Hiába áll Orbán Viktor nyerésre a Simicska Lajossal folytatott gazdasági háborúban, még egy fronton meg kell szabadulnia az oligarchától: ki kell söpörnie a Fideszből – írta a Vasárnapi Hírek.

Úgy jártunk a Lajoshoz iránymutatásért és lebaszásért, mintha ő lenne a miniszterelnök

 - mondta a lapnak az egyik forrásuk, aki szerint mindenkit Orbán Viktor egykori szobatársa „igazított el”.

Az újság informátorai úgy becsülik, hogy a 133 fős Fidesz-frakció mintegy 20-25 százaléka lehet még mindig „Lajos pártján”, sokan közülük Simicska lekötelezettjei. Ráadásul a pártban többen úgy gondolják, a személyes vagyonosodási-pénzköltési botrányokat produkáló Rogán Antalhoz és Lázár Jánoshoz képest Simicska nem is volt olyan rossz, mondván ő legalább nem csak magának gyűjtött vagyont, és nem kérkedett a pénzével.

A mai Népszabadság eközben arról írt: bár felröppent a hír, hogy Schmidt Mária megvenné a Simicska érdekeltségébe tartozó Heti Választ, a nagyvállalkozónak ezt esze ágában sincs eladni.

Semmilyen gesztust nem kíván tenni Orbán Viktornak, nem adja fel médiapiaci portfóliójának egyik orgánumát sem

- mondták a lapnak a Fidesz új médiabirodalom építésére rálátó források.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Sepernek, sepernek... csak jó lesz ha vigyáznak a nagy seprésükkel Simicska sem a falvédőről lépett le !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Hát, akkor most meg így jártatok...
wagabund
uborkaszezoni szarkeverés...
hadd legyen még rosszabb...
F_Viktor
Most Garancsinál, Mészárosnál állnak sorban a pénzéhes fityeszes képviselők?
volvós
...és a mérközés folytatódik !!!
Hajrá Lajos !!!
nyanya001
Sepernek, sepernek... csak jó lesz ha vigyáznak a nagy seprésükkel Simicska sem a falvédőről lépett le !
eszegfu
@nyanya001: Csak már látnám, hogy nem a "falvédőről lépett le"! Lehet, hogy csendben most is sző-fon, csak nem látványosan...nem tudjuk ezt sem.
Cicamama55
Ezt e nélkül is tudtuk, hisz a "törésponttól" kezdve a Fidesz egész kommunikációja összeomlott! Fej nélküli lovasként vágtat az ismeretlenbe...
bencemacska
@F_Viktor: Garancsit nem ismerem - leírásokból sem - , de Mészárostól nem hiszem, hogy tanulni akarnak! Talán gázszerelést?!
OV apja viszont Simicska tanácsai alapján és hathatós közreműködésével építette fel a birodalmát, azt tudom. Azt nem, hogy szolgálatait ki fizette!
sokanvagyunk
Talán ki kellene plakátolni ezeket az idézeteket - persze Simicska-felületen, Fidesz-logóval... :)
F_Viktor
@bencemacska: Garancsiról, Orbán aktatáska cipelőjéről nem hallottál??
Garancsi --> MET --> Olcsó gáz --> évi 6 milliárd a zsebben, természetesen futball kapcsolat sem hiányozhat (Videoton tulajdonosa)...

