Minden, a falu nyugalmának megőrzéséhez szükséges fejlesztést megkap a Baranya megyei Martonfa, amelynek közelében hozzák létre az ideiglenes befogadóállomást – mondta a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára szerdán.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Ebből egy dolog biztosan látszik.A telekárak a béka s..e alá redukálódnak.És hát hol lenne jobb helye egy veszélyes hulladéklerakónak,mint egy menekűlttábor mellett.A főváros fellélegezhet.
Szabad járáskelést engedélyezik a menekűlteknek.ugyan készpénzel nem rendelkeznek,de majd asszimilálódnak.A magyarok munkáját nem veszik el de a rétinégernek meg vannak számlálva napjaik.A vasgyűjtés egy új játékossal gazdagodik.Van kisebbségi probléma?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Volt!
justhpeter
Ez a fideSS demokrácia. Annyira fontos nekik a választó, hogy a véleményére sz@rnak, rendőrséget és egy primitív nímandot küldenek meggyőzésképpen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.