Az Országgyűlés hétfőn megválasztotta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelőbizottságát (fb), amelyet így keddtől a Fidesz jelöltje, Papcsák Ferenc kormánypárti parlamenti képviselő vezet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Papcsák Ferenc szerint nem tenne jót a közbizalomnak a parlamenti képviselők vagyonosodási vizsgálata. Az LMP-s kezdeményezést nem merték leszavazni a parlament igazságügyi bizottságának képviselői, inkább tartózkodtak. Papcsák megmagyarázta azt is, miért nem támogatja a Fidesz az áfacsalási botrányt kivizsgáló bizottság felállítását: azért, mert még zajlik a nyomozóhatóság büntetőeljárása. Ugyanezzel hárított a kormánypárt egy éve is.

És ez lett az MNB jelöltje !
Szép egy bagázs !
m.macskosz
@nyanya001: Csak az a gáz, hogy itthon nincs tisztességes igazságszolgáltatás, ha viszont az EU illetékesei bírságolnak, akkor is mi, átlagemberek szívunk, nem a bűnözők. sajnos.
Az egész magyar társadalom fizet, ezek a tetvek meg élik világukat a lenyúlt pénzekből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.