Hogy mi történt tegnap a világpolitika két fő centrumában, Strasbourgban és Washingtonban, azt tetszenek kérdezni, mi történt? Ó, lényegében véve semmi fontos. Csak eldőlt a magyar kérdés. Lényegében véve nincs baj, csak végünk van, és a világon senki sem fog segíteni rajtunk, ha örvényben fuldokolnánk, akkor sem mentenének már ki minket. Sem a kormánypártot, sem az ellenzéket, de még a kisgyermekeinket sem. Magyarország a tegnapi nappal elszigetelődött a világ emberlakta részétől.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

125 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Freewolf: Szerintem meg O.V. "kezdi kiirni magát a normalitásból"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
E.P. képviselők véleménye: "...magyar miniszterelnök most provokál...", majd O.V.
"...M.o-t bántják, édes hazánkat..." felzúdulás: O.V-t és politikája a kritika tárgya!
És miniszterelnökünk még mindig nem érti! Most "ráfogta", hogy a magyar nyelv a világ egyetlen nyelvére nem forditható le...ezért sem értik, félremagyarázzák a konzultációs kérdőivet az E.P. képviselők. Egyszerüen felháboritó mind a beszéde, mind a politikája!
Bizonygatja, hogy rajta kivül mindenki hülye! Jól "kikaptuk" ezt az embert ebből a közel 10 milliós tömegből! A cikk nagyon jó!
nyanya001
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/19521_970897292944728_7789121326540900743_n.png?oh=47c67e917abd4d79f1daefd4f1b11d0b&oe=55CC7B67

Nem tudja szavakba önteni, miért kap azonnali agyérgörcsöt a fideszes kommentelők vitastílusától? Nehezére esik megfogalmazni, mi nyomasztja annyira Orbán-rajongó munkatársai, ismerősei érvelésében? Ennek mostantól vége! A Nyugati Fény tudományos szakszerűséggel elemzi ki a tipikus Fidesz-szavazó ismérveit!

1. Erkölcsi felsőbbrendűség

A Fidesz-hívek egyszerűen képtelenek ellenállni a kísértésnek, hogy ne az erkölcsbajnok pózából oktassák ki vitapartnereiket. Önképük szerint ők a becsület, a hazafiság, a keresztény erkölcsök kizárólagos letéteményesei, az ellenség pedig perverz, drogos, nemzetrontó banda.
Belehergelték magukat az öblös hazugságba, hogy mindenki hazaáruló, akinek a szíve nem Orbán Viktorért dobog. A „nemzeti oldal” sunyi és aljas hazugságával több millió tisztességes embert rekesztenek ki a magyarságból, csak mert azok nem hajlandók hasra esni a Vezér nagyszerűsége előtt és esetleg veszélyes, korrupt szélhámosnak látják Orbán Viktort.

2. Vakhit, küldetéstudat

A baloldalnak szimpatizánsai vannak, a jobboldalnak rajongótábora - nem kell sokat sarkítani a magyar valóságon, hogy ezt kijelenthessük. Sok éves tapasztalat, hogy fideszes honfitársaink missziós vallásként fogják fel saját politikai meggyőződésüket. Nem csak hiszik és vallják, de buzgón terjesztik is az igét. És a hab a tortán: szent meggyőződésük, hogy mindezzel valami fennkölt, magasztos célt szolgálnak. Eközben őszintén hiszik, hogy aki nincs velük, az az ádáz ellenségük.

