Friderikusz Sándor új műsorában ismert közéleti szereplőkkel költözik össze 24 órára, ezúttal pedig Gyurcsány Ferenc volt a vendége. Összeszedtük a tizenhárom legérdekesebb információt, amit Friderikusznak sikerült megtudnia az exminiszterelnökről.

1. Gyurcsány Ferenc lába 46-os.

2. Inkább jóképűnek tartja magát, mint nem; "vagyok olyan szép, mint te" – mondta Friderikusznak.

3. Az apjáról nem szokott beszélni, ennek ellenére elárulta: a férfi "pokolian ivott" és még börtönben is volt másfél évig. Sőt, volt olyan is, hogy az akkor még középiskolás Gyurcsány ruháit zaciba adta és elitta az árukat. Mikor az apja ivott, akkor agresszív lett, elcsattant 1-2 pofon is ilyenkor.

4. Saját bevallása szerint nem jelenlegi felesége, Dobrev Klára miatt, hanem saját jogán szerzett százmilliókat.

5. Életében először Balatonőszödön találkozott Dobrevvel. Első látásra azt gondolta, nem is olyan szép, az tetszett meg benne neki, hogy okos.

6. Magázódik az anyósával, Apró Piroskával, aki egyébként sosem adott neki tanácsot miniszterelnöksége alatt.

7. A "Gyurcsány" név sosem zavarta a gyerekei életét.

Ez sült ki Gyurcsány és Friderikusz összeköltözésébőlForrás: facebook.com/gyurcsanyf

8. A 2006-os zavargások idején kaptak a gyerekei is golyóálló mellényt és egy hétre vidékre kellett őket költöztetni.

9. Nagyon akarták a legkisebb babájukat, a három hónapos Mártont. A kisfiú egyébként este 7-től reggel 7-ig végig aludja az éjszakát.

10. Hogy hiba volt-e az őszödi beszéd, arra azt felelte: tudnia kellett volna, hogy a miniszterelnök minden mondata nyilvánosságra kerülhet. Szerinte jó a beszéd, ha tudják miről szól. Úgy gondolja, "egy ilyen beszéd után az ember nem mond le", mert "nem menekülünk el a saját ügyünk elől".

11. Nem tudott arról, hogy kikerül majd az ominózus táncolós videója, ami Batiz András akkori kormányszóvivő esküvőjére készült.

12. Szerinte Orbán Viktor bizonyos tartásnak van híján, a jó és a rossz közti választás tekintetében folyamatosan eltévedt, de egyébként tehetségesnek tartja.

13. Orbán Viktor nem köszön neki vissza a parlamenti folyosón, csak hümmög egyet. Bár Gyurcsány kezdeményezte, sosem találkoztak négyszemközt.

