejlesztési miniszter mondta el, hogy hetente leülnek Orbánnal, és eldöntik, ki nyeri meg a pályázatokat és ki nem.
kettosmerce.blog.hu/2015/05/18/orban_en_dontottem_el_ki_kap_penzt_es_ki_nem

Mocskos tetves korrupt banda !
pbalage
@kakaósbögre: á, ezek még sokkal jobban olyanabbak. Amit az mszp kicsiben, azt ezek óriásiban csinálják.
iskolakerülő
Ne mi nyerjük a legnagyobbat- vagy valami hasonló: és tényleg.
human
Most hallom, hogy új mutyi adótörvényt hoznak. Azaz, aki az előző évhez képest 5-szörös bevételt ér el annak eltekintenek adója nagyobb részétől és valamikor a jövőben, részletekben kell majd azt befizetnie. Ez Orbán vejének és Mészáros barátjának kedvez. Rajtuk kívül ki képes egy év alatt 5-szös bevételt felmutatni?
izo
@nyanya001: Ajánlom neked a Veress fiúk mit csináltak.
justhpeter
Fidesz frakció jelmondata: Van az a pénz amiért mindenhol mindenkinek benyalok !
izo
@nyanya001: "A Hír Televízió 2007. augusztus 17-én sugárzott Célpont című műsorában hozzájárulás nélkül, rejtett kamerás felvételt készített Veres Gáborról, míg Veres Tamásról képmást és hangfelvételt tett közzé jogtalanul - mondta az ügyvéd." Ha szerinted azért mert jogtalan volt a felvétel ezért nem történt meg, de MINDENKI láthatta mit csináltak akkor nagy a baj nálad.
izo
@nyanya001: Akkor kívánom vágjanak jól pofon és ha jogtalanul kamerázva rögzítem állapítsa meg a bíróság nem történt semmi.
nyanya001
@izo: Na figyuzz ide ! Hagyj békén a marhaságaiddal, ne fárasszál te szellemi toprongy !
nyanya001
@izo: Annyi eszed van amennyi látszik !
mekkelek
@izo: És ez most hogy jön ide? Még mindig az elmúttnyócév a magyarázat a nagyüzemi lopásra? A rendszerváltás utáni kormányok öszesen nem csatornáztak annyi adófizetôi pénzt saját/haveri zsebekbe mint ezek 2010 óta és ebbe OV I.-et is bele lehet számítani. Vagy ha ezek csinálják az rendben van, ezért is a Gyurcsány a hibás?
izo
@nyanya001: Neked meg annyi ami nem is látszik
nyanya001
@mekkelek: Mert nem vérszegény, hanem hülye szegény !
izo
@mekkelek: "A rendszerváltás utáni kormányok öszesen nem csatornáztak annyi adófizetôi pénzt saját/haveri zsebekbe mint ezek 2010 óta" Azért ezt nem ártana bizonyítanod,de nem számít mert jól hangzik ugye?Ajánlom neked,tájékozódjál:www.hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa
mekkelek
@izo: Sajnos nem hangzik jól, és csak le kell venned a narancs napszemüveget hogy magad is lássad. Az alapterületnövelô ingatlanok, megmegyarázhatatlan vagyongyarapodások (persze tudom, az adakozó család/baráti kör), a vagyonnyilatkozatból kifelejtett egymilliárd, a személyre szabott közbeszerzések, MET Zrt, Paks II, letelepedési kötvény, földmutyi, trafikmutyi és a lista folytatódik... Az elôzôek sem voltak szentéletûek de ezek mindent visznek, csak nézz körül a környezetedben. Elszámoltatás, felelôsségre vonás sosem lesz, mindenki a zsebben (családban) van oszt jónapot. Ezt a hûbéri körön és az agymosottakon, érdekteleneken kívül mindenki látja. De legyen Gyurcsány a hibás, bár az a nyomorult ennek a töredékéért is a lámpavason végezte volna...
De légyszíves bizonyítsd be nekem hogy ezek becsületesek. :)
izo
@mekkelek: Látszik nem olvastad el nem tájékozódtál
mekkelek
@izo: A cikknek mi köze van az általam említettekhez, mit bizonyít? Ez csak a szokásos mellébeszélés/terelés de nem mintha mást vártam volna...
Desischado
@izo: De elsőnek rajtad kell kezdeni! El a kezekkel Nyanyától!!! A körme hegye is különb nálad! Ébredj már fel a narancsködös mámorból!

Ezek ezért szeretnek ennyire a hatalomhoz közel lenni. Van az a pénz, amiért megéri gerinctelennek lenni, igaz, herék?!
evacica
Na mi van Lázár János, ez nem pofátlanság?!
mate03
@nyanya001: Ne dicsérd őket még elbízzák magukat!
Toby
Valaki küldje el a tomácsok névjegyzékét orbáncnak - a gecinek !

( Ugye, hogy A. Goodfriend nem is volt annyira hülyegyerek ? )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.