A pénzért sorban álló fityeszesek ahhoz a pénztárhoz sorolnak be amelyiket Orbán Viktor kijelöl számukra.
A Simicska feliratú jelenleg zárva.
dr. prédikátor
Fog még a simlicska meglepetést okozni a viktor szopkinnak!!!
colibri
No akkor, ha így áll a dolog, van remény a folytatásra. Pedig egyes médeák már a visszavonulását sugallták. Az kár, hogy csak 20-25% van a SL pártján, mert a kívülálló szemével is jobbnak tünt a Lázár-Rogán-Szíjjártó féle botrányhősöknél.
nemkati
Mondhatnám, hogy ki nem sz..ja le a két g..i háborúját. De sajnos ebből az ellenzék ugyan profitálhat, de mi fizetjük meg az árát.
bencemacska
@F_Viktor: ma, 13:04 A jelenlegi tevékenységét nagyjából ismerem a sajtóból, de a valódi énjét az OV előtti időkből nem.
Pl. Volt-e párttitkár papa, és hol. Hol volt a papa, mama '56-ban, stb, stb.
F_Viktor
@bencemacska: Az most irreleváns, a lényeg, hogy Simicska helyett megjelentek az újabb, pénzek parkoltatására és szétosztására megbízott Orbán-hű emberek.
mariaberta
Hát, ezt sem gondoltam volna, hogy egyszer szurkolok Simicskának. Ő saját jogon, -sőt saját eszén meg a "saját lábán" tudott meggazdagodni. Nagy kár, hogy ezt a tehetségét rápazarolta Orbánra, meg annak csatlósaira. Rogán, Lázár, meg a többiek, L-Simon. rezsicsökkentés és társai. Remélem egyszer eltűnnek a süllyesztőbe
F_Viktor
@mariaberta: Simicska "saját lábán" állva való meggazdagodáshoz annyit fűznék hozzá, hogy az kimerült az adócsalásból (Josip Tot, Kaya Ibrahim) és a közbeszerzések általi közpénzek lenyúlásból.
Nézd meg, a nemzet gázszerelője is milyen jól tudja számolni a pénzt kicsi ésszel is.
Horovitz Ernő
Megint egy gigantikus szocionista hazugság :)
A menekült vak kislány már megkerült, aki a Keletiből eltünt? :)
Mi van Nancy telefonjában lévő politikus fotókkal? :)
nyanya001
Csak vigyázz Simicska, nehogy véletlenül öngyilkos legyél !
bencemacska
@F_Viktor: Igen, ezek már nem is a Fideszhez lojálisak, hanem OV-hoz! Hogy ezek elérik-e a Simicska színvonalat tudásban, presztízsben az már kétséges. Az első OV kormány alatt lényegében Ő volt a gazdasági miniszter, nemcsak a Fideszben, hanem az országban is!
Már érződik a gazdaságon a "kuszaszem szindróma".
bencemacska
@volvós: ma, 17:13
Nálad a pont! Egyébként ő is tudja - mondta is -ezt a lehetőséget.
Lehet, hogy másról is tud!
mariaberta
@F_Viktor jó, akkor menjünk az elejére: A székházat amit közösen kaptak a fidesz és az mdf, közösen is adták el, hogy ennyit mennyit kapott elsősorban a fidesz, illetve Orbán papa, nem tudni. De ahogy én tudom, Simicskának már akkor is volt "sajátlábú" vagyona. A adócsalást, meg a többit Orbán hozzájárulásával tette meg, lehet emlékezni hires kifakadására.
A fidesz jövőjét elsősorban ő alapozta meg. Hiszen az u.n. "híres" Orbán beszéd is egy marha nagy hazugság volt, mert a "uszkik haza" ő csak elzengte, a kivonulásról nem ő, hanem Németh Miklós és Horn Gyula, tárgyaltak.
Nos nem folytatom, nem vagyok történész, csak emlékszem mi minden történt, és ha nincs Simicska nincs guba, nincs meggazdagodás, Tokaj és stb.
És ha elnézed "most a címlapon" alanti fotót, hát nem tudom egy egészséges embert látok-e
Lepényleső
Nekem a 133 -ról valami dicsőséges 133 nap ugrik be. Azután jött trianon. Ezek után akkor mi jön, ahogy látom; vízözön?
justhpeter
Durva dolog Rogánékat Simicskával egy lapon emlegetni. Rogánék még kezdő tolvajnak is csak csicskák, gazdasági-szellemi muníció teljes hiányában.
kkalman
Remélem, Simicska nem tartja magában, amit tud Orbánról és a fitymaszról, és kiborítja a ß@ros bilit.
Desischado
@kkalman: Az lenne a jó, de borítékolom, nem fogja. Sőt már arról szól a fáma, hogy táncolna vissza. Egy húron pendül az egész brancs, simicska is nyakig sáros, minden mocsokságban benne volt a keze, ezért sem fog borítani. bár ne legyen igazam!
mate03
@kkalman:!Ha sokat szarozik Viktor,nem lesz más választása!Ha engem tönkre vágtok,én is kipakolok! Mert ha én egyszer kinyitom a számat-ha én egyszer elkezdek beszélni!?
mariaberta
@F_Viktor: Ezt ütöttem be, mert válaszodat nem tudtam elolvasni. A keresésem eredménye, : közölték velem, hogy "az oldal nem található". Nem tudom mit írtál, de nem kereslek. Gondolom meg volt az oka, hogy válaszod elmerült a süllyesztőbe.
Szép napot!
lajospapa
"Egyik kutya nem eszi meg a másikat" Jó magyar közmondás!
vukkocska
Ezen nem kell csodálkozni. Orbán is megmondta, hogy Simicska sokkal okosabb nála. A baj csak most van, amikor már ez az egyetlen okos ember sincs e közelében. Csak a sok bunkó seggnyaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.