A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése szerint ki kell adni Lázár János két 2013-as külföldi útjának egyes adatait. Ez márciusban történt, Lázár azóta sem adja ki az adatokat, sőt, kijelentette, később sem adja, az ítéletben foglaltaknak nem tesz eleget. A Blikk két napja szeretné megismerni Lázár hivatali főnökének, Orbánnak a véleményét az ügyről, ám többszöri keresésükre sem érkezett válasz. Két becsületes, jellemes férfiember. Egyik hallgat, a másik summant, éljen a jogkövetés!

Forrás: es.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
" A törvények nem vonatkoznak ránk !" ( by harrach volt párttitkár elvtárs és boltbezárós péter, a Magyar Szabadon Választott Parlament, Vastag Adófizetői Közpénzen Eltartot, fidesz által becipelt kereszténydemokratájának bölcs mondása. )
Ebből levezetve a lényeget, a parlamenti képviselők vonatkozó egyedeiért létezhetnek az adófizető és választó polgárok és nem fordítva ! Teccünk érteni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.