Mióta kitört a Simicska-Orbán háború és a Hír TV már nem a Fidesz első számú lakájmédiája, olyan dolgokat is megkérdeznek a párt politikusaitól, ami bizony kellemetlenül érintheti őket. Például ma Balog Zoltántól azt akarták megtudni, hogyan fér meg az üldözött keresztényekre való emlékezés a kormány bevándorláspolitikájával. Bár az Emmi minisztere Simicska miatt burkoltan elküldte melegebb éghajlatra a csatornát, Bayer Zsolt így is azt érezte, hogy pont neki joga van kioktatni a csatornát a "független, minőségi újságírásból".

Bayer blogján kelt ki a Hír tv "odapofátlankodó" újságírója ellen, akit később le is "baromállatozott":

Fantasztikus teljesítményt láthattunk a Hír TV-től. Íme, a független, minőségi újságírás újabb csúcsa, ahogy Simicska Geci Lajos hatalmas valagából látszik

- írta és kifejtette, a kormány bevándorlási politikájának és a keresztény üldözöttekkel való szolidaritásnak "olyan mértékben nincsen köze egymáshoz, mint Simicska Lajosnak a tisztességhez".

Bayer azzal érvelt:

(...) ma a világ legüldözöttebb vallási csoportja a keresztények csoportja. Az iszlám világ bizonyos –sajnos egyre nagyobb- területein, Afrikában és a Közel- valamint Távol-Keleten naponta gyilkolnak meg embereket pusztán azért, mert keresztények. (...) Az egyik oldalán tehát ott vannak a világban vallásuk miatt naponta meggyilkolt, megalázott, másod-harmadrendűnek tekintett keresztények.

A másik oldalon pedig itt annak az Európára zúduló menekültek.

Nem állok most neki ezredszer is leírni a dolgok lényegét, még a Hír TV kretén tudósítójának kedvéért sem. Elég annyit tudnunk, hogy Európa megtelt.

Bejegyzését pedig így zárta:

Simicska Geci Lajos hatalmas valaga elhomályosította arrafelé az eget. Az egész horizontot. Zavarja a tisztánlátást. És sajnos nem nagyon látszik, hogyan fog ez kitisztulni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Egymásba szerettek ezek a képen ???
Olyan romantikus pillantások...:-))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Egymásba szerettek ezek a képen ???
Olyan romantikus pillantások...:-))))
Dr. Felipe
Jól van ötöske, röfögjél csak. Látom ma is megetted a moslékot a disznó óladban.
Senara
Hej azok szép idők mikor attól a nagy valagtól kaptad a mindennapi betevőt (sőt mindenki aki számít . Nem szép dolog így beszélni róla .Önkritika elvtársak ..önkritika !
bakegya
Nagy hézag van ennek a palinak az agyában-és ez nagyon veszélyes-ha így megnyilvánulhat.PROVOKÁL.
F_Viktor
"ma a világ legüldözöttebb vallási csoportja a keresztények csoportja. Az iszlám világ bizonyos (...) területein, Afrikában és a Közel- valamint Távol-Keleten naponta gyilkolnak meg embereket pusztán azért, mert keresztények."

Zsóóti! Leülhetsz, elégtelen! Fogalmad nincs magáról az Iszlámról!

"Arra hívok fel mindenkit, hogy kérjen megbocsátást Istentől azon emberek és intézmények számára, akik bezárják az ajtót a jobb életet, a családot és védelmet keresők előtt” - mondta komor hangon Ferenc pápa.
keresztapa
@F_Viktor: Ferenc pápa igazi keresztény de csak akkor ha minden menekültet a Vatikánba fogad, és akkor őneki nem kell megbocsájtást kérni Istentől.
Toby
Figyelted ? A "valaga" kétszer is szerepel - dolgozik a tudatallati szexuális orientáció !