Főpapjuk, Orbán Viktor pedig profi módon ötvözi az Amerikában már bevált szektaépítési technikákat a modern politikai marketinggel. A Fidesz-vallás a sikeres bizniszegyházak minden fontosabb jellemzőjével operál: virtuális valóság megteremtése, saját nyelv és szimbólumok használata, élményközösség, a tagok kiválasztottságának hirdetése, gyűlölt ellenségkép...
Freewolf
Van egy szűk réteg, akik nagyon szeretnék, ha az EU végleg kitiltana mindenhonnan. Igaz, ez rossz lenne mindenkinek, de akkor lehetne gagyogni arról, hogy ők megmondták!
Európa kezdi kiírni magát a normalitásból és Orbán jól teszi, ha nem hagyja magát!
eszegfu
@Freewolf: Szerintem meg O.V. "kezdi kiirni magát a normalitásból"!
Freewolf
@eszegfu: Szerintem pedig több, mint húsz év után végre valaki a magyarság érdekeit képviseli!
eszegfu
@Freewolf: Én is magyar vagyok! Mégsem képviseli az érdekeimet, mert nem érdekli, mert önző ember! Nem érti még mindig, hogy az ő akarata, nem M.o. akarata. Az is igaz, hogy ha kirugat minket az EU-ból, akkor még az a kevés fejlesztés sem lesz, mint most. De az is tény, hogy ő és az emberei sem tudnak egyetlen buznyákkal sem gazdagodni, vagy éppen "nagylábon" élni.
Freewolf
@eszegfu: Nem vitatom, hogy az érdekeidet nem képviseli, de a többségét igen. Ők szavaztak rá!
Sziszifusz
@Freewolf: 13:01
A választáson résztvevők többségéről van szó ! Nem a 8 millió választásra jogosultéról.
Ugye ?
A Fideszre szavazók közül sokan már bánják meggondolatlanságukat.
Szerintem a Fidesz már túljutott fénykorán. Már csak az erőlködés megy, a szélső jobb oldali ötleteléseik ( halálos ítélet, bevándorlási szigorítás ), az agónia kezdetére utalnak.
Lehet, hogy hosszú lesz a haldoklás de elkerülhetetlen. Semmi sem tart örökké. Sajnos a lakosság fogja megszenvedni az újabb és újabb ötleteik következményeit, melyeket a politikai haláluk elodázása érdekében hajtanak végre.
eszegfu
@Freewolf: Na persze! Közel 10 mill.ból kb. 2 millióan szavaztak rá, az ő érdekeiket képviseli, ezt elhiszem...de ezt hol van a "többségtől"?!
karma1
@Freewolf: Ne haragudj, de nem Te vagy veletlenul Szandokan? Mintha ot olvasnam, egy az egyben...

Mondd, mitol bolydultal bele ennyire a fideSS-be? Egy hete meg semmi bajod sem volt, jopofakat irtal be, otletes vidam voltal...