13+1. Nem tudja megmondani, hogy lesz-e még miniszterelnök, most nem ambicionálja, de 5 év múlva lehet, hogy másként gondolja majd.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A rengeteg hibája ellenére különb embernek tartom, mint a hazugovicsot!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Láttam a műsor egy részét. Friderikusz Orbán alázását vélte felfedezni a 2006-os Orbán-Gyurcsány vitában és példát is mondott ebből. Nagyon mimóza lélek lehet ez a Fidi, mert egyáltalán nem volt semmi bántó a példáiban vagy abban, ahogy Gyurcsány vitázott.
Logogrif
Egyik politikust sem kell szeretni,- másféle emberek.-Valaki egyszer ezt mondta: olyanok,mint a betegség, - néha fájdalmas,de jó túlélni minden betegséget...később már immunissá válik az ember !!!
papa.49
A rengeteg hibája ellenére különb embernek tartom, mint a hazugovicsot!!!
m.macskosz
@human: Nem láttam az egész műsort én sem, de engem is az ütött meg leginkább, hogy Friderikusz szerint egyetlen politikus, soha nem mondhat olyat, hogy kurva ország. Az, hogy én imádom a hazámat, --mindenek ellenére--, még nem tartom hazaárulásnak, ha őszintén véleményt mondok róla. Ahogy nem az a nagy hazafi, akinek az alsógatyája is piros-fehér-zöld. SŐT!
m.macskosz
@m.macskosz: Például milyen ország az, ahol ilyesmi megtörténhet, hogy néhány ember privilégiuma az egész ország adófizetőinek pénzét szórni? www.origo.hu/gazdasag/20150605-nb-i-licenc-stadionfejlesztes-pecs-kecskemet-nyiregyhaza-gyor-papa-kozpenz.html
szaboria1
@nyanya001: Ez a foci őrület már tényleg agy betegség.
kikima
@szaboria1:Egy őrült csak is őrületre képes.
szaboria1
Most néztem végig a műsort ajánlom nézzétek meg.
abramovics
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
TASzSz
@abramovics: Ezt rakd ki óriásplakátra!
pistapapa
Nagy lábon él. Szépségben Qasimodóval van egy kategóriában. Hazudik az anyagiakat illetően,mert előző két házasságából egy-egy gatyával lett kidobva. A vagyon,bizony lopott vagyon,mivelhogy az anyós Apró Piroska bankár -az Apró klán történetét remélem ismerik- 850 millió Ft. vissza nem térítendő támogatást intézett a vejének,amiből privatizálták a magyar bauxit ipart. Majd a JOBBIK helyre teszi Őt is és a hasonszőrűeket is.
szaboria1
@pistapapa: A Jobbik is már kezdi a csalást Kárpáti nagymamával bevonva. A Gyurcsány gyerekek az előző házasságból is többet voltak vele mint az anyjukkal.
nyanya001
@szaboria1: Mit vitatkozol egy szellemi árvízkárosulttal ?
m.macskosz
@nyanya001: Nincs "saját zsebe".
A miniszterelnöki fizetés a jövedelme, nem?
Nincs vállalkozása, ügyvédi praxisa...:)))))
Nyilván baráti gesztusként csányisándor adta a gépet oda ingyen.
eugen4402
Nem hétköznapi hülyeség, ha a "magyar bauxit ipar" megőrzését bűnnek minősítik. Magyar munkaerő magyar tulajdonos, mi a probléma? Ja, hogy a tulaj nem Jobbikos...?
brutus
@papa.49: 1000szer különb...ez mindent el is arul ocsmanyvigyorrol...na ja, de az nem is ember...
JAJMÁR
Sokszor mesterkéltnek éreztem - szinte mindig -, de ebben a politikai helyzetben nem érdekel. Ez a szereplés népszerűséget hozott neki, abban biztos vagyok, az Orbán mítoszról pedig ledöntött pár bástyát.
orogordog
Már megint hőst csináltok belőle. Miért? Miért felejti el miden kis ember, hogy akkor fidesz után miden ami a munkásnak rossz folytatódott, most meg folytatódik tovább. jobbik majdnem beetetett de az is csak egy a sok tolvajpárt közül. Az egész parlament együtt dolgozik a sleppért és önmagáért, de nem az országért.
perfekt
Minden héten egyszer,játszom a totón.A játék 7 kétesélyes, 16 oszlopon 13+1 elérhető találattal.Az a baj,hogy állandóan 7-8 találatom van.Friderikusznak pedig még ennyi sem.24 óra,nem lehet elég,hogy egy emberről,konstans véleményt alkothass fridi!.
36
1. Nem hiszem el, hogy 24 órát voltak összezárva.
2. Gyurcsány a saját "szépségével", hiúságával, kivállóságával van állandóan elfoglalva. Nem szereti, hanem imádja önmagát. Persze ezzel, provokál is. Miért nem színész lett?
3. Abban igazat adok Gyurcsánynak, hogy Orbán egy köpönyegforgató, ideológia terén. Gyurcsány legalább, liberális volt és maradt is.
4. Világos, hogy nem a parlamentben lévők irányítják az országot, hanem az Apró, Dobrev féle klánok a háttérből.
izo
@papa.49: Mert a gyurcsány soha nem hazudott csak reggel délben... különben ő vallotta be!
bencemacska
Nagyon sajnálom, hogy nem láttam. Majd megpróbálom pótolni!
Biztos érdekes volt!
wagabund
háát igen...nem véletlen, hogy szövegértés terén(is) hátul kullogunk...Friderikusz(aki mellesleg okos ember) jusztse akarta megérteni miről is szól(t ) az "Őszödi beszéd"...

