Pintér Sándor belügyminiszter utasítására egy "elit alakulat" vizsgálta, hogy a romagyilkosságok valamennyi elkövetőjét bíróság elé állították-e és arra jutottak, hogy igen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Freewolf
Annyira szeretnének egy nagy össznépi felelősséget kiokoskodni ebből az esetből, de nem megy! Mikor beszélünk és keressük a felelősöket a cigányok által brutálisan meggyilkolt nyugdíjasok ügyeiben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
stirliitz
@Freewolf: Így igaz! Ráadásul özönlik a sz...ét keletről utánuk. Itt is és az EU-ban egyre több van és lesz belőlük. Szép kilátások elé nézünk!
Freewolf
@stirliitz: Arról nem is szólva, hogy akik itt maradnak, mindet nekünk kell eltartani! Azért fizessek adót, hogy az afgán kecskepásztor jobban éljen, mint otthon?
stirliitz
@Freewolf: És még elvárják, hogy kussolva tapsolj hozzá!
Freewolf
@stirliitz: Sőt, az Olaszoknál tüntettek a bevándorlók, hogy ne zsebpénzt adjanak nekik, hanem fizetést és nem akarnak lazannyét enni! Ezt az arcátlanságot!+
Freewolf
@stirliitz: Valamelyik újságban olvastam úgy egy hónapja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.