Épül a „minket védő” kerítés a déli határszakaszon, de két rés csak lesz rajta... 

Az egyik Kelebiánál, a másik Röszkénél. Arra a fránya vasúti sínre ugyanis nem lehet fölhúzni a szöges drótot – írja a vasúti közlekedéssel foglalkozó szaklap, az iho.hu

Apróbb rések azért lesznek a kerítésen

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Itt fut ugyanis a Budapest -Szabadka vasútvonal, rendszeres teherforgalommal. Hogy itt mi lesz a megoldás, azt egyelőre nem lehet tudni.

Apróbb rések azért lesznek a kerítésen

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Ha csak szimplán húznának egy 176 kilométeres vonalat a porba az nem kerülne 22 milliárdba, de ugyanolyan hatásos lenne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Ez az egész egy orbitális nagy marhaság!
Ennyi pénzt elherdálni a nagy semmiért! Ha már kerítést akarunk, akkor a vonat se menjen át a drótkerítésen!
vizinyuszi
Rés a pajzson: mi a megoldás? Magyar szokás szerint, síkvidéki alagút!
pbalage
Ha csak szimplán húznának egy 176 kilométeres vonalat a porba az nem kerülne 22 milliárdba, de ugyanolyan hatásos lenne.
verum
@pbalage: - ha ezek csinálnák, lefogadom, ugyanannyiba kerülne az is. :-(
nyanya001
Végül is milliárdok a semmire !
Hej a Simicska Lali de irigykedhet !!
dömdödöm
Hogy ha elindul a vonat a kerítés is meg szakaaaad .:-)
papa.49
Én az augusztus 31. ét várom mert akkor a hazugovicsnak a saját kerítésébe kell dőlnie, mert nem lesz kész, pedig hogy verte a nyálát))))))))))))))
papa.49
Írják ,,apróbb rések lesznek a kerítésen,, igen ÚGY 150 km. APRÓBB RÉS LESZ RAJTA))))))))))
mtsl
Dögölj meg, te náci geci orbán!
Unióordító a léted, minden gondolatod, minden cselekedeted...
Dögölj meg végre, te népnyúzó örbán - MOST!!!