valamelyik tv, vagy rádió mot tervezi, hogy leadja mind a 40 perces beszédet...hátha javul a kép..báár..ahogy a hírtv stúdiójában néha előfordul egy színész-igazgató, arról nehéz elképzelni, hogy bármit is ért a körülötte lévő világból, hát még egy őszödi beszédből... igaz, nem is neki szólt, hanem ilyen szekeresnek, lampernek,szanyinak, és még néhány kiemelkedő egyéniségnek, akik a vállukon vitték az ország terheit... aztán elestek...teherrel együtt...

szerintem ezt a műsort nézték a legtöbben...még Orbán is...a többinek ki volt adva, mert ma be kell számolni, mit értettek meg belőle...
papa.49
@izo: De hazudott csak azt ne feled hogy BE IS ISMERTE, A HAZUGOVICS MEG AZT MONDTA HOGY Ő SOHA NEM HAZUDOTT, PEDIG MÁR EZ A MONDATA IS HAZUGSÁG VOLT, na csak ennyi a különbség!!!
szandokan
@m.macskosz: Ha Orbán mondott volna ilyet, hogy kurva ország, most habzó szájjal adnál igazat Fridinek...:-).
szandokan
@papa.49: Amikor egy gyilkos beismeri a tettét, az min változtat?
papa.49
@szandokan: Na de ha egy gyilkos még le is hazudja a tettét, az mit változtat???
Ne erőlködj koma vesztettél!!!
Január
Amit a jó nép megtudott az öszödi beszéddel kapcsolatban, az a beszédből/szövegkörnyezetből kiragadott, és az akkori ellenzék által alaposan feltupírozott néhány mondat volt.
A legjobb lett volna, ha az öszödi beszédet teljes egészében nyilvánosságra hozzák, és nem engedik a félredumát.
Nem védem Gyurcsányt, mert nem tisztem...
szandokan
@papa.49: Tévedés, te nem tudtál választ adni.
világlátó
@izo: Ugye, csak provokálod ezzel a másikat? Ha nem, hát szedd össze itt az összes ezzel kapcsolatos " nem kormányzati kommunikációs " anyagot.Hogy mit vallott be, azt Te csak a fidesz által szajkózott 6 mondatból tudod. Vedd az időt és hallgasd meg az egészet.
Öszöd hiba volt, ezt vitatni nem lehet. Az árulók ezzel a kilopott anyaggal a jobbiknak, majd közvetítésükkel a fidesznek adott máig tartó muníciót a mocskolódásra. Ezért én is helyesnek tartom hogy kilépett az Mszp.-ből, új pártot alakított.A mocskolódás még sokáig érezteti a hatását, éppen az olyan polgártársunk segítségével, mint Te is, meg még sokan mások, akik beérik azzal a silány, de ugyanakkor mélyen beágyazódott dumával, amit a jelenlegi kormánypárt és a saját külön bejáratú médiája naponta ránk önt.
Gyurcsány Ferenc személye nem annyira fontos, mint a történet tanulsága. Aki ezt nem így látja, annak csak az jut eszébe , önkéntelenül is, hogy ...hazudtunk reggel, délben , este. Ez pedig szánalmas, A fidesz jól számolt. Három ciklus alatt ezzel a kommunikációs maszlaggal ébren lehet tartani a gyurcsányi jövő gondolatát is, mialatt úgy átforgatjuk az országot, hogy még Göncz Árpi Bácsi sem ismer rá, nemhogy I. István királyunk. Te és még sokan pedig ehhez az átforgatáshoz igazolást adsz gyurcsánygyűlöletből és a feltétel nélküli fideszre adott szavazatoddal. Remélem jól megfizetnek érte. Ne haragudj meg, a jelenséget kritizálom, nem Téged.
szandokan
@Január: Lázár ominózus beszédét is egészében kellett volna akkor közölni, és nem kiragadni azt az egy mondatot.
papa.49
@szandokan: Talán esetleg elfelejtettél olvasni, fuss neki még egyszer!!!Te hoztad fel a ,,gyilkos,, példának, nem én!!!
JAJMÁR
@szandokan: A beismerés mindig enyhítő körülmény, de a felismerés és változtatási igény pedig dicséretes.
(Tudod, a többes szám... nem a Gyurcsány, hanem mind hazudott és hazudik, mert semmi nem változott ezen a téren sajnos.)
m.macskosz
@szandokan: "Habzó szájjal" most sem mondok semmit orbánviktorra. Ő nem ilyen karakán, nem nevezi kurva országnak Magyarországot, csak a benne élő embereket nézi hülyének. Csak a saját országának állampolgárainak tesz keresztbe, finoman szólva.A "sajátjairól" meg nyilván nem mondja, hogy szemetek, pedig úgy lenne tisztességes, ha önkritikát gyakorolna, miáltal a fidesz-rendszer amorális élvezői is megkapnák tőle, hogy aljasok.
m.macskosz
@szandokan: fácánlézer azt mondta, amit mondott, nem ragadtak ki a szövegkörnyezetből semmit, csak akkor kezdett mosakodni ,--jelzem elég ostoba módon--, amikor minden nem túl tehetős, illetve szegény ember magára vette a lenéző, nagyképű dumáját.
bencemacska
@papa.49:
ma, 13:54