Ez mar a masodik cikked, amihez teljesen erthetetlen a hozzaallasod,... Nekem mindegy, mert max. ignoralom az eszreveteleidet, de eszegfu meg leall Veled vitatkozni,... (Csak tudnam , mindek, mert latom, atmentel fideSS-propagandaba, Jobbikosba,...)
eszegfu
@karma1: Pontosan azért "vitatkoztam", amiért kérdéseket és megállapitásokat tettél!
silber13
@Freewolf: Ne feledd: sok lúd disznót győz!
karma1
@eszegfu: Es az az erdekes, hogy Szandokan epp 2 napja mondta, hogy nemcsak az autojat, avatarat csereli... (Hmmmm... talan a nicknevet is...:o))
eszegfu
@karma1: A cseréket nem olvastam...de szive joga.
Hellcat
@karma1: Szerintem csak simán egy fidióta aki most úgy érzi meg kell védenie a qrbánt. Lehet pénzt kap érte de elhet csak egy elvakult nyugger mint amiket a qrbáni propagandaképeken látni.
Freewolf
@Sziszifusz: Ugyan kérlek! Ne gyere már ezzel a makutyi dumával! Talán, ha a választási törvényben foglaltakat áttanulmányoznád, azonnal megvilágosodhatnál. A választáson megjelentek kétharmada a többség! Így azt is állíthatnád, hogy a többiek azért nem mentek el, mert egyet értettek a többség döntésével!
Freewolf
@karma1: Miért írok ilyeneket? Mert egyetértek azzal, hogy mi döntsük el, kiket fogadunk be! Nemzeti szuverenitásnak is mondják, de nekem inkább önrendelkezésnek tűnik! Boldogan bólogatnék a baloldalnak is, ha lenne valami épkézláb ötletük. Egyelőre az a nullához konvergál! Teszem hozzá, hogy sajnos!
Freewolf
@eszegfu: Ezt többségnek hívják. Akinek ez nem tetszik, menjen el szavazni, mert így nincs joga számon kérni a kormánypártot!
Freewolf
@silber13: Amennyiben így látod, hát a puding próbája az evés lesz! 2018-ban ismét választunk! Ne mondd nekem, hogy komolyan gondolsz egy baloldali győzelmet? :-)
silber13
@Freewolf: Nem gondolok sem erre, sem arra! Majd elválik, ki lesz a befutó.
Freewolf
@silber13: Az elemzők is szoktak esélyeket latolgatni, magam csak belekontárkodtam ebbe a magam módján! Annyit megállapítottam, ha az ország úgy gondolkodna, mint egyes kommentelők itt, igazságuk felháborodott tudatában, Orbán már Japánban lenne futva. Ezzel egy hiba van, az, hogy nem igaz!
karma1
@Freewolf: Nezd, ha az Unio oriasi penzeket ad arra, - marpedig AD ! -, hogy a menekultek kerdeset megoldhassuk, de ez az oriasi love ke'zen-kozon eltunik a csokosok zsebebe, akkor ne beszelj szuverenitasrol. Unios tagallam vagyunk meg - mig emiatt a hulye miatt ki nem b@sznak bennunket, mint macskat sz@rni - es addig az unios szabalyok, torvenyek ervenyesek rank. Mit gondolsz, meddig nezik el azt, hogy csak adjak a vissza nem teritendo tamogatasokat ennek a problemanak megoldasara, ekozben orban meg bezaratja a debreceni menekulttabort??? Csusztatasokkal van tele a csuti orias propagandaja, bevandorloknak beallitva a menekulteket, akiknek eszukben sincs itt megallni, bar az o viszonyaikhoz kepest mar Ma.o. is egy mennyorszag. Foldrajzilag ott vagyunk, ahol, es a menekultek ezt nem tudjak megkerulni. Egyebkent Australia meghozta az elso lepest: minden erkezo hajorol az elo menekulteket befogadjak, ellatjak gyogyszerrel, etellel, ruhaval, a hajot pedig AZONNAL ELSULLYESZTIK, nem terhet vissza ujabb menekultekert, ezzel , ha nem is oldjak meg azonnal es vegervenyesen a menekultkerdest, de lelassitjak annyira, hogy addig talalnak tobbfele megoldast is a mar befogadottakra.
karma1
@Freewolf: 47 % volt az a ketharmad... Szerintem meg 66 % a ketharmad, de hagyjuk a francba a matekorat, ez minden fideszesnek magas, mint lonak a ridikul... (rogantonyo nem tud teruletet szamolni, lorincbarat nem tud az adobevallasaba belerakni 1 milliard forintot,...)
silber13
@Freewolf: Mindennek eljön az ideje, így a csúti Wallenstein futásának a napja is!
Mézike
@Freewolf: Igen a többség rászavazott. de akkor nem erről volt szó..., azóta nagyon sok kérdésban kiderült mi is a kormány álláspontja.
simmering73
Toвapищи кoнец - hogy stílszerű legyek.
Freewolf
@karma1: A Magyar Hírlapban jelent meg ma Bayer Tűzparancs című írása! Ajánlom figyelmedbe, mert jobban fogalmaz, mint én, de mélyen egyetértek vele!
Freewolf
@silber13: A beváltatlan fenyegetések a gyengeség legbiztosabb jelei!
Freewolf
@Mézike: Én sem ehhez az Unióhoz csatlakoztam!
Dr. Felipe
@Freewolf: Ismered azt a szót hogy közös teherviselés? Az unió számára egy teher a menekült áradat akkor nyilván hogy minden uniós országnak ki kell venni a részét belőle és nem félrehúzódni.
Nem csak a pénzosztásnál kell elöl lenni és elsőnek belemeríteni a nagykanalat a mézes bödönbe hanem a menekültügyi kérdés rendezésében is felvállalni hogy befogadunk annyi menekültet amennyi a kvóta szerint Magyarországnak jut. Ez így tisztességes, aztán majd utána lehet ordibálni hogy tiszteletet a magyaroknak.
karma1
@Freewolf: bayert sajnos szemelyesen ismerem meg a multbol, az ujsagot nem arra hasznalja, hogy alazattal , szakertelemmel irjon bele, hanem arra, hogy frocsogjon, uszitson, de mar o is hatral kifele, mint patkany a sullyedo hajorol...

