Orbán Viktor miniszterelnök szerint rossz politikával a jelenlegi népvándorlás a többszörösére gerjeszthető, ezért ő – mondta pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában – határozott határvédő politikát képvisel.

A határzárral kapcsolatban a kormányfő azt mondta: ezzel "miközben megvédjük Magyarországot, megvédjük az Európai Uniót is".

Orbán Viktort kérdezték a görög válságról is, amelyről szólva azt hangsúlyozta: ha 2010-ben nem jött volna létre példátlan összefogás Magyarországon, és nincs kétharmados parlamenti többsége a kormánynak, akkor ma ugyanott lennénk, mint Görögország. Jelezte ugyanakkor, hogy mélyen együttérez a görögökkel, és szurkol nekik.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
és a kivándorlás a jó politika eredménye?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
és a kivándorlás a jó politika eredménye?
Anna Mária
Az Európai Unió köszöni, de nem kér Magyarország védelméből.
Ezt éppen tegnap magyarázta el Szijjártónak a migrációs EU-biztos.
Orbán megint hazudott.
nemjoezigy
És az mit jelent fidessnyikek, hogy mindenki előre léphet egy szintet? Köszönhetően a kurmányunk (gazdaság)politikájának.
A gazdagok a milliárdosok hova lépnek előre?
pl: "Az első, 2002-ben megjelent, a 100 leggazdagabb rangsorában szereplők összvagyona akkori áron csupán 632 milliárd forint volt. Ez az elmúlt 14 év alatt több mint a négyszeresére emelkedett - miközben ezen időszakban a fogyasztó árak összesen alig 77%kal nőttek." (a négyszeres, az 400%-ot jelent, fidessnyikek)
"Amíg 2014-ben 2434,8 milliárdja volt a 100 leggazdagabb magyarnak, addig 2015-ben az együttes vagyonuk 2596,6 milliárd forint. Mivel szociológusok szerint nem ártana, ha a szupergazdagok Magyarországon is nagyobb felelősséggel lennének az elesettek és a szegények iránt, ezért eljátszottunk a gondolattal, mi mindenre futná ennyi pénzből: www.napi.hu/magyar_vallalatok/nagyito_alatt_a_magyar_milliardosok_igy_latja_az_orszag.597933.html
Ezeket az adatokat ismerve még kevésbé hihető az orbánci beszéd!
A gazdagok gazdagabbak, a szegények szegényebbek lesznek a kurmányunk ténykedése miatt! www.femina.hu/hirhatter/csanyi_a_leggazdagabb_magyar
Még két példa, ami bizonyítja a fidesskdnp hazugságainak tömkelegét: kettosmerce.blog.hu/2015/05/14/meszaros_lorinc_adokedvezmenyt_es_kozbeszerzeseket_kap_a_kemenyen_dolgozo_emberek_semmit
fn.hir24.hu/gazdasag/2015/03/30/milliardosok-folozik-le-az-eu-s-milliardokat/
Clavigo
Orbán,,Téged mindehol leccarnak már. 2010. óta Bugrislandot csináltál az országból. Hányok Tőled ,és a Nemzeti Dalárdádtól.,a degenerált csicskásaidtól..oszt jó napot.
magyarbakancs
Orbán miniszterelnök úr beszédeit tudja értelmezni az egy csuda lény.
Mivel mindig önmagával szembe megy .
Minden beszédét átértékel, és meg másít egy bizonyos idő múlva.
Igazi hinta politikus.
Ide is oda is beszél.
dömdödöm
Én bírom hogy itt vannak , van kit csesztetni és addig nem a saját honfitársaitokat (A MAGYAROKAT)
basztatjátok . Ellenség nyugat ,a kommunisták ,közelkeleti népvándorlók , kelet elpártolt (és ott van igazán több millió posztkommunista )
Harcolj Viktor mert valamelyik paplanszájú palesztín elveszi a munkádat !
Cicamama55
@pbalage: Nekem is pont ez volt az első reakcióm a hírre...
nezelodo
Hát, Vezérem, az itthoni elvándorlás elleni politikád önmagáért beszél. Hogy Te hogyan látod, már tudjuk, itt minden el...tt intézkedés, kudarc, az a fidesz hatalmas sikersorozatának, de különösen a minelnök úr személyes sikerének a része.
FN
Azt hittem, ennél mélyebbre nem lehet süllyedni. orbán megtette.
Te véded meg az Európai Uniót, aki évek óta ellenük harcolsz!?
Nehogy má' Hunyadi Jánosnak képzeld magad, te baromarcú!
Nézd má" meg azt az arcot amit vágsz! De szarul nézel ki, ecsém!