A BTK szerint azt jelenti, hogy többet "érdemel"!
izo
@papa.49: Ha valaki hazudik és beismeri akkor ő már nem hazudós?
papa.49
@izo: De hazudós, de az mi aki még a hazugságot is hazugsággal akarja eltakarni???Az szerinted ,,faxagyerek,,???Szerintem meg még rosszabb az előzőtől is!!!
izo
@világlátó: Én végighallgattam a beszédet itt van:nol.hu/archivum/archiv-417593-228304.
"Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk." igen ezt lehet értékelni, de énnekem nem kell böszme min. elnök mert az mint látszott is csődbe viszi az országot. Látszik a két oldal nem egy nyelven beszél, a balosok ebből a beszédből igazságbeszédet csinálnak, pedig nem az.Ha a másik oldal csinálta volna azt amit gyurcsány biztos vagyok benne nem lennének ilyen megértőek.
Macskaszem
@izo: A másik oldal már többszörösen túltett Gyurcsányon hazugságban, a közpénzlopást meg egyenesen tökélyre fejlesztették, míg a szocik nokoás dobozban lopták, a fideszesesek kamionszámra lopják, de még mindig elmútnyócéveztek szerencsétlenek.
világlátó
@izo: Megértem az álláspontodat. Már régóta nem akarok sem a baloldalnak nevezett csoportosuláshoz , de a jobboldalnak nevezett társasághoz tartozni. Valahol mindkét oldalon vannak olyan politikusok, olyan elvek, eszmék, gondolatok, amelyek hasznosak, értelmesek, elfogadásra érdemesek. Azt írod, neked egy böszme miniszterelnök nem kell. Értem. Írhatnám most hogy nekem meg egy olyan bábfigura miniszterelnök nem kell, aki bejárta már a politikai zsákutcákat a liberálistól a szélsőjobbig, függően attól, mikor kik voltak a tanácsadói.A böszme kellett a z Mszp.-nek, amíg hatalomra juttatta őket, aztán eladták. De aki megvette, sem különb a deákné vásznánál. piaci kufár módon bánik az országgal, annak népével, mindezt éppen a néptől a széles tömegektől beszedett pénz segítségével. Hosszú, itt most erre nincs mód. Hogy melyik a jobb? Talán most egyik sem. Aki jobb lehetne, az most nagyon a háttérben van.Egy dunsztos üvegbe zárva, mert a hatalom tudja hogy jobb.Sajnálnám ha nem látnád, az ország igen nagy bajban van. Hiába szajkózzák az ellenkezőjét, azaz talán még sem, hiszen lám téged is megfogott ez a hatalom.Természetesen én is elvárnám hogy a miniszterelnök nagy tekintélyű, hiteles és következetes hazafi és államférfi legyen.Ma már nem így kell mérni egy politikai személyiséget. Erdogan török elnök éppen most kellett lemondjon szándékáról, hogy elnöki rendszert építsen ki. Orbánnak is eljön a maga napja, amikor tudomásul kell vennie, a sok fordulat, hol jobbra, hol balra, a kalandorságnak is vége lesz egyszer. Blatter elnök is odaégette a nadrágját, bár tizenegynéhány millió euróval végkielégítették.
Ez arra mutat, hogy az egyszemélyi hatalmak kora is véget ért. A pápa sem ura már a katolikus egyháznak, neki is a demokratikus vezetési elvet kell magáévá tenni. Orbánnak is, ha tetszik, ha nem. Hogy mi lesz Orbán után? Lázár, Kövér, Rogán, vagy Trócsányi?
Remélem nem ez a forgatókönyv lép életbe. Gyurcsány? Ezt sem hiszem.De egy rendes ember legyen.
wagabund
@Macskaszem: 15,14..
azért elúltnyócéveznek, mert a betonbiztos szavazók isszák minden hasoló szemkilövetőselmúltnyócévhibáit...azt olyan jó hallani, hogy más a hibás...