Sokfele averziom van vele szemben, az altala irt cikkeknek a szememben nincs erteke, sajnalom.
Freewolf
@Dr. Felipe: Falat húzni és minden menekültet visszafordítani! Ilyen egységes fellépés kellene!
Freewolf
@karma1: Magam szoktam baloldali és liberális szerzők műveit is olvasni, mert némelyik határozottan szellemes!
karma1
@Freewolf: Ha szellemes baloldali lapot akarok olvasni, akkor Hocipot veszek...:o)))

bayert meghagyom a COF-osoknek...
karma1
@Mézike: Nem a tobbseg szavazott ra, hanem akik elmentek szavazni, azoknak a 47 %-a. Az pedig nem a tobbseg.
Freewolf
@karma1: Igen! A Hőcipőt olvasod, míg a libsifasik lassan felveszik a nyúlcipőt! :-DDD
karma1
@Freewolf: Na most mar aruld el vegre, hogy ki az a "libsifasi", mert ezt csak toled olvastam...
eszegfu
@Freewolf: Tévedés ne essék... pontosan tudom, hogy a választásra elment szavazók ugy emlékszem valamivel több, mint 60 %-a megszavazta, igy lett a parlamenti 2/3-os többség. Jogkövetőként én is elfogadom, mert nem tehetek mást a köv. szavazásig. De azért egyrészt nem ezekre az agyament ötletelésekre adtam a kormánynak "felhatalmazást", másrészt, hogy "többségnek hivják" az lehet, de tényszerüen ez nálam akkor sem az.
Freewolf
@karma1: Egyszer már beollóztam a liberálfasiszták meghatározását! Keresd meg, vagy barátod a gugli!
karma1
@Freewolf: keresi a rosseb, nalam mer majdnem egy oraja 21-e van, megyek aludni, holnap (illetve ma) de.10.00-tol melo este 7-ig...
Freewolf
@eszegfu: Lehet szidni a kutyát, hogy kicsi, neveletlen, csúnya és hamis, de attól kutya! Én nem láttam olyan papírt a szavazáson, amire az volt írva: Felhatalmazom Orbán...! A felhatalmazás a szavazás után generális és egyetemleges! Ennyi!
Freewolf
@karma1: Akkor így jártál! Aludj jól!:-)
zöldszem
@Freewolf: ma,14.06
Többség??
A Fidesz által megbuherált választási törvények idézték elő azt a matematikai nonszenszt, hogy nem egészen 45%, az két harmados képviseletet idézett elő a parlamentben.
Egy kis matek.
8 millió választásra jogosultnak, a 40%-a azaz 3,2 millió embernek a 40 %-a azaz 1,28 millió ember voksolt a Fideszre, akkor az NEM jelenti a társadalom 2/3-nak a bizalmát! Főleg nem fölényes győzelmet. Mert a választók, 60% elutasította.
Nem beszélve az "újmagyar" szavazatok, amik levélben érkezhettek!
Bevándorlók?!: ma a helyzet, a pénzen megvásárolt állampolgársággal??
eszegfu
@karma1: Talán egy ujabb magyar nyelvújitó?
Mézike
@karma1: Igen, de én úgy vagyok vele, hogy akik nem mentek szavazni azok a fideszre szavaztak közvetve a passzivitásukkal. :-(
Freewolf
@karma1: Parancsolj! Kikerestem Neked! :-)