Kérdez valamit tőlem.
Elhiszed, hogy nem hiszem el azt sem, amit kérdezel?
Kihasználtál, embereket, aztán diktátor lettél.
Nem kell tőled semmi, te senkiházi gennyláda.
Semmi jó nincs benned.
Ha nem lennél, ha meg sem születtél volna, jobb lenne a világ - ezzel feküdj, és ezzel ébredj!
Clavigo
"Megvédi" az Európai Uniót...:) :):) :) :) :) :) :) :)
nusika
"Azt, hogy kit engedek be a házamba, az országomba, a kormányfő a legelemibb önvédelmi kérdésnek tartja, amit csak a magyarok dönthetnek el."
A külhoni magyarok, akik más ország adózó állampolgárai, mégis beleszolnak a mi ügyeinkbe!!!??? ...akkor ki döntött? ...a magyarországi magyarok biztós nem!!!
Clavigo
Kib@ccott egy cc@r alak vagy,...,kegyes Vezziiiiir.
justhpeter
Remélem az Unió nem hiszei el, hogy Orbán fogja megvédeni. Mi már tudjuk, hogy amit Orbán megvéd, vagy megvédet (Selmeczi Gabikával), az eltűnik, mintha ott sem lett volna. Ha tehát az Unió beveszi, hogy majd Orbán megvédi, nemsokára ki lesz semmizve.
Anna Mária
@justhpeter: Dehogy hiszi, az Unió magasról tesz az ilyen hülye dumákra. De most adott Orbánnak 8 millió eurót, játszadozzon vele, talán csorgat valamit belőle a menekültek ellátására is.
világlátó
A legnagyobb baj most került napvilágra. Mi sem vagyunk felkészültek arra, hogy egy ilyen migráns rohamra komoly, megfontolt, emberséges, humánus válaszokat tudjunk adni.Ez komoly fogyatékossága népünknek, de főleg választott kormányunknak.Sokkal inkább működik a pánik, a félelem, a zavarodottság,mint a megfontoltság és a gondoskodás.
Ez tanulságos eset a további jövőre nézve. A népünknek meg kell tanulnia minden hasonló helyzetben embernek maradni, elébe menni a bajnak, nem bezárkózni kerítéseink mögé és gyűlölködő tekintettel elutasító magatartást tanusítani.De amilyen a miniszterelnökünk és kormánya viselkedése, olyan a népe magatartása is. Sok mindent másként tennénk ma már, ezt is értem, de már rajtunk marad a bélyeg, idegengyűlölők vagyunk.
Sajnálom, főleg amikor eszembe jut Könyves álmán királyunk intézkedés sorozata, a " szent földre " vonuló nyugateurópai seregek megfegyelmezése kérdésében. Bizony levágtak néhányat a zabolátlan fosztogató kereszteslovagokból, sereggel kísérték őket átvonulásuk során Magyarországon. Többet pusztítottak itt, mint aztán Jeruzsálem környezetében. Az ilyen vonulások mindig ezzel járnak. Nekünk akik itthon vigyázzuk a közbiztonságot,ezt szépen is kezelhettük volna, önmagunk tisztessége érdekében is.
Desischado
Megint csak azt állapíthatom meg, hogy ilyen gerinctelen féreg még nem ült a miniszterelnöki székben, Magyarországon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.