Brüsszelbe látogat kedden Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, tárgyalásain az Altus Zrt. európai bizottsági megbízása is téma lesz.

A Miniszterelnökség Sajtóirodája hétfőn az MTI kérdésére megerősítette, hogy Lázár János kedden Brüsszelben találkozik Walter Deffaával, az Európai Bizottság regionális politikáért felelős főigazgatójával, a találkozón téma lesz egyebek mellett az Altus-ügy.

Az Altus Zrt., Gyurcsány Ferenc DK-elnök cége 5 millió eurós, mintegy 1,5 milliárd forint értékű keretszerződést kapott az Európai Bizottságtól arra, hogy ellenőrizze az európai uniós források magyarországi felhasználását, és javaslatokat fogalmazzon meg a 2020 utáni időszak fejlesztéspolitikai rendszerének működtetésére – írta a Miniszterelnökség Sajtóirodája.

Közölték: Lázár János arra a kérdésre is várja az Európai Bizottság válaszát, hogy "Brüsszel milyen alapon avatkozik be a hazai pártfinanszírozás kérdésébe, hiszen az Altus megbízása egy áttéten keresztül megteremti a DK finanszírozásának alapját".

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem hiszem el, hogy mindenki ilyen retardalt Magyarorszagon! Hat nem erti meg vegre, hogy NEM Gyurcsany Ferenc politikus kapta ezt a megbizast, hanem Dobrev Klara cege, ami penzugyi tanacsadassal foglalkozik, es szakertoi tanulmanyokat keszit? Muszaj ennek a hulye bajgunarnak beleszaladni egy oriasi maflasba? (Ugy latszik: muszaj! Sosem tanul, igy legalabb megint sikerul kozrohej targyava tenni az orszagot.)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Na elvtársak, akkor kik is járnak feljelentgetni Brüsszelbe?
karma1
Nem hiszem el, hogy mindenki ilyen retardalt Magyarorszagon! Hat nem erti meg vegre, hogy NEM Gyurcsany Ferenc politikus kapta ezt a megbizast, hanem Dobrev Klara cege, ami penzugyi tanacsadassal foglalkozik, es szakertoi tanulmanyokat keszit? Muszaj ennek a hulye bajgunarnak beleszaladni egy oriasi maflasba? (Ugy latszik: muszaj! Sosem tanul, igy legalabb megint sikerul kozrohej targyava tenni az orszagot.)
nyanya001
Teljesen fölöslegesen utazik !
Csak műbalhét csinálnak na meg a régi ócska kopott lemez...
gyurcsányozni !
Közben a bróker marcsa és a hozzá hasonló tetvek élik világukat
karma1
Ne hozza fel Cameront peldakeppen, es mi az, hogy a csatlakozasi szerzodesen akar modositani? Teljesen elmentek neki otthonrol? 27 allam kozul csak mi akarjuk ezt igazan (ezt meg Cameron sem, mert o van annyira intelligens , hogy tudja, amit a hazaja belepeskor alairt, az koszikla alapu, nem pedig a Magyar Alapkatyvasz, amit ugy takolgatnak ossze, mint Pista bacsi valyoghazat husvetra... Ez meg se fordul a vitya fejeben? Na, mindegy, egjen csak mint Reichstag, ha ez neki megeri?...:o((
wagabund
ez az egész csak porhintés a választók szemébe..miközben dörgöljük a szemünket, hálásan rebegjük Lázár nevét, hogy milyen okos ember, aki meg tud minket védeni Gyurcsánytól..
...hogy? hogy Gyurcsánynak semmi köze a nyertes céghez? hááát hogyne lenne..a felesége a nyertes cég igazgatója..a hálás nép nagy szerencséjére a most Brüsszelbe látogató szent emberünk majd jól elintézi ezt a nyílvánvaló hazaárulást..