Hiánypótlónak számítom ezt az írást, mert barátaim és kevésbé barátaim tátott ámulattal kérdezik, mi is az a liberálfasizmus? Azonnal etimológiai kifogást tettek, mert ez a szóösszetétel nem lehetséges tudattartalmat takar szerintük. Itt egy rövid kanyarral megemlíteném, hogy a tüzesvíz sem létezik, hiszen összeegyeztethetetlen tünetegyüttest produkálnak, mégis a gabona pálinkát ezen a néven emlegette az indián lakosság. Látszólag, a szóösszetételben ellentmondás található, hiszen míg a liberalizmus egy tág teret átölelő, megengedő magatartás formára utal, addig a fasizmus az élő diktatúra, komoly kirekesztésekkel.Ettől frappánsabban mégsem lehet a mostani hazai gyűlölködőket nevezni. Mitől is gyűlölködők ezek az emberek? Liberális szlogeneket hangoztatva nagy általánosságban a demokrácia és a szabadságjogok nagy harcosainak képzelik magukat. Küzdenek a szabadságjogokért, a vélemény és gondolat szabadságért, az általuk elnyomottak és kirekesztetteknek képzeltek életminőségének javításáért. A többség szabadsága és jogai soha nem érdekli őket! Önnön jóságukban vetett hitükben megdicsőülnek és önmagukat demokratának és tévedhetetlennek hiszik. Egyetlen elvet nem tartanak be, amiből a klasszikus liberalizmus gyökerezett, az élni és élni hagyni nemes eszméjét! Ők azok, akik ebben a harcban a mocsokból felvették a fasizmus piszkos kardját és fasiszta gyakorlatot követve küzdenek az általuk vélt nagy szabadságért. Nem riadnak vissza a kirekesztéstől, a negligálástól és az ellenfelet ellenséggé minősítik, üldözik. Minden olyan gyakorlatot és magatartásformát támogatnak, amelyet a többségi társadalom épp csak megtűr, vagy egyáltalán nem tolerál. Akár szembe mennek a törvénykezéssel is és a tolvajlást bocsánatos bűnné nemesítik. (megélhetési lopás) Mindenki ellen, aki felemeli a szavát a deviancia, a bűn és az el nem fogadott magatartásformák ellen, azonnal harcba szállnak és fasiszta módszerekkel teszik lehetetlenné, akit nemzeti...
Freewolf
Folytatás:

érzelműnek gondolnak. A nemzet fogalma vörös posztó a szemükben, ezzel le is lepleződött valódi arcuk! Nekik köszönhetjük, hogy a legégetőbb társadalmi problémáinkról még beszélni sem szabad! Valójában igazi diktátor fasiszták ezek az emberek, csak liberális álruhát vettek magukra. Akár a hazájukat is képesek elárulni, hiszen csak a cél a lényeg, a haza semmit nem jelent ennek a nagyhangú, saját nagyszerűségük tudatában megdicsőült bűnpártolóknak. Lejáratják az országunkat is, csak ismét a hatalom közelébe kerülhessenek, de itt már kimondták rájuk a NEM-et! Ilyen fasiszta, nemzetellenes csoport nem kell a politikába, és amikor valamilyen csellel visszalopakodnak, a választók megint visszatolják őket oda, ahová valók. A gazdaság tönkretételéhez, a demagóg fröcsögéshez és a nyílt színi hazudozáshoz értenek leginkább ők, akik a bűnpártolás miatt a köztörvényes briganti névre szolgáltak rá méltán, de magam csak úgy hívom őket: liberálfasiszták!…
eszegfu
@Freewolf: Nem én találtam ki ezt a kifejezést...O.V. használja nap, mint nap, hogy a
"magyar néptől erre és erre kaptunk felhatalmazás" (a témától függően használja). Nekem is ennyi!
Freewolf
@zöldszem: Hiába matekozol, Orbán a parlamentben van és 2/3-os többséggel!
Mézike
@Freewolf: Az lehet. de igen meglepődnél, meglepődnénk ha az unió befagyasztaná a pénzeket.
Freewolf
@eszegfu: A magyar nép így döntött! Tiszteletben kellene tartani!
Freewolf
@Mézike: Annak okának kell lenni! Ez nem kocsma, hogy rosszat szólsz és megvernek!
Mézike
@Freewolf: ha nagyon akarnak akkor találnak okot.
Nem nagyon tudom miért zárhatnak ki valamely államot, azt se miért fagyaszthatnak be pénzt, de azt amit Orbán ék csinálnak igen rossz szemmel nézik. Volt dádá nem egyszer..., ki tudja mikor borul ki a bili. Mi az unió nélkül senkik vagyunk.
karma1
@Freewolf: Kosz, most hosszu, majd hooooolnaaaaap,... (illetve ma esteeeee)..;O)
Freewolf
@Mézike: Haverkodunk az oroszokkal és Kínával is. Kínával még az USA sem mer ujjat húzni!
Dr. Felipe
@Freewolf: "Falat húzni és minden menekültet visszafordítani"

