Az EP-képviselők "átfogó felügyeleti folyamatot" kértek az Európai Bizottságtól, és ez komolyabb egy szidásnál. Magyar kormánypopulizmus és az Európai parlament reflexei címmel közölt kommentáló elemeket tartalmazó írást keddi, nyomtatott számában a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A német konzervatív napilap szemleírója, Stephan Löwenstein beszámolt az Európai Parlament Magyarországgal foglalkozó határozatáról, amely - mint értékelte - kemény hangú volt. A képviselők úgy találták, hogy az idei esztendő új fejleményei aggodalomra adtak okot a jogállamiság, a demokrácia és az alapvető jogok helyzetét illetően Magyarországon, ami - mindent összevéve - a jogállamiság kirajzolódó, rendszerszintű fenyegetettségét jelentheti.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"A német konzervatív napilap..." ! Tehát nem balos és ballibsi, komenyista vagy zöldpárti, vagy kétfarkú, vagy egyfarkú !
Rohad a fészek és ezt máshol is jól látják és jól is elemzik !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@Toby: Igen, ezek nagyon fontos dolgok, érdemes lenne elgondolkozniuk a választópolgároknak végre, hogy érdemes-e ezeket meg a jobbikot a hatalomban tartani.
Rettentően nagy szívás következik ugyanis, ha az EU bekeményít.
Senara
Koki hegyeket kapnak amire kevés lesz Altussal példálózni , képet lenyúlni , bevándorlás ellenességet szítani .
Toby
@Anna Mária: Még mindig bízom az Eu szelektív kezelésében, ami a tetves qrmányt és baromságait illeti, illetőleg ami a "magyar emberket" illeti ! Úgy érzem, eléggé jól el tudja különíteni a kettőt.
Anna Mária
@Toby: Ebben vitatkozom. A "magyar embereket" sajnos a magyar kormány képviseli, az EU számára ez a realitás, minden lépésében ezt tartja szem előtt. Amíg a magyar választópolgárok hatalomban tartják ezt a bagázst, addig az egész ország úgy van elkönyelve, hogy hát ezt akarja a jónép.
Az EU nem hogy nem tudja, nem akarja elkülöníteni a népet és a kormányát.
És ez így helyes, a "magyar emberek" nem számíthatnak semmiféle különleges elbánásra és nem is fogják megkapni, egyszerűen nincs rá ok. A magyarok nem gyerekek, nem betegek, nem hátrányos helyzetű képzetlenek, nem rokkantak - ugyanolyan szabadok, mint bármelyik más nép, amelyet a kormánya és a képviselői képviselnek.
Toby
@Anna Mária: Ahhoz képest, hogy egy ország lakosságát a kormánya képviseli külföldön, elég szépen betámadják rendre a rezsimet az EP-ben, ez pedig arra utal, hogy nem keverik a qrmányt és a "magyar embereket" egymással.
Különben hatott volna az orbánc által, az EP-ben elszavalt "2/3-os ária " amikor rárontottak valamelyik ügyben. Néztem, de most nem ugrik be, melyik csörte volt ez !
Nem hiszem, hogy az Eu ne lenne képes külön kezelni egy állandóan támadható debilt és az ország lakosságát !
Anna Mária
@Toby: Értsd már meg lécci, hogy amikor Magyarországot a kormány ostobasága és szarombele-viselkedése miatt hatalmas pénzekre büntetik, akkor azt a magyar adófizetők fizetik ki.
Nem kacsintanak, hogy naaa, mégse azok a szerencsétlen kishitűek szívjanak, akiknek a nyakán ül egy elmebajos (mert ugye odaültették minden kényszer nélkül).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.