A Vasárnapi Hírek úgy tudja, hogy neveket és összegeket is tartalmaz Tarsoly Csaba kimutatása a kenőpénzekről. A lap rendőrségi és kormány közeli forrásokra hivatkozik, amikor azt írja, hogy a listából nyomon követhető, kinek, mikor és mennyi „támogatás”, vagyis valójában kenőpénz jutott az elmúlt években. A csődbe ment brókerház tulajdonosa, Tarsoly Csaba állítólagos listáján magas rangú kormányzati tisztviselő neve és a névhez tartozó százmilliós nagyságrendű összeg is szerepel.

Forrás: vs.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Amíg Poltné 5 millát keres addig pont annyit ér ez a lista mint Horváth András zöld dossziéja. Ez itt nem Románia.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@nyanya001: Az mindig van a kesztyűtartóban. :)
Pálinkafőző Rézüst
@Dr. Felipe: jó gazdálkodást! :)) És vigyázz rá, mert ezek a hernyók nem tisztelik, csak és kizárólag a fideszes magántulajdont!
nyanya001
@Dr. Felipe: Igaz, sosem lehet tudni ki mikor áll elő egy újabb listával.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr. Felipe: @nyanya001: és mennyi minden tűnhetett el, hiszen adtak poltpoték neki 2 hét laufot a letartóztatásig...Miért is??? Költői kérdés volt...
Dr. Felipe
@Pálinkafőző Rézüst: Csak remélni tudom hogy nem tetszik meg a csuti mészárosnak és abban is csak reménykedem hogy egyszer a fideSS hatalomnak is vége lesz mert semmi sem tart örökké.
bakegya
Marha kíváncsi vagyok a listára-ami egyébiránt a sok-sok orbáni ködösítés ellenére is nyilvánvaló,mert a megkárosítottak végül is köztünk járnak.
Az első Bp,Bankos sörrészvényjegyzéskor indították a teknősék a biznist...bűnözők!-a felügyelet 00!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.