Mikor már a berlini fal is ledőlt és az ócska ideológiákkal együtt amit te itt képviselsz már rég a szemétdombra került.
Nem lesz több fal, törődj bele.
Freewolf
@karma1: Oké, persze! Szépeket Neked! :-)
Freewolf
@Dr. Felipe: A 2000 éves Európa védelemre szorul!
eszegfu
@nyanya001: 14.48 Kösz. a "szemelvényt"! Hát nem dobott fel...
Mézike
@Freewolf: Na igen Putyin és Kína.
Nem hinném hogy jó lenne nekünk bármelytől is függeni!
Freewolf
@nyanya001: A lökött Gusztos Pista idézgetett a gépnarancsról, Gusztos Petike édesapja, aki komoly liberális volt egy szakmunkásképzővel! Apuci egy MSZP-s gyűlésen a nem szoci elveket valló tv riportereit bottal zavarászta! Beteg ember!
verum
@Freewolf: 14:52
A magyar nép nem Orbán! A magyar nép döntését nem ismered, mert nincs róla tisztességes szavazás. Az Orbán-féle kérdéseknek sem tudjuk még a választ.
Vagy te már igen?
Freewolf
@Mézike: Ez se jó nekünk, elhiheted! Beteg ez a banda, de nagyon!
Freewolf
@verum: Én mindennel egyetértek, amit kérdezett!
Mézike
@Freewolf: Nézőpont kérdése.
Mi a baj az unióval?
Te kaptál konzultációs levelet? Én nem . Mi volt benne?
Dr. Felipe
@Freewolf: Aztán fallal akarod megvédeni? Középkori módszerekkel körbekeríteni Európát a XXI. században, ugyan már, haladj a korral ember, ne menj vissza hátra fele nyilazni.
Freewolf
@Mézike: 12 kérdés a bevándorlásról. Az EU pedig nem az az EU amibe beléptünk. Diktatórikus és Európa vesztét okozza, ha nem fékezik meg!
Freewolf
@nyanya001: Hát Jehu, ha te vagy az, akkor itt fejezzük be!
Mézike
@Freewolf: Azért ha ők adják a pénzt bele is szólhatnak mire költi az állam.
Milyen kérdések?
Freewolf
@Dr. Felipe: Izraelben és az USA-ban bevált. Tüzelnek a határsértőkre és ha este nem jelennek meg a táborba, akkor börtön és kitoloncolás! Hol vannak a széplelkű tiltakozók? Csak nekünk kell eltűrnünk a képzetlen új honfoglalókat? Érdekes elmélet!
eszegfu
@Freewolf: Azzal máris és mindig tiszteletben tartom a mindenkori kormányt, még a Fideszt is, hogy minden adót befizetek, amiből "gazdálkodhat"! Továbbá köpőcsővel még sohasem "küldtem meg" rizzsel, vagy nem dobáltam meg hógolyóval, stb., de azt ne várja el tőlem, hogy a kalapomat is megemeljem a nagy tiszteletadásban!
nyanya001
@Freewolf: Örömmel, hiszen nem vagy vitapartner mert csak az orrodig látsz !
Freewolf
@Mézike: Tartasz e a terrorizmustól? A magyar szülőket támogatnád e a bevándorlás helyett és stb. Mivel minden adóbevételünk náluk landol, nem olyan adakozók ők azért! A mzőgazdasági támogatásnak csak a harmadát kapjuk, mint a franciák, de legyünk ezzel versenyképesek! Hazug rendszer ez!
