Ma is azzal a jó érzéssel hajthatom álomra a fejemet, hogy megint hülyének néztek. Nem úgy általában valakik, hanem az ország egyik vezető politikusa. Valaki, aki az én adómból (is) él úri módon, aki - szándékom ellenére - igen magas kormányzati pozícióba került.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Még csak most ?? Én nem bírtam ennyi ideig visszatartani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Én nem csak most mindig hányok ettől a pojácától, a Rapcsák András ha tudná a falba verné a fejét dehogy alkalmazná még ,,táskahordozónak,, SE EZT A PACÁKOT!!!
Clavigo
Még csak most ?? Én nem bírtam ennyi ideig visszatartani.
pbalage
én például fosni is szoktam, amikor hivatalos leveleket küldözgetnek a cigányék, mert akkor súlyos pénzeket kell befizetnem erre-arra-amarra, különben felraknának a motorház tetejére aztán adnának a seggemnek. Az anális játékokat pedig nem szeretem, tehát fizetek.
Viszont amikor bajban vagyok, akkor belém rúg egyet a mélyen tisztelt kormányzat.
Mindenféle lehetőségből kizárnak, mert nem ütöm meg a "mércét", nem vagyok haver.

Én az EU pénzeket elvenném ettől a maffiavezérelt, idioticista országtól, mert azok ott "fent" abból verik magukat, és ha az nincs, akkor ők is pontosan annyit is érnek, amennyiről a második számú főcigány beszél.
Persze tudom, rögtön futnának az oroszokhoz, de ugye hát az oroszoktól nem nagyon lehet lopni, azok annál sokkal dörzsöltebbek, és ha észreveszik, hogy többet akarnak lopni mint az orosz "megmentő", akkor nagyon hamar a jelenlegi kormány végezné a motorháztetőn.
Anna Mária
@pbalage: Régesrég el kellett volna zárni az EU-s pénzcsapot.
De ami késik, nem múlik.
Senara
@Anna Mária: EU-s pénzcsap elvan zárva , ha már csapról beszélünk , akkor is csak csepeg ! Lázár tárgyalt , de sikerről nem számolt be , viszont dolgozni kezdett a NAV milliárdos áfacsalókat fogtak . Földalapú támogatási csalókat fogtak . Játszótér mutyira is rájöttek , Vidát lapátra teszik . 500 millió eurós hitelt vesznek fel . De keményen dolgoznak rajta kire kenhetik , ha kiderül, véleményem Altus és a kerítésépítés .
nemkati
Igaza van Edgar Swan-nak, ezek a g...k a mi szolgáink. Éppen ezért nem csak az felháborító, hogy hazudnak, és meglopnak minket, hanem az is felháborító, hogy a szolgák uralkodnak felettünk, és úgy élnek, mint az urak, mi pedig úgy, mint a szolgák.
Anna Mária
@Senara: Igen, sok minden történt, a csap már csak csöpög. Fog az még igen bosszantóan hörögni is, hiába tekergetik.
Ehh, hogy kire-mire próbálják kenni az EU-s pénzek elapadását, teljesen érdektelen. Az utolsó filléreket hazug kampányokra költik, aztán kész, vége a pünkösdi királyságnak.
bencemacska
Az a baj, hogy az EU-s pénzcsap elzárást is mi szívjuk meg, nem azok, akik megdézsmálják!
Ők már gyűjtöttek maguknak annyit, hogy megszámolni sem tudják. (Én még 10 Ft-ot sem tudok nélkülözni, nemhogy 1 milliárd felvételét elfelejtsem! (Pedig a gázszerelő jóval fiatalabb nálam!)
Anna Mária
@bencemacska: Ez sajnos így van.
De egy tolvaj kormányt csak a saját népe tud elzavarni.
Az EU egy kicsit tud segíteni a kormány kiéheztetésében.
Senara
@Anna Mária: Ehh, hogy kire-mire próbálják kenni az EU-s pénzek elapadását, teljesen érdektelen. ...Ellent kell mondanom , szavazóbázisuknak nem mindegy és nekik sem .Rákosi ellenséget mutatott , Kádár szintén és ők is .
bencemacska
A pénzcsap elzáráson kívül is kellenének eszközök arra, hogy a korrupciót megakadályozzák, és az ellopott pénzeket vissza szerezzék!
Anna Mária
@Senara: Nekem mindegy, és sokan másoknak is.
A szavazóik sem fognak örökké minden hazugságot bevenni. Lesz egy pont, ahol nem megy tovább. Az ellenségképet ugyanis nem lehet megenni.
Anna Mária
@bencemacska: Igen, így van.
Sajnos a nyugat-európai EU-tagállamok nem voltak felkészülve arra, hogy mit fognak művelni egyes kelet-európai országok az EU-ban. De ha lassan is, tanulnak és egyre óvatosabbak és egyre körültekintőbbek az információszerzés területén.
Toby
Lézer, az emberiség mutálódott végterméke, egy aljas, mocsok, egy "ennyit is érő" tárgyakupac ! Pont !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.