...vagy... saját magát égeti szénné...sosem tudjuk meg az igazat.

térdre, imádkozzunk érette... ...hogy ne essen nagyon pofára.
volvós
Ezzel a lázárral jöbban égünk Nyugaton,
az EU-ban, mint bármelyik politikusunkkal !!
Gyurcsány Fletó meg jókat röhög rajta...
Majd Ö is kap Junkcker Úrtól egy nagy
maflást, oszt hazagyün !!!
silber13
Cserében az EB meg fogja kérdezni ezt a hibbantat, hogy tulajdonképpen milyen jogon pofázik bele Lázár - még ha miniszterré lett is kinevezve - az EB bármely döntésébe. Bízom benne, hogy udvariasan bár, de rövid úton kidobják!
nezelodo
Hiszen már megkapták a választ, csak "elfelejtették" közzé tenni! Arról miért nem beszél ez a finom úriember, hogy a fideszes EP képviselők mekkora összeggel támogatják az EU-s fizetésükből a pártjukat önként (mekkora a dézsma)? Vagy az talán nem EU-s pénz? Szerencsétlen Orbán nem tudja sehogy sem megemészteni a Fletót, és mindenről ő jut eszébe!
papa.49
Felvétel van Brüsszelben a mosdók felügyeletére, ezért utazik oda ez a paprikajancsi???
wagabund
ez a versenyző elmegy reklamálni brüsszelbe... megkérdezik kicsoda, honnan jött, mit akar?
elővesznek egy listát, megnézik az országa statisztikai adatait...

azt egyből fogják látni, hogy Magyarország jobban telejesít... akkor?
-ja, hogy Gyurcsány? ez nem óvoda fiatalember, mi meg nem vagyunk dadusok...
-tessék hazamenni te kis rosszcsont! és kap egy barátságos taslit...
Hellcat
Várja a választ a Lázár...micsoda nagyképő pofátlan hozzáállás ez? Még ő megy ki bármit is számon kérni? Azért álljon már meg a menet janika...mi van a titkos utazgatásaiddal amit már RÉGEN fel kellett volna fedned???
papa.49
@Hellcat: Vagy pont azért utazik ki hogy ,,eltakarítsa a nyomokat,,???
volvós
@papa.49: lézerjani is egy nagy g...i !!!
volvós
Várjuk az újabb 2 milliós " hotelszámlát " a kisérövel
eltöltött " nemzetbiztonsági " éjszakáról !!!
wagabund
most jön az, hogy ugye megmondtam...

arcra esett, szénné égett, és hazaküldték... ...menj haza öcsisajt

de valahol hiba van...ugyanis mielőtt bárki is örülne, felhívom a tisztelt publikum figyelmét egy megmagyarázhatatlan fordulatra...
wagabund
@wagabund: folyt köv: Lázár nagyon okos ember, ő is tudja hogy hülyeséget beszél ezzel az Altus üggyel kapcsolatban... mégis kiment a pofonért...

ennyire kell pedálozni a főnöknél, vagy ez az egyetlen lehetőség a szavazatszerzésre?
bencemacska
@wagabund: ma, 17:14

Felhívom szíves figyelmedet egy kis stilisztikai hiba van a megfogalmazásodban: "arcra esett"???
nemkati
@bencemacska: Arcra. @wagabund: úriemberül fogalmaz, nem úgy, mint ahogy Juncker pofozkodik. :)
nemkati
@Hellcat: Ezek azt hiszik, hogy a keményen dolgozó kisemberek, akiknek ezeket a baromságokat be akarják adni, mind értelmi fogyatékosok. Várják a választ. Amerikától is hány éve várják a választ a kitiltásokra? De az csak nem jön. Hát emiatt nem is tesznek semmit a korruptakkal. Most az Altusra megkapták a választ, most ezzel mit kezdenek? Csakazért is megvonják az állami pénzeket a DK-tól? Hát ha így lesz, remélem azon felkapja a vizet, akinek van egy picurka kis igazságérzete.
bencemacska
Aki a magyar parlamenti beszédbe bevezette a "pofátlan" kifejezést, annak nálam nincs arca!
wagabund
jóvvanna... itt a nyóckerben nem kifogásolják, ha valaki arcra esiket mond...szoktunk ám finomkodni is..egyik művelt szerint valami szofisztikáról lehet szó.. na, ezt a nyelvet nem ismerem..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.