Érettségivel rendelkezett és a pszichológiai alkalmassági vizsgálatokon megfelelt a hvg.hu információi szerint az a börtönőr a szegedi büntetés-végrehajtási intézetben, akinek a munkaviszonyát azonnal megszüntette a parancsnoka, miután kiderült, hogy őt gyanúsítják a szegedi lány megverésért. A történtek az egész szervezetet megrázták, és mint a hvg.hu forrása megjegyezte, örülnek, hogy a férfi már nem a kollégájuk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
mit csodálkoznak...verésre képezték ki...gyakorolni ott van a börtönlakó, akin ha van rajta sapka, akkor azért kap, ha nincs, akkor azért.
ezek már éhezik a verekedést... ha kizárták e díszes testületből, akkor majd a kocsmában fog provokálni..(vagy otthon, ami (aki) elékerül)
justhpeter
Bízom benne, hogy hosszú ideig csak a dutyiban tud provokálni, ott meg tudjuk a végeredményt, nem kell nekünk pszichikai alkalmassági vizsga hozzá.
wagabund
a mai hírekben az a hír, hogy a faszi tagad...hát persze..azt mindenki tudja jobb körökben, hogy az őszinte megbánás kamu duma..

tagadni...tagadni...tagadni...addig ártatlan...ha ezt a tagadást betarja, egy jobb ügyvéd (a helyzethez illő tiszteletdíjért)felmenteti...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.