Alig küldik vissza a nemzeti konzultáció kérdőíveit. Hiába tesz úgy a kormány, mintha ez olcsó lenne, drágább így kikérni az emberek véleményét, mintha népszavazást tartanánk. És még értelme sincs.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Rávettem magam a kérdések elolvasására! Értelmetlen és megváloszalhatatlanok!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@nyanya001: Lehet, hogy igazat mondanak. Az Orbán, az Áder, a Kövér jobb életét irigylik. De ezzel legalább 4,5 millió magyar van így.
lópicigáspár
@Mobil123: Azok neked válaszok!? Az ember szájába akarják adni a gyűlöletet! Szégyelljék magukat!
papa.49
Mi is megkaptuk a ,,veretes irományokat,, be is landoltak a papírgyűjtőbe, az őszi begyújtások idejére, mert ugye amire szántam volna arra alkalmatlan mert kemény, és még felsérti a kényesebb felemet...Odáig nem mentem el hogy el is olvassam enélkül is elég magas a cukrom...
Mobil123
@lópicigáspár: Nekem ?? Én nem is kaptam :-D mert nem kértem . Persze hog ya szádba rágták a választ ! Nem úgy van ám hogy tudni akarják a véleményed!! majd ők megmondják mi legyen a amit akarsz ! Itt kérem szépen "" demokrácia "" van mondják ők meg a cöf meg a bamba birkáik!!
lópicigáspár
@Mobil123: Nekem már eleve nem küldték ki! :-) A neten éltem ki mazochista hajlamaimat! :-)
picike
láttam de nem tudom kitölteni ,mert hogy értelmi fogyi vagyok hozzá és másra nem biznám a dolgomat e kérdésben.@lópicigáspár:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.