Polt Péter és Orbán Viktor egyformán szarnak a törvényekre és csak abban nem értenek egyet, hogy ki a nagyobb szemétláda. A kormányfő, aki lop, csal és hazudik, vagy a legfőbb ügyész, aki ezt tűri. Míg azon ma már senki sem nyit vitát, hogy kik az igazi maffiózók hazánkban, abban már megoszlanak a vélemények, hogy kik a legnagyobb barmok, akik mindezt lehetővé teszik. Egyesek úgy vélik, hogy a választók a felelősek, mert ők juttatták hatalomra Orbán Viktort és bandáját. Legelőször is azok a választók, akik ezekre a díszvirágokra adták a voksukat, vagyis a Fidesz nevű bűnszervezet hívei, akiket a nép egyszerűen fideszeseknek szokott nevezni. Ha részletesebben kérdezik őket, akkor rohadt fideszeseknek. Azért az ő megítélésük sem olyan egyértelmű, mert a szakemberek a rohadt fideszeseket is két csoportja osztják. Az egyik a sík hülyék csoportja, a másik a fél hülyéké. Ez utóbbi annyiban különbözik az első csoporttól, hogy egy idő után maga is rájött, milyen sík hülye volt, hogy a...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Az Orbán féle képlet világos. Kiépíteni egy új felső osztályt, amely csak az ő embereiből áll, megszüntetni a középosztályt mert ott van az értelmiség és fenntartani egy szegény bérmunkás réteget, akik mindent megtesznek csak munkát kapjanak.
kakaósbögre
mielött bármely fideszes-bővebben,rohadt fideszes- elkezdene érdeklődni hogy ő,maga hová sorolandó,most közlöm hogy teljesen mindegy.már a fő kategória is nagy szégyen.
simmering73
Melyik alcsoportba sorolandó kabir bedi és bandája?
Manhattan
Az Orbán féle képlet világos. Kiépíteni egy új felső osztályt, amely csak az ő embereiből áll, megszüntetni a középosztályt mert ott van az értelmiség és fenntartani egy szegény bérmunkás réteget, akik mindent megtesznek csak munkát kapjanak.
JAJMÁR
Mindenki bűnös, aki ezt hagyja, élvezi, vagy elviseli, vagy csak belenyugszik. Mindenki!!!
human
@Manhattan: Most lépik meg, hogy a földbérlők megvásárolhassák a bérelt állami földeket. A bankszektort, az energetikai szektort is Orbán a saját befolyása alá vonja. Jöhet itt bármilyen új kormány. Tehetetlen lesz, mert mindenhol ellenállásba fog ütközni. Képes volt erre a fidesz ellenzékben, főleg képes lesz erre miután szétlopta az országot.
kakaósbögre
@human: hacsak simán és egyszerűen nem csinálunk belőlük sormintát az Andrássy út lámpavasain.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.