Halj meg most, és hagyj bennünket élni, te Geci!
verum
@papa.49: - szerintem meg kész lesz. Ahol éppen tartanak, azt fogják majd késznek nevezni és punktum.
ilos
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
papa.49
@verum: Ha emlékszel pont ezt írtam néhány napja, hogy megcsinálnak vagy 20-30 km. aztán legalább 3 X átadják, a többi meg már felejtős))))))))))
papa.49
@lampa laz: Hát én se a pamlagra gondoltam)))))))))))
remenykedo
Hogy ezek milyen pancserek, szerintem mar betegre fogja rohogni magat az egesz vilag rajtunk.Egyszeruen a foldon nincs meg egy ilyen agyament tarsasag mint ez a kormanynak csufolt maffia. Van koztuk egyaltalan aki meg nem volt kozrohely targya ?, hogy ezek semmit nem tudnak se felmerni, se megterveztetni a vegrehejtasrol meg ne is beszeljek. A nyomvolnal kituzok nem vettek eszre a sineket? Vagy sinter pinter bakter es zakkant agyu orbkihote buskepu lovag fogja feltartani a menekult aradatot? Ennyi dilinyos egy rakason, es ez a mi dicso kormanyunk, de legelabb ebben is vilagbajnokok vagyunk ha.ha.ha huuuu de nagy az oromunk, most vagyunk csak leginkabb a vicces barak.
human
Azt a területet gondolom jobban figyelni fogja a határőrség.
Zsoel
Ezzel az erővel az átmenő országutak (vagyis a határátkelőhelyek) is rések. :) A vasút mellé nyilván majd ugyanúgy odatesznek valakit, bár ezzel az erővel a határszakasz minden kilométerére állíthatnának egy járőrpárost. Ennyi pénzből, amennyibe a kerítés kerül, hónapokra meglenne az ő fizetésük is
eugen4402
Válságstáb összeül, ekkora rést nem engedélyezhetünk! Következésképpen mostantól bizonytalan időre fel kell függeszteni a vasúti közlekedést, nem csak az itteni rés miatt, hanem az osztrákok és a csehek is vissza akarják küldeni a tőlünk érkező "vendégeiket". Két hét múlva át kell adni a felcsúti kisvasutat, aki minden áron vonatozni akar, azon mehet egy kört...
eszegfu
Nem tudom mekkora szakasz van már kész... ez a 2 vasuti pálya csak a kezdet lehet...ki tudja milyen "meglepetések" érik még az épitőket. Ez megint alaposan átgondolt, körültekintett magyar "projekt"! Szerintem eleve "elpuskázott" a keritésépités szándéka, de azért a megvalósitása se lesz kutya! És itt természetesen nem a 40 fokban dolgozó emberekről beszélek!
eugen4402
@eszegfu: Rádióban hallottam, van egy lápos, mocsaras szakasz, ahova szintén nem raknak kerítést, mivel "eddig senki sem akart arra felé bejönni"...
Nem vagyok benne biztos, ha másfelé pengésdrótot látnak majd, akkor sem kacérkodnak-e a mocsáron átkelés gondolatával...? (Emlékszem, 56 után a Hanságban is megnőtt a forgalom...)
coyote3
Volt valaha valakinek kétsége afelöl, hogy ez a kerítés egyrészt figyelem elterelés , másfelől komolyközpénz átfolyatás haveri zsebekbe?
ezusthaju
A 22 milliárd elköltve!
A többi? Kit érdekel.
anti
Röhej az egész,miért vágná át,amikor ezt a másfél méteres magasságot simán át lehet ugrani?Nem beszélve arról,hogy atett helyszínétől pár méterre van az országút! Lényeg,hogy a 22 milliárd a haverok zsebében legyen!
kkalman
@human: ma, 07:46 Újra van határőrségünk? Mióta?
kkalman
És ha a vonatra magassági kormányt szerelnének? :-DDD
eszegfu
@eugen4402: 9:42 Az biztosnak látszik, hogy a kerités akár milyen magas és akár milyen "ellenálló" lesz, nem az igazi megoldás! (Mindenki hallott, vagy látott már történetet, hogy a börtönből is a dupla kerités (1-2 m van köztük) ellenére is meg lehet szökni, pedig ott őrök is vannak tornyokban, sőt kutyás járőrök.) Főleg igy, hogy már eleve "foghijas" akár egy vasuti sinpár, vagy akár mocsár, vagy bármi, előre nem látott épitmény miatt. Igy sajnos már most látható, hogy átgondolatlan, felesleges pénzkidobás... Az ellentétek fenntartására viszont "kiválóan" alkalmas.
eugen4402
@eszegfu: Biztos vagyok benne, hogy a bevándorlás megakadályozását az ötletgazdák sem várták a kerítés megépítésétől. Talán valamelyest csökken a vendégek száma, de a tényleges haszon a kivitelezéshez felhasznált milliárdok "okos" elszámolása, ill. a propaganda-csodafegyver, hogy lám, az Unió vakarja a tö..it, BEZZEG az Orbán kerítést épített, megvédte a nemzetet, és - bár nem szívesen - de megvédte az éppen összeroskadó Európát is...
eszegfu
@eugen4402: Azért egy kicsit sokba kerül a "látszat" nem?! Az tény, hogy ezzel "jót" tett a "hiveknek", sőt a jobbereknek is! Hát igy "mulat egy magyar ur"!
eugen4402
@eszegfu: Nagy úr a megszokás. Több is veszett (nem Mohácsnál, hanem számtalan más kirakat-projekt kivitelezése során.) Nekik mindent lehet, mert mindig, minden szavukkal, tetteikkel a nemzetet szolgálják...
eszegfu
@eugen4402: Mit mondjak...szépen összefoglaltad a lényeget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.