Bayer ! Te nem-e vagy-e buzi.-e ? Vagy az-e vagyol-e ?
nyanya001
@keresztapa: Igazán nem szeretnélek megsérteni tudatlanságod miatt , de a kereszténység
nem csupán a Pápa őszentsége !
Orbán szerint Magyarország keresztényország !
Lepényleső
Valamilyen többszög elveszítette eddig hőn szeretett szögét? (Az ország veszhet a kezük
alatt,de a Magasságos Úristen mentsen meg bennünket ilyen barátságtól.)
F_Viktor
@keresztapa: Én csakis a párthű magyar keresztyéneket "sajnálom".
lampa laz
Ai ilyen kreténekre szokták mondani, hogy oda xarik ahonnan evett.
justhpeter
@F_Viktor: A kereszténydemokraták meg már korábban megmondták, hogy nem számít mit mond Ferenc Pápa meg a Vatikán amúgy is messze van.
justhpeter
@nyanya001: Ha igaz, hogy Magyarország keresztény ország és a magyarországi keresztények politikai képviseletét a kdnp látja el, akkor csak két választásom van:
a, szólni a Jóistennek, hogy itt valami nagyon el van b... és azonnali 180 fokos korrekciót kérni
b, kivándorolni egy pogány országba, mert ha az a kereszténység amit a fideSS-kdnp képvisel, abból én nem kérek. Már csak azért sem, mert nincs túl nagy gyakorlatom a köpönyeg- és szemforgatásban.
A Tündik bündije
Az a baj Zsóttikám, hogy pofád az van, de agyad nincs. Igen nagy összegben mernék ugyanis fogadni arra, hogy Simicska túl fogja élni Orbánt, na nem fizikailag értve, hanem hogy ebből az egyre nagyobb trágyakupacból ő valószínűleg győztesen száll majd ki, ellenben Viktorral, akire lassan de biztosan visszahullik a fejére minden mocska, és már most is egyre többen hátrálnak ki mögüle. Akkor pedig ott fogsz állni te, mint a magyar szennyújságírás legfőbb vadmalaca, nyakig a saját mocskodban, de egy fillér és kenyéradó gazdi nélkül, és ki lesz az, akinek még akkor is milliókkal fogsz tartozni? Hát bizony...
paolo006
Az a gyanúm, hogy bajer szarcsimbők böfögő úrfinak valaki nagyon be fogja verni a pofáját a nem túl távoli jövőben.
volvós
@A Tündik bündije: 20:39
Jól látod a sötét ember sötét jövöjét !!! :-))))
S ha valaki, akkor Te igazán tudod !!!
Na szép estét !!!
F_Viktor
@justhpeter: Írod:
"A kereszténydemokraták meg már korábban megmondták, hogy nem számít mit mond Ferenc Pápa meg a Vatikán amúgy is messze van."

Ha ez az igazság, akkor javaslom az "a," pontodat, azaz "szólni a Jóistennek, hogy itt valami nagyon el van b... "

Nekem pedig maradt a felvázolt második lehetőség, mert a fityesz-keresztény-jobbik EU romboló-Putyint támogató hatalomból sem kérek, sőt, a gyereke(i)mnek/unokáimnak sem kívánom.
hetöndöe
Igyekezz Zsóti,mert fogyik az idő!!!:-)))
Desischado
@F_Viktor: Érdekes a pápa beszéde. Ezek szerint én kérjek megbocsátást azoknak, akik miatt mélyszegénységben kell élni, akik kifosztják, tönkreteszik az országot, és az embereket?! Hát nem!!! A katolikus egyház SEMMIT SEM TESZ, NEM SEGÍT SEMMIT SEM AZ EMBEREKNEK, CSAK A SZÁJALÁS MEGY! MUTASSANAK PÉLDÁT ELŐBB!
A cikkhez szólva, bayer zsóti már megint bemutatkozott. Azon gondolkodom, ez a véglény nyalonckodásból, ostobaságból, embertelenségből kollokvált valahol? Mert felsőfokon megy neki!
F_Viktor
@Desischado: Nem tudom másképpen értelmezni én sem a pápa mondatát.
kisrigó
"Simicska geci Lajos" ?? Amikor kölcsön adott egy kis zsozsót, akkor "kedves Lajosom" volt valószínűleg, Vagy Bayer "elvtárs" nem akarja visszaadni a pénzt, hálából sértegeti Simicskát?! Nyugodj meg BZS, nagy ívben tesz rád Lajos.
kkalman
@Desischado: A Zsóti gyerek felsőfokú G..Iképzőt végzett. Ez látszik is a stílusán.
Desischado
@kkalman: Hát ebben teljesen igazad van!

