Friderikusz Sándor új műsorában ismert közéleti szereplőkkel költözik össze 24 órára, ezúttal pedig Gyurcsány Ferenc volt a vendége. Összeszedtük a tizenhárom legérdekesebb információt, amit Friderikusznak sikerült megtudnia az exminiszterelnökről.

1. Gyurcsány Ferenc lába 46-os.

2. Inkább jóképűnek tartja magát, mint nem; "vagyok olyan szép, mint te" – mondta Friderikusznak.

3. Az apjáról nem szokott beszélni, ennek ellenére elárulta: a férfi "pokolian ivott" és még börtönben is volt másfél évig. Sőt, volt olyan is, hogy az akkor még középiskolás Gyurcsány ruháit zaciba adta és elitta az árukat. Mikor az apja ivott, akkor agresszív lett, elcsattant 1-2 pofon is ilyenkor.

4. Saját bevallása szerint nem jelenlegi felesége, Dobrev Klára miatt, hanem saját jogán szerzett százmilliókat.

5. Életében először Balatonőszödön találkozott Dobrevvel. Első látásra azt gondolta, nem is olyan szép, az tetszett meg benne neki, hogy okos.

6. Magázódik az anyósával, Apró Piroskával, aki egyébként sosem adott neki tanácsot miniszterelnöksége alatt.

7. A "Gyurcsány" név sosem zavarta a gyerekei életét.

Ez sült ki Gyurcsány és Friderikusz összeköltözésébőlForrás: facebook.com/gyurcsanyf

8. A 2006-os zavargások idején kaptak a gyerekei is golyóálló mellényt és egy hétre vidékre kellett őket költöztetni.

9. Nagyon akarták a legkisebb babájukat, a három hónapos Mártont. A kisfiú egyébként este 7-től reggel 7-ig végig aludja az éjszakát.

10. Hogy hiba volt-e az őszödi beszéd, arra azt felelte: tudnia kellett volna, hogy a miniszterelnök minden mondata nyilvánosságra kerülhet. Szerinte jó a beszéd, ha tudják miről szól. Úgy gondolja, "egy ilyen beszéd után az ember nem mond le", mert "nem menekülünk el a saját ügyünk elől".

11. Nem tudott arról, hogy kikerül majd az ominózus táncolós videója, ami Batiz András akkori kormányszóvivő esküvőjére készült.

12. Szerinte Orbán Viktor bizonyos tartásnak van híján, a jó és a rossz közti választás tekintetében folyamatosan eltévedt, de egyébként tehetségesnek tartja.

13. Orbán Viktor nem köszön neki vissza a parlamenti folyosón, csak hümmög egyet. Bár Gyurcsány kezdeményezte, sosem találkoztak négyszemközt.

13+1. Nem tudja megmondani, hogy lesz-e még miniszterelnök, most nem ambicionálja, de 5 év múlva lehet, hogy másként gondolja majd.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A rengeteg hibája ellenére különb embernek tartom, mint a hazugovicsot!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@gyuszka: Te összekevered a szezon a fazonnal, Orbán papa ital nélkül verte hülyére a fiát.
És hát Ő aztán igazán félmunkát végzett pedig JÓZAN volt /állitólag/.
evacica
Gyurcsány mindig megpróbál ember maradni, ugyan olyannak mint amilyen a többi 10 millió magyar. Nem veszítette el a visszapillantó tükrét, tudja, hogy honnan jött, se a hatalom se a pénz nem vette el az eszét, vannak hibái, mint minden embernek, de ezerszer különb mint a mostani miniszterelnök, mi több tisztességesebb és kevesebb kárt csinált az országnak!
paolo006
Nincsenek kedvenc pártjaim, sem kedvenc politikusaim és a műsort sem láttam. De már évek óta mondogatom, hogy Feri qbba bukott bele ami miatt fel kellett volna emelkednie minden politikus fölé. Az egyetlen magyar politikus aki odaállt a sajátjai elé és megmondta nekik, hogy ebből elég!!! Soha egyik sem merte még ezt megtenni. Vagy nem is akarta. Karakán amit tett.
mariaberta
@paolo006: Egyetértek, csak nem számolt a párton belüli ellenségeivel, -ez nem elírás, mert nem ellenzéke volt- és azzal sem, hogy az elhangzottakat néhányan gyorspostával a fidesz tudomására hozzák. Természetesen kiemelve a beszédből a legkényesebb részeket.
Egy ebben a szerencse,hogy Gyurcsány bukásával jól fizető beosztásukat ők is elvesztették.
Igaz, egy már megkapta a Júdás-pénzt Orbántól.
mariaberta
@gyuszka: tudnám folytatni, de annak nem örülnél
világlátó
@trombit: Ha terelni akarnék akkor nagyobb elfogadottsággal számolhatnék, ha a jobbik elnökét ajnároznám Gyurcsány és Orbán helyett.
Ha Gyurcsányról esik szó, kéretlenül Orbánról is beszélünk. Kettejük között olyan emberi különbözőségek vannak, ami ha csak egyet is kiemelünk ezekből, az egyenleg Orbánra mutat.Próbáld ki az elvbarátaiddal, náluk is ezt tapasztalod majd, legfeljebb az egyik sok pozitív, a másik sok negatív előjellel, de mindkettőről beszélnek majd.
Nekem kezdetektől Gyurcsány volt az alkalmasabb. Az öszödi cirkusz most visszatekintve " meg volt írva " Ha nem buktatják meg Gyurcsányt az Mszp aljasai, talán még nagyobb bajban lennénk.Még jó, hogy volt egy Bajnai, aki fékezte a lavinát.Így Gyurcsány emberileg kisebb kárt szenvedett. Hiába a mérhetetlen mocskolódás, / még az Lmp részéről is /, mára a józan és kulturált szemlélők már másként értékelik a 2006 - 2010 kormányzási ciklus történéseit, a politikai szereplőket, Gyurcsány Ferencet is, Orbán Viktort is.
Egyre többen hallgatják újra az öszödi beszédet, egyre többen nézik újra a Tv. székház Hir Tv.-s videóját és az utcai randalírozásokat, sokmilliós károkozást, amit a jobbik szélsőségesei okoztak, előkészítve a talajt a fidesz puccsához. Ezek ma már tények, közismert és bevallott események. A mérlegre téve ezeket, nem lehet GYurcsány Ferenc és Orbán Viktor akkori napra pontos tevékenysége mérlegelése nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.