Orbán Viktor mai, a Fidesz-kormányt értékelő beszédére nem mehetett el akármilyen sajtóorgánum: kitiltották a 444-et, a Népszavát, a Klubrádiót, de még a Hócipőt is. Most a 444 képeket közölt a "tumultusról", amely állítólag megakadályozta, hogy meghallgathassák a miniszterelnök beszédét. A képeket elnézve az indoklás – finoman szólva – "tévesnek" bizonyult.

 A fotósok meg az operatőrök egy kijelölt helyen figyelhették a beszédet
444.hu A fotósok meg az operatőrök egy kijelölt helyen figyelhették a beszédet
    Azok a sajtómunkások pedig, akik nem fotóztak vagy videóztak, a második emeleten, a sajtónak kialakított helyről nézhették a miniszterelnököt
444.hu Azok a sajtómunkások pedig, akik nem fotóztak vagy videóztak, a második emeleten, a sajtónak kialakított helyről nézhették a miniszterelnököt

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Pálinkafőző Rézüst: Áááá kedves Rézüst...Ha ezt látná Göebbels, hogy hozzá képest milyen magasságokba emelte a fidesz a szardobáló, hazudozó, agymosó propagandát akkor irigységében magzatpózban sírná magát álomba minden este. :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Az ORSZÁG ÉN VAGYOK, üzeni a teknős a cölöp tetejéről...akinek nem tetszik maradjon otthon...DEMOKRÁCIA VAN,meg tehetik,vagy nem?-akinek nem tetszik menjen bíróságra.
adrenalink
Egy frászt helyhiány! Ennyi embert lehetett odacsődíteni a mese matinéra.:-)
Pálinkafőző Rézüst
@Hellcat: Goebbels (hu.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels) elégedetten vigyorog a pokolban, szárba szökkent a mag, melyet elszórt...
Hellcat
@Pálinkafőző Rézüst: Áááá kedves Rézüst...Ha ezt látná Göebbels, hogy hozzá képest milyen magasságokba emelte a fidesz a szardobáló, hazudozó, agymosó propagandát akkor irigységében magzatpózban sírná magát álomba minden este. :D
Pálinkafőző Rézüst
@Hellcat: hogy zuhanhatott kis megmaradt hazánk ilyen szellemi mélységbe??? Egyszerűen nem értem...
Hellcat
@Pálinkafőző Rézüst: Nem tudom...de rohadtul sajnálom...halálra van ítélve ez az ország és a hóhér a fidesz-kdnp...
bencemacska
Tényleg a kitiltottak között van a Magyar Nemzet is? Ha igen, ez azt mutatja, hogy csak a (volt) főszerkesztő számít, nem az újság!
Sikerült már minden kötelező előfizetőt lecserélni?
adrenalink
@Pálinkafőző Rézüst: 14:17-re Úgy, hogy Harrach Péter eddig nem foglalkozott ezzel a kérdéssel...:-)
propeller.hu/itthon/3109300-harrach-peter-lelki-szellemi-kornyezetszennyezes-ellen?all#c1341518
sentinel216
Elmondom én innét 250 kilométerről, hogy mit mondott a szeretett vezető. Csak vissza kell guglizni a legutolsó időközi választás utáni országjáró ámokfutásainak ígéret cunamijára. Minden településen autópályát, uszodát, kórház renoválást, iskola bővítést vetített az álmok kék egére. Most ugyanezt mondja el, esetleg kiegészítve egy - két frissen kitalált anekdotával, a háromlábú dakota kutyáról, az égig érő paszulyról. Miegymás. Annak idején a városi Népfront titkára ötévenként frissítette az ünnepi mondókáit. Aki odafigyelt, már kívülről fújta.
Fradigege
Egyértelmű a kitiltás oka. Csak a hülye nem látja. A felcsúti Rákosi elvtárs magaslatait súrolja. Az egész államalakulat a zsidesszel az élen pedig ávós díszpéldány.
amaramaistanna
Gyávaság,aljasság,cinizmus és némi tudathasadás: ORBÁN VIKTOR A NEVE
Desischado
Olvassátok el ezt a cikket! Ebből meglátszik, mennyire gerinctelen és aljas ez a garnitúra, orbánnal az élen!
hu.blastingnews.com/hir/2015/05/kitalaltad-viktor-a-vadlottak-padja-lesz-az-00406911.html
Tulipánfa
Gazemberek, gazemberek. Csak a kontraszelektált talpnyalókat hívták meg, akik nem röhögik ki a zavart elméjű királyukat, bármit is hablatyol.
Toby
Fürödjenek többet a tisztelt sajtósok és akkor a Gallaxis Esze közelébe engedik őket !
Legközelebb előre kinyomtatják a zorbánc-dumát és elküldik, hogy még csak ne is kelljen nyomorogni a képen látható hatalmas tömegben !
Jozefina
Nem értem miért nem lehet az egész környéket nemzeti színbe öltöztetni??? Mennyivel ér többet ezer nemzeti zászló, mint egy???
amaramaistanna
@Jozefina: Mert nincs ízlésük,és nem tudják,hogy ebben az esetben a több,csak több és nem jobb...
mate03
@Desischado: Ezt hívják kis hazánkban ,sajtószabadságnak!Ahogy a képeket elnéztem,legalább száz újságíró és hallgató bőven befért volna!Egyébként nem vesztettek semmit,az önfényezésen kívül érdemi mondanivaló, nem hangzott el ! Sajnos végig néztem,vérnyomáscsökkentővel megúsztam az agyvérzést!
mate03
@bencemacska: Nyertél! A feleségem azzal fogott meg,ha legközelebb Orbánt nézek,vagy hallgatok,elmegy a barátnőjéhez,én meg azt kezdek magammal amit akarok!
bencemacska
@mate03: Lehet két TV-t is nézni! Be kell csukni az ajtót!
kkalman
A terem közepén a táncparkett lehetett az egyik nincs hely, a másik meg a sajtószobában az a kb. 30 üres szék. Lehet, hogy a már bennlévők egészségét akarták így védeni, nehogy tömegiszonyuk legyen.
gibgab
@mate03: Ezt a "tetsziket" a feleségednek küldöm! :))
Tényfeltáró
@Hellcat: Nem vesztettek semmit azzal, hogy nem hallották azt, ahogy a trágyalé kifolyik a száján.
Desischado
@mate03: Isten őrízzen tőle, hogy egy ilyen féreg miatt valami bajod legyen! Ahhoz te túl jó és rendes ember vagy! Vigyázz magadra, szerintem a feleségednek igaza van. Persze ha szereted a szado-machót... (kuncog)
Dr. Felipe
Hát ez meg mi elvtársak? Veterán munkásőr taggyűlés hogy ilyen kevesen vannak. Ennyire ritkulnak a sorok elvtársak? Azért remélem a hálaadó szentmisén többen lesznek elvtársak.
mate03
@bencemacska: De a barátnője ,nem nálunk lakik!
bencemacska
@mate03: Ez jó! Nem is így gondoltam!-:)))

Előzd meg, hogy a feleségednek is azt kelljen nézni, amit te nézel!!!

Az én férjem még álmában is fogja a távkapcsolót, és felébred, ha kiveszem a kezéből!
kukac50
Ez azért volt,hogy nyugodtan hazudhasson!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.