verum
@Freewolf: - de ettől még te sem vagy az ország.
Nert én meg szinte semmivel nem értek egyet, amit kérdezett.
Freewolf
@eszegfu: Tegyük hozzá, hogy a NAV azonnal le is vadászna, ha nem fizetnél. Ezt itt a bodzaszedők tehetik meg büntetlenül!
eszegfu
@karma1: Szerintem ez még frissen, kipihenten is "hosszú" lesz...
Freewolf
@verum: Soha nem mondtam, hogy én vagyok az ország! Majd nézd csak meg, ha feldolgozzák, hány százalék lesz az igen?
verum
@Freewolf: - majd akkor megnézem.
Viszont te már most írtad, hogy az ország döntött. Milyen alapon véled ezt?
Dr. Felipe
@Freewolf: Aztán mit szóltál volna hozzá ha 56 ban a magyar menekültekre is tüzelnek az osztrák határőrök?
eszegfu
@Freewolf: Tévedsz velem kapcsolatban! Én nem azért fizetek mindent határidőre, mert fosok a Navtól, hanem én tényleg ugy gondolom: ez az alapvető állampolgári kötelességem!
Ez az egyetlen dolog, amit a kormány "szinezetétől" függetlenül igy látok helyesnek.
Freewolf
@verum: A közhangulat alapján biztos vagyok benne, hogy a kérdőívre döntő többségében igen lesz a válasz!Tudod én is nyitott szemmel járok. Nem a belvárosi értelmiség és a liberális elvektől elbódultak vannak többségben!
36
@Mézike: Az EU+USA tette önellátásra képtelenné az országot a magyar kollaboráns elittel a 90-es években. Akkor ez jó biznisz volt nekik. 2008-ig. Ma már nem az. Így hát kekeckednek. EU-s pénzek? A sokszorosát kilopták már a zsebünkből.
verum
@Freewolf: - egy szavazás végeredményében csak az lehet biztos, aki manipulálta, vagy tud a manipulálásról.
Ennyi.
Freewolf
@verum: Az biztos, hogy az EU biztosok nem fognak fényképezőgéppel álldogálni a feldolgozás alatt!
Mézike
@Freewolf: Mármint az eu?
Hogy érted azt hogy minden adóbevételünk náluk landol?
Freewolf
@Dr. Felipe: Azt, hogy nem látod a olgok közötti összefüggéseket. A nyugatnak jól jött 56, igaz cserben hagytak. Viszont propaganda ereje volt a menekülteknek a kommunista rendszerekkel szemben és tegyük hozzá, ők nem élősködni mentek ki!
verum
@Freewolf: - látod, ebben én is biztos vagyok.
Freewolf
@verum: Igazat kell adjak neked! Nem tudok arra vonatkozóan garanciát adni, hogy az esetleges végeredményt nem manipulálják. Ezzel még adós a kormány, hogy megnyugtasson mindenkit! Jogos a pont!
Dr. Felipe
@Freewolf: A kérdésemre válaszoljál, ne maszatolj mint vicctor.