...hogy közben a szemem is kilopják? ááááá... ezek a szent emberek?...neeem..ez is csak gyurcsányista ármány..
papa.49
@világlátó: Azt hiszem amit leírtál avval kivétel nélkül egyetértek...
világlátó
@Horizont: Örülök Nektek papa49 és Horizont. Olyan jó lenne tárgyilagos őszinteséggel értékelni a történéseket. Látva a hibákat és az erényeket, elismerni a tisztességes szándékot, azt vizsgálni , mennyre őszinte a szándék, és a tett az országért. Az mégis csak lehetetlen állapot, hogy soha nem tudjuk mikor mit és miért mond a miniszterelnök, Már hosszú ideje kutatjuk hogy amit mond, kinek és miért szánta. Nemzeti konzultációkat rendez amit már a kisgyermek is kétkedéssel fogad, különösen ha a Detsch nevü bohócra bízza annak lebonyolítását. Már nem tudunk hinni a rádiós interjúinak, az évértékelőinek, a jubileumi beszédeinek. Azok a százezrek, akik áhítattal csüngnek a szavain, őszintén megdöbbentenek. Jó parlament, jó tudományos kutató műhelyek, jó szakemberek a vezetés minden szintjén talán még helyreállíthatják az ország sorsát.A jelenlegi a saját maga foglya, a hatalom és a korrupció béklyójában szenved és nincs kiút ebből. A kíméletlen elkötelezettség és a kizsarolt milliárdok teszik tönkre az országot, a vidéket, az élet legalapvetőbb bázisát.Ha Gyurcsány nem tudott leszámolni a saját pártja belső ellenségeivel, most ez többszörösen igaz Orbán helyzetére is. Az óriási államapparátus és a holdudvar kielégítése már alig győzhető. A nemzeti parkok feldarabolása és kiosztása a zsarolóknak is ezt mutatja. Nincs már vazallusi juttatás, elfogyott. A Paks 2. is ezért olyan fontos, mert ott még jutott volna a mancsaftnak. Ha a szocialisták művelnék ugyanezt, akkor is ez lenne a véleményem. Összefoglalva, jó volt a Fridi és a Gyurcsány műsor. Lehet őket útálni, becsmérelni, de a műsor akkor is jó volt. Egy igazi embert láttunk , aki tévedhetett, többször nősülhetett, emberi módon viselkedett, még ha mindent megtettek hogy nevetségessé tegyék, lehetett idegbetegnek beállítani Deutsch által, mégis emberként döntött amikor lemondott, az árulókkal bíró pártját is elhagyta, mégis emberként viselte, majd felállt és most ott a Marci gyerek. Nekem szimpatikus az egész.
papa.49
@világlátó: Ez a bejegyzésed is igaz...
világlátó
Most biztosan többen Gyurcsány bérencnek neveznek majd. Nem baj.Egykor az Orbán is szimpatikus volt. Hamar kimutatta a foga fehérjét, engem elvesztett. Ne legyen nagyobb bajom. Szeretném jelezni, elfogadom hogy egy nemzet élén nem baj ha erős kezű kormány áll, minden erejével a nemzet sorsát tartva szem előtt.Ez különösen fontos lesz, ha majd új kormányt alakítunk a meggondolt szavazatainkkal.A jelenlegi mentálhigiénés állapotunk most éppen erre képtelen lenne, mert az eltévelyedés és a személyi kultusz okozta állapot erre alkalmatlanná tesz minket.Kell még néhány év ahhoz, hogy feleszméljünk a révületből, az állandó mellébeszélésből és az állami hazugságözönből.Ugyanakkor feltétlen szükség