Azért, ismerve néhány fideszes atyafi megnyilatkozását, azért Németh Zsolt így is elég mélyre került. Függetlenül attól, hogy a szervezők kegyelméből felszólaló hölgyek közül ketten is a védelmükbe vették. A Fidesz haza táján ugyanis többször tanújelét láthattuk, hogy az asszony tényleg nem ember némely pártharcos szemében. a külügyi posványfelelős nyitóvicce után talán várható lesz az orbáni vicc arról, hogy a menekültekről mégis a nők tehetnek. Meg az EU. Meg a Mars-lakók.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Posványosi népbutító nyåri egyetem arról szól, hogy ki tud nagyobb ökörséget mondani. Zsôtinak sikerült, misuka meg még önmagához képest is túl hazudta magát. De hétvégén vėgre feljön az égre a magyarok legfényesebb csillaga szentorbán képében, aki utatmutat nekik az elkövetkező 100 évre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Hol maradt a lovad tömjén zsóti!!!???,Már szerencsétlen az is emigrált???
eugen4402
@GeoCravker: Programnak elég riasztó, pedig van rá esély, hogy Orbán mai beszédét ezekre a célokra alapozza...
Clavigo
@dr. prédikátor: Csak sztrájkol kicsit. Így aztán a mi Dzsozink,,,,Harrach Cuci hátán fog Tusványosra bevonulni.
GeoCravker
@dr. prédikátor: Ez a Zsóti egy másik Zsóti :-) Esze, mint a lónak.
silber13
Némethék Zsóltikája! Bizony igazad van, a medve nem játék! Tanuld is meg a medve figyelmeztetését: Ha az erdei ösvényen száraz medveszart találsz, az a medve figyelmeztetése, hogy te leszel a következő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.