A Népszabadság azt írja, a jászberényi fideszes polgármester is elindult egy saját maga által kiírt lakásbérleti pályázaton, amit meg is nyert.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Megválasztották? Megválasztották. Itt a kampánybeszéde:

Dr. Szabó Tamás
Fidesz
53 éves urológus főorvos, egészségügyi közgazdász, Felső-Jászság országgyűlési képviselője. Nős, négy gyermek édesapja. Polgármesterként Önökkel közösen egy olyan Jászberényt szeretnék, melynek értékeire, fejlődésére és mindennapjaira mindannyian büszkék lehetünk. Olyan városvezetésre van szükség, mely ismét az emberek és a mindennapi élet problémái felé fordul, mely odafigyel rájuk, meghallgatja őket, megérti problémáikat.
Városvezetőként a család, a munka, a fenntarthatóság és a rend közös értékeit kívánom érvényesíteni.
Célom, hogy Jászberény a megye legdinamikusabban fejlődő városává váljon, hogy minden jászberényi büszke lehessen közös teljesítményünkre, hogy jó legyen jászberényinek lenni.
A Siker Programjába összefoglaltuk a város elkövetkező évtizedének fejlesztési elképzeléseit. A közbiztonságtól az otthonteremtés támogatásán át, a munkahelyek biztonságáig. A Város Szíve Programtól, a szolgáltató, nő- és családbarát városig. Egyszerre kell megoldani a csapadékvíz elvezetést, a zöld felületek, utak megújítását és a kerékpárutak építését.
Hiszem, hogy egyértelmű választói felhatalmazással létrejöhet egy olyan biztos többséggel rendelkező városvezetés és képviselő-testület, amely a város életének minden területén rendet tesz, városunknak pedig lesz gazdája, közös dolgainknak pedig újra lesz felelőse.
Arra kérem Önöket, hogy október 3-án támogassanak szavazataikkal, hogy közös munkánk eredményeként a jászberényiek nyerjenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.