A regiszterből látni lehet, hogy egy-egy implantátum mennyi ideig bírja, melyik típus mondja fel előbb a szolgálatot, egy-egy orvos milyen hatékonysággal műt, de az eszközök gyártási száma alapján akár azonosíthatnak is minket. A Protézis Regiszter a nyilvántartott adatokat a betegre vonatkozó utolsó adattovábbítástól számított 50 évig kezelheti személyazonosításra alkalmas módon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Frankon nem tudtam, mi hianyzik! De megmondtak felulrol! Na es ez a rizsa korulotte...?! Hogy azert kell ez a nyilvantartas, hogy nyomon tudjak kovetni a felhasznalt anyagok hathatossagat,... Erre mondja a magyar: a pofam leszakad,... Nem jott be a chip-rendszer, amivel az emberek kovethetoek lennenek, mint az elveszett kutyak, sebaj, majd maskepp regisztraljuk be oket!

Javaslom tovabba a tetovalasokat - ez nagyon jol nyomonkovetheto szinten, nehany TV-krimiben mar hasznaljak,...

Egyeb agyament otlet?
magyarbakancs
Melyik orvos mit csesz el ez a reoperációból kiderül.
Mi volt az oka azt meg megkellene vizsgálni ,de nem azzal a felfogással,hogy holló ,holló szemét nem vájja ki stílusban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.