van a haza minden arra alkalmas és érdemes polgárának, éljen az a fővárosban, vagy kisvárosban, falvainkban, hogy körülnézzen, kivel lehet szót váltani, véleményt cserélni, vitatkozni, hogy tisztuljon a kép, hogy minden magyar ember világosan lássa hová jutottunk, hová kell tartanunk. Százezrek fizetik a felvett kölcsöneik többszörösét, miközben azt kell hallják, megoldottuk a problémákat.Százezren végeznek közmunkát,méltatlan körülmények között, miközben azt hallják...soha még ennyien nem dolgoztak az elmúlt két évtizedben. És még sorolhatnám.
Már egyszer hivatkoztam egy valakire aki azt mondta: az egyik oldalon a hibák is emberiek, míg a másik oldalon a dicshimnuszok is ördögiek .
Nincs semmi okom csatlakozni a kormányzópártok dícséretéhez, ugyanakkor sajnálattal állapítom meg, a klasszikus baloldal egyszer és mindenkorra elveszett. Ki kell választódjék egy új, egy becsületes, a hatalom felett uralkodni képes emberanyag,akik megmutathatják Európának és a világnak, Magyarország nem veszett el a pénz és a hatalom örvényében, a becstelenségben, az önkényben, a korrupció mérgező levegőjében.
Naív álmodozó lennék? Inkább mint defetista, közönyös, ma innen, holnap onnan hasznot húzó lumpen panellakó, aki nem fizeti a közös költséget, de ordítva tüntet, "szeretünk viktor !!! "
abramovics
látom, töröltétek a kommentemet
.
SZÁNALMAS!
.
be vagytok szarva?
mitől?
kitől?
a net demokratikus értékrendet magáénak valló közönségének egyik véleményformálójának
Pupunak a mai bejegyzését olvassátok, ne törölgessetek!
majd törölgethetitek a szemeiteket, ha nem tértek észhez!
mi nem tetszett a kommentemben?
mi nem igaz belőle?
tán a definícióim azok, amik gondot okoznak?
simicskát már idézni sem lehet?
csak nem nyalni akartok ti valakinek?
Jaroslav Hasek!
amit a Svejk első részének végén írt, az az irányadó!
utószó az első részhez!
kitilthattok,
.
DE!
.
azzal csak magatokról állítotok ki bizonyítványt, hogy a
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK BANDA
.
szekértolói vagytok valójában!
papa.49
@világlátó: Újfent csak az előzőt tudom mondani értelmes bejegyzés volt, egyetértek vele...Szerintem is itt még néhány kurva kemény évnek el kell telnie mire lesz valaki akit nem tudnak kapásból a földbe döngölni, nem tudnak ilyen, olyan mesékkel hiteltelenné tenni, aki mögé feltud állni az a most kérészállapotban létező oldal, amelyik most hallgat...
világlátó
@papa.49: Mi egyetértünk sok mindenben.Én is 49.vagyok
papa.49
@vitriol: Soha nem állítottam magamról ezt, ember vagyok az összes emberi gyarlósággal ellátva, de a különbség köztem és a mai politikusok között az, hogy én ezt tudom, ezért nem lettem politikus...
gyuszka
„apja ivott, akkor agresszív lett, elcsattant 1-2 pofon is”
Nagyon helytelen volt az apja részéről, mert félmunkát végzett. Vagy kevesebbet, vagy többet kellett volna, mert így hogy is mondjam …………..!
trombit
@világlátó @Horizontnak
Ahhoz képest, hogy Friderikusz Gyurcsány-interjúja a téma, lazán Orbánnal foglakozol. Terelés?