@F_Viktor: Örülök, hogy egy véleményen vagyunk, és annak is, hogy újra itt vagy!
Logogrif
Ami minősíthetetlen,azt sosem kell minősíteni, - lásd "Zsótika" szövegelése !!!
mate03
@A Tündik bündije:! Olyan ez a Zsolti gyerek,mint az a bizonyos szerv! Feje van, de esze nincs!
papa.49
A pali megrekedt a fejlődés igen alacsony fokán, a csúszó,mászók rendjénél, oszt. az is maradt!!!
Újságírás meg ,,Üzemi Lap,, ez a szint!!!
szaboria1
Zsóti nem vagy te már valódi. Lejárt lemez lettél.
Hellcat
Először is a geci jelzővel a qrbánt kell illetni nem a simicskát...a keresztények meg több száz éven keresztül üldöztek mindenki mást...oda vissza megy ez a történelemben. Ha meg már kitakarásról van szó...te beszélsz tisztán látásról mikor a fejed mélyen fel van dugva a qrbán seggébe? Álljon már meg a menet.
Freewolf
Mindig elolvasom Bayer cikkeit. Frenetikusan jól ír!
Lackó50
Zsoltika se tudja, hogy mit beszél. Csak az lebeg a szeme előtt, amit a FIDESZ sugall Az nem jut eszébe, hogy a falak építésével nincs megoldva semmi. Talán ideiglenesen picit csökken, de ez csak nagyon rövid időre vonatkozik. Megélhetési bevándorlók? Igen. Az lesz majd az igazi probléma. Ugyanis ez ami most történik csak egy gyenge próbálkozás. Ma még főleg a harcok elől menekülnek, amit az USA robbantott ki a nagy "demokrácia" exporttal és most Európán csattan az ostor. Itt meg senki nem mer szembe kerülni az USÁ-val. A baj majd akkor lesz igazán, ha a túlnépesedés miatt fognak megindulni az emberek. Mikor én születtem kb. 2 milliárd ember élt a földön. Eltelt nagyjából 60 év és már több mint 7 milliárd ember van a földön. Ha ilyen ütemben szaporodik az emberiség, akkor lassan kevés lesz az ivóvíz, az élelem, ... stb. és akkor valóban a megélhetésért fognak az emberek a fejlettebb régiók felé indulni. Akkor mit csinálnak??? Ahhoz kevés lesz egy kerítés. Még a kőfal is. Akkor már nem békésen jönnek. És nem lesz vesztenivalójuk. Talán a jelenlegi állapot egy figyelmeztetés, hogy milyen irányba indultunk. Ezt pedig nem falak építésével, hanem a probléma gyökerének a kezelésével kell megoldani. Akik elkezdték az arab országokban a balhékat, ne akarják kifosztani (gondolok itt pl az olajra) ezeket az országokat, hanem a béke irányába tegyenek komoly erőfeszítéseket, majd az elmaradott országok felzárkóztatásáért tegyenek meg mindent, mielőtt a nagy demográfiai robbanás bekövetkezik. Akkor már nem fogják tudni megakadályozni a III. világháborút, ami beláthatatlan következményekkel járhat a földre nézve (tekintettel a sok nukleáris fegyverre - amit nem fognak visszatartani!) Akkor már Zsoltika hiába hivatkozik kereszténységre, meg elnyomásra, meg Simicskára. Ők akkor már nem lesznek szereplői a történetnek. Ez az egész hecc kampány, meg kerítés, ... stb. - már bocsi a kifejezésért - de degenerált hülye gyerekek gyenge próbálkozása az általuk, a kapzsiságuk miatt elrontott...
joopapa
Zsoti vazze nem is olyan rég azt a nagy valagat nyaltad, akkora elánnal és olyan átéléssel mintha csoki fagyit nyalnál a Bagaméri fagylaltosnál! Ja és vissza adtad a kölcsönt a simlicskának, vagy azt már ledolgoztad az alfelének takarításával!!!
quo vadis
Zsoltika egy buta hőbörgő kretén. Az volt már évekkel ezelőtt is, soha nem fog eljutni egy értelmes ember színvonalára. Most, az elmúlt 5 évben nagyon jól érezheti magát, mert popsinyalásból valóban kitűnőre vizsgázik. Az ő tisztánlátását egy másik "valag" zavarja jó régóta.
Remélem a Hír TV-nél tudják ki az akit komolyan kell venni, és mikor kell azt mondani bolond lyukból, bolond szél fúj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.