Menekülteket mentek volna verni délre, de nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szerették volna. Még a rendőrök is kiröhögték őket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Gratulálok a tetves kormány uszító politikájához !
A menekültek ügyének nem ez a megoldása ti ganék !
Remélem, hogy a betyársereg, meg a Toroczkay majd egymást
püfölik el !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@silber13: Írod:
"...mert ha jártál volna, akkor nem beszélnél így."

Hogyan beszélt @Anna Mária: ?
Én sokat jártam Ásotthalom-Mórahalom-Röszke térségében. Hogyan kellene beszélnem?
Toroczkainak négy mezőőre van, akik ismerik sa helyi terepet. Azt is tudják, hogy hol járnak át a menekültek. Nem véletlen volt az "eltévedés".
Anna Mária
@F_Viktor: Toroczkai legalább ezúttal észnél volt. Nem akart balhét, kicselezte a hülye betyárkákat.
Ami persze nem jelenti azt, hogy máskor sem akar.
F_Viktor
@Anna Mária: Toroczkai most büszke a kerítésére, mert magáénak érzi, + éppen a mezőőröknek gyűjt a face-en egy új terepjáróra, s akkor Olaszországba készült valami menekültügyi konferenciára.
silber13
@F_Viktor: Máér ne is haragudj, de @Anna Márianak címeztem az irományt, az hogy nemekd hogyan kellene beszélned, azt nem tuom eldönteni. Mellesleg Ásotthalom és Átokháza között nagyon sok földút található, némelyik eléggé ritkán használt,,ott könnyű eltévedni. Na én erre írtam amit írtam!
F_Viktor
@silber13: Amennyiben nem akarod, hogy @Anna Mária: -nak írt hozzászólásodra más véletlenül se válaszolhasson, akkor privátba írj neki :-)

Igazad van, sok a földút Halastelek (már nem Átokháza!) és Ásotthalom között, amit természetesen a polgárőrök, mezőőrök nagyon jól ismerik, még éjszaka sem tévednek el.
DE! Ha a mezőőrök is azt akarták volna, hogy a nácik menekülteket, köztük gyerekeket, nőket verjenek, akkor nem Halastelek felé terelgetik őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.