mariaberta
Jól szórakoztam, két okos ember jó műsort csinált.
mariaberta
@gyuszka: Te összekevered a szezon a fazonnal, Orbán papa ital nélkül verte hülyére a fiát.
És hát Ő aztán igazán félmunkát végzett pedig JÓZAN volt /állitólag/.
evacica
Gyurcsány mindig megpróbál ember maradni, ugyan olyannak mint amilyen a többi 10 millió magyar. Nem veszítette el a visszapillantó tükrét, tudja, hogy honnan jött, se a hatalom se a pénz nem vette el az eszét, vannak hibái, mint minden embernek, de ezerszer különb mint a mostani miniszterelnök, mi több tisztességesebb és kevesebb kárt csinált az országnak!
paolo006
Nincsenek kedvenc pártjaim, sem kedvenc politikusaim és a műsort sem láttam. De már évek óta mondogatom, hogy Feri qbba bukott bele ami miatt fel kellett volna emelkednie minden politikus fölé. Az egyetlen magyar politikus aki odaállt a sajátjai elé és megmondta nekik, hogy ebből elég!!! Soha egyik sem merte még ezt megtenni. Vagy nem is akarta. Karakán amit tett.
mariaberta
@paolo006: Egyetértek, csak nem számolt a párton belüli ellenségeivel, -ez nem elírás, mert nem ellenzéke volt- és azzal sem, hogy az elhangzottakat néhányan gyorspostával a fidesz tudomására hozzák. Természetesen kiemelve a beszédből a legkényesebb részeket.
Egy ebben a szerencse,hogy Gyurcsány bukásával jól fizető beosztásukat ők is elvesztették.
Igaz, egy már megkapta a Júdás-pénzt Orbántól.
mariaberta
@gyuszka: tudnám folytatni, de annak nem örülnél
világlátó
@trombit: Ha terelni akarnék akkor nagyobb elfogadottsággal számolhatnék, ha a jobbik elnökét ajnároznám Gyurcsány és Orbán helyett.
Ha Gyurcsányról esik szó, kéretlenül Orbánról is beszélünk. Kettejük között olyan emberi különbözőségek vannak, ami ha csak egyet is kiemelünk ezekből, az egyenleg Orbánra mutat.Próbáld ki az elvbarátaiddal, náluk is ezt tapasztalod majd, legfeljebb az egyik sok pozitív, a másik sok negatív előjellel, de mindkettőről beszélnek majd.
Nekem kezdetektől Gyurcsány volt az alkalmasabb. Az öszödi cirkusz most visszatekintve " meg volt írva " Ha nem buktatják meg Gyurcsányt az Mszp aljasai, talán még nagyobb bajban lennénk.Még jó, hogy volt egy Bajnai, aki fékezte a lavinát.Így Gyurcsány emberileg kisebb kárt szenvedett. Hiába a mérhetetlen mocskolódás, / még az Lmp részéről is /, mára a józan és kulturált szemlélők már másként értékelik a 2006 - 2010 kormányzási ciklus történéseit, a politikai szereplőket, Gyurcsány Ferencet is, Orbán Viktort is.
Egyre többen hallgatják újra az öszödi beszédet, egyre többen nézik újra a Tv. székház Hir Tv.-s videóját és az utcai randalírozásokat, sokmilliós károkozást, amit a jobbik szélsőségesei okoztak, előkészítve a talajt a fidesz puccsához. Ezek ma már tények, közismert és bevallott események. A mérlegre téve ezeket, nem lehet GYurcsány Ferenc és Orbán Viktor akkori napra pontos tevékenysége mérlegelése nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.