"Aztán mit szóltál volna hozzá ha 56 ban a magyar menekültekre is tüzelnek az osztrák határőrök?"

Így szól a kérdés
Mézike
@36: Ebbe az időszakba beleesik az első Orbán kormány is.
Freewolf
@Mézike: Amikortól tagok lettünk, a vám közöttünk megszünt a maradékot pedig befizetjük.
Mézike
@Dr. Felipe: Akkor tömegmészárlás lett volna.
Mézike
@Freewolf: De ez nincs akkora összeg mint amit kapunk.
Freewolf
@Dr. Felipe: Persze ez a vitatechnika sem tökéletes! Például megkérdezem: És jó hülyének lenni? Aztán itt pörögnék, hogy nem a kérdésre válaszol, ha ezt kikéri magának! :-)
Mézike
@Freewolf: Tudtad hogy 56 -ban a határon Kádár megtiltotta a menekültek zaklatását?
Freewolf
@Mézike: Persze, hogy nincs akkora összeg. Viszont számítsd bele a kiesett tételeket is, amit az EU fizetett volna nekünk, ha nem vagyunk tagok. Így azért más a leányzó fekvése!
Freewolf
@Mézike: Ha nem is volt rendes srác, de jó szivű ember volt. Akkor is igyekezett mindig a magyarság érdekeit nézni, így lettünk a legvidámabb barakk!
36
Az EP-ben pedig, szerintem azok az emberszabásúak ülnek, akik a hazájukban nem kellenek. Otthon a parlamentek, sütögetik a saját pecsenyéjüket. A német törvényhozás, vajon mikor kérdezte meg az EP-t, hogy az euroval, maga alá gyűrheti-e szinte egész európát?! Az Egyesült Királyság, vajon megkérdezte-e az EP-t, hogy neki ugyan nem kell az euro?! Az EP egy majomparádé. Egy drága és fölösleges játék. Csak az a baj, hogy Magyarország és benne a kisemberek, mindenképp vesztesek lesznek.
Mézike
@Freewolf: Én azt mondom ,ha Kádár most kezdené a működését kihúzná az országot a szarból. :-)
Az eu fizetett volna nekünk ha nem vagyunk tagok...
Ha nem vagyunk tagok akkor az eu-ba nem is szállíthattunk volna.
Freewolf
@Mézike: Félek, hogy egyet kell értsek Veled!
Mézike
@Freewolf: Nem kell félni. :-) Nem harapok.
Freewolf
@Mézike: Nem a félelem mondatta ezt velem, hanem a gondolkodás!
Mézike
@Freewolf: Na akkor egy kicsi gondolkodás után hogyan is állunk az eu-val?
Freewolf
@Mézike: A pénz jó. A fejlesztés nagyon kellene! A bevándorlásra rámehet a szuverenitásunk, akkor már inkább kilépni, csak magyarok maradhassunk!
36
@Mézike: Igazad van, beletartozik. Nem is mentem fel, Orbánt sem. Akkor még liberális volt a "drágám". Akkor, Soros bácsi és társai azt kívánták tőle. Ma Soros, azt mondja, világháború lehet.(Ha azt akarják, lesz is.) Az adósságok kifizetethetetlenek. Törlés kell.
Mézike
@Freewolf: A bevándorlás is kétélű fegyver.
Mert mi van a magyarokkal akik tényleg megélhetési bevándorlók, csak más országokban?
ha őket hazaküldenék azt hiszem tényleg tönkremenne az ország. akkor pedig ha az eu-ból is kilépnénk , még sírásóra se futná.
Freewolf
@Mézike: Ők nem megélhetési bevándorlók, hanem az EU elveivel és rendelkezéseivel összhangban szabad munkavállalók, mivel mégis csak tagok vagyunk! Ezért léptünk be!
Mézike
@36: Az volt a baj, hogy a rendszerváltás óta nem volt egyetlen ember a politika közelében aki a saját érdekei elé engedte volna az országét.
Minden mai "nagyember" a rendszerváltás zűrzavarában, és utána gazdagodott meg.
Most pedig osztják az észt , hogy kellett volna, de nem ők nem hibásak! Tipikus mágyári gondolkozás. Akkor se ő volt ha elkapják amikor a kerítésen átmászik a szomszéd barackjával a tarisznyában.
Mézike
@Freewolf: n megélhetési bevándorlóknak hívom őket, mert itthonról azért menekültek ki hogy megélhessenek!
Tudom mit jelent a megélhetési bevándorlók fogalma. De nem hiszem hogy az ország azért fog tönkremenni mert ide tömegével menekülnek.
Freewolf
@Mézike: Az utolsó igaz politikus hazafi talán Széchenyi volt!
Freewolf
@Mézike: Írni, olvasni nem tudó oroszlánvadászok, ópiumtermelők és tevezsokék szapora csapata, akik a nyelvet sem beszélik, de a keresztény templomok irritálják őket! Köszönöm, egyet sem!
Mézike
@Freewolf: Nincsenek olyan nagy számban..., monnyuk vannak már jó páran akik a mi adónkból élnek, de én inkább a szapora népektől és a tolvaj politikusoktól, na + a qestorosoktól... sajnálom.
36
@Mézike: Orbán, már 2018-ra gyúr. Még párszor, így kimegy az EP-be és meg lesz a 2/3 ismét. Persze ez, nem az ország érdeke igazából, hanem az övé.
Mézike
@36: Szeretném azt mondani hogy ne gyúrjon, de sajna van akinek még el tudja kenni a száját.:-(

@Freewolf: Nekem sokszor van igazam.:-)
Sziasztok, jó volt veletek beszélgetni. Majd jövök ha tudok.:-)
verum
@Freewolf: - nem értünk egyet. A kormány meg fog nyugtatni. Majd azt mondja, hogy nincs manipulálás és ez A bizonyíték. Mint ahogy Vida Ildikó is kijelentette, hogy nincs gond a háza táján és a NAV is egyetlen hétvége alatt erre a megnyugtató eredményre jutott.
Megnyugtatás mindegyik és biztos hogy lesznek, akik ettől megnyugodnak.
De nem mindenki...
nyanya001
@36: Ne téveszd össze a Fideszt a sokkal fejlettebb nyugati országokkal !
A Fidesz olyanokat küldött ki mint a Dajcs, Szájer...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.