Mintegy 115 millió forintot költöttek benzinre és autóik javítására az év első hat hónapjában a kormányzati felső vezetők.

A Magyar Nemzet arra a parlament honlapján közzétett táblázat adataira hivatkozik, amit Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter küldött meg Mesterházy Attila írásbeli kérdésére.

A minisztereknek, államtitkároknak és helyettes államtitkároknak 144 szolgálati járművük van. A hivatalos összesítés szerint januártól júniusig több mint 82 millió forint volt a gépkocsik üzemanyagköltsége. Mint írják, a Miniszterelnökség 21 millió forintot, az Emberi Erőforrások Minisztériuma 18 millió forintot, a földművelésügyi, a fejlesztési és a nemzetgazdasági tárca 10 millió forintot használt fel benzinköltségre.

Az üzemanyagköltségen felül még 33,5 millió forintot költöttek az autók javítására.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...fog a cerka rendesen...
100 millió 6 hónapra ??

Q-A anyátok !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Verolex Limusint a minisztereknek, a fiatalabbaknak meg Verolex Cabriót, hogy tudjanak száguldozni... Szakadékban, hátszéllel: kiváltképp előnyös.
Zsoel
@Fradigege: Agyonlőni nem kell senkit, mert akkor el kell károlni az elautózott stekszet. Inkább fizessék csak szépen vissza, van miből. :)
Ha rajtam múlna: az összes felső és felső-középkategóriás kocsit kivágnám a kormányból. Néhány darabot megtartanék protokollcélokra, a többi mehetne árverésre. Az öt legtöbbet autózó minisztérium kapna 3-3 kis fogyasztású, olcsón fenntartható alsó-középkategóriás gépet, a többiben meg kiosztanék egy zsomporra való BKV-bérletet, illetve vasúti és autóbusz-költségtérítést is lehetne igényelni, de a nyakló nélküli benzinelpöfögtetést beszüntetném, az tuti. Autókon sokat lehetne spórolni, de ezt valahogy egyik kormánynak sem akaródzott soha meglépnie.
justhpeter
Nem vagyok biztos abban, hogy jók a számadatok.
kamazuka
A halál,és a hatalom,mindíg,
fekete autón érkezik!

Ebben lehet valami sorsszerűség.
vukkocska
Ezért kell több tízmilliós autókat vásárolni, hogy lehessen rá költeni :( Az én 13 éves Suzukimra csak a vizsgáztatásra költöttem. Utálja is a szomszédom, aki autószerelő, mert nem hoz a konyhájára semmit.
gazdag dezső
Talán megérdemli az ország népe,mert hagyja,hogy ennyire élősködjenek rajtuk,rajtunk ! Sok országban már polgárháborút indítanának az emberek,és lámpavasra kerülnének az odavalók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.