"Andy Vajna az Alaptörvény felett: ez már sok a Fidesz-híveknek" címmel közöl 6 oldalas cikket holnap a Heti Válasz. A jobboldali lap bár azt írja, a filmipari kormánybiztos szakmai tevékenységét sokan elismerik, "üzletemberi énjére még az elkötelezett jobboldaliak is gyanakodva tekintenek".

Az újság kifejti: Vajna nemcsak a kaszinócégeiben keletkezett profitot viszi ki külföldre.

Központi vagyonkezelő vállalkozását, az AV Investments Kft.-t is eleve úgy építette fel, hogy évi kétmillió dollárig a kisebbségi tulajdonos Cinergi Pictures Entertainmentnek kell elutalni a nyereség 99 százalékát. Az egykor az Evita című filmet is gyártó amerikai cégnek pedig az offshore-közvetítők által adóparadicsomként számon tartott Nevada államban van a központja

- részletezte a Heti Válasz.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nem tudom Vajna esetében hány milliárdtól esik el az állam, de a MET svájci offshore cég eddig 150 milliárdos hasznot könyvelt el. Ez is tapsot érdemel a az offshore ellenes fideszesektől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@gazdag dezső: Nem tudtad? Orbán imádók!
papa.49
@nyanya001: Bár már látnám)))))))))
pbalage
Már el is képzeltem, hogy Timcsike milyen bulit szervez majd, amikor egyszer felfordul a Mikulás bácsi.
Lackó50
Ha a "Mikulás bácsi" védelme megszűnik, akkor sokba fog kerülni a Timikének a védelem. Roland nem az a típus aki könnyen felejt és neki köszönheti a börtönéveket. Talán egy esélye van, ha elhúz ebből az országból
Desischado
Bezzeg ha mi nem adóznánk, már a nyakunkon lenne a nav, ez meg milliárdokat síbolhat el magának, meg a fidesz maffiának! Éljen, orbanisztán/Mutyisztán/Abszurdisztán jobban teljesít! De meddig még?!?!?!?!
Strong
Amerikáról ennyit:
Vajna azért tudott kiskapuzni, mert a rendszer tele van (volt) kiskapukkal ott is...

Viszont: A hazafi amerikai nem szeret kiskapuzni, mert tudja: ha nincs az országnak adóbevétele, akkor neki lesz rossz..nem javítják az utakat, nem lesz óvodai, iskolai, stb.. ellátása a gyerekének...stb...(még a mexikói is fizet adót, és ad számlát...)

Andy (aki nem nő) dollár milliókat költött a jogi, (államközi - és szövetségi) törvények kijátszásának feltérképezésére...aztán csinálta magyar módszerekkel...
Tehát jogilag ő nem követett el bűncselekményt...(ahogy a fideszközeli cégek sem, akik közbeszerzéseket nyernek...-tehát M. Lőrinc nem megy sittre például)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.