A 26. Bálványosi Szabadegyetem és Nyári Tábor pénteki fórumán Gulyás Gergely, a Ház fideszes alelnöke és Schiffer András, az LMP társelnöke ült le beszélgetni. Gulyás a baloldalra hárítja a felelősséget az ország nem megfelelő megítélése miatt, Schiffer szerint nem lehet teljesen a baloldalt okolni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán már tavaly "átadta", pedig még az alapkövet se tették le.
Vontatottan halad a miniszterelnök által is kiemelt projektként kezelt építkezés a mentőszolgálatnál. Bár az eredeti tervek szerint tavaly augusztusban át kellett volna adni 22 új mentőállomást, van olyan kisváros, ahol csak idén nyáron rakták le az alapkövet. Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) állítja, október 31-ig minden állomás elkészül. Egy birtokunkba került dokumentum szerint több településen pótmunkákat rendeltek el, másutt épphogy aláírták a szerződést a tervezővel.
hvg.hu/itthon/20150724_orban_igeret_uj_mentoallomasok_csuszas#utm_source=hvg_daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2015_07_24&type-id=HvgDaily&user-id=C3E192B2&utm_content=normal

Erről is baloldal tehet ! Loptok, csaltok, hazudtok reggeltől reggelig !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
"Az Országgyűlés törvényalkotásért felelős fideszes alelnöke szerint Magyarország jelenlegi nemzetközi megítéléséért a baloldal a felelős. Erről Gulyás Gergely a 26. Bálványosi Szabadegyetem és Nyári Tábor pénteki fórumán beszélt."

Normális?!?! Orbán 2010 óta mást sem csinál, mint az Uniót támadja. Neki semmi sem jó, ő akarja megmondani mi legyem az Európai Parlamentben. Azt hiszi itthon van. Ha európai politikusok magyar ügyekről, magyarokról hallanak, azonnal eltolják a témát maguktól. Nem tudnak mit kezdeni egy olyan - láthatóan is mentális problémákkal küzdő - politikussal, mint a magyar vezír. Állandóan forradalmi lázban ég, harcol és küzd, még önmaga ellen is. Egyik szavát agyoncsapja a másikkal, nyíltan hazudik. A számonkérés elől meg vállvonogatva kibújik, mondván: - Minek hitték el? Ne azt nézzék amit mondok... Most megint Romániába ment "beszólni a világnak". A médiumok helyében egyetlen szót sem közölnék az ottani ingyencirkuszról. Felejthető.
nyanya001
@sentinel216: Mentális problémáinak oka a skizofrénia !
Toby
Nem meri kimondani, hogy " kedves magyarok, fél magyarok és félázsiaiakk, elqrtuk ! Nem kicsit - nagyon !"
Ehhez kellene némi gerinckezdemény is !
Mészéros mangalicza jól van ?
És Andy Régen Láttam a Farkamat Azért kell a Magán Tv Vajna is ?
JAJMÁR
Na, akkor figyeld majd, mit mond a vezéred Tusványoson. Lenne mit helyreraknia, de lehet inkább rápakol. Ott van ám a "kutya elásva"!
papa.49
@nyanya001: Mert ellopták az alapkövet is)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.