Mintegy 115 millió forintot költöttek benzinre és autóik javítására az év első hat hónapjában a kormányzati felső vezetők.

A Magyar Nemzet arra a parlament honlapján közzétett táblázat adataira hivatkozik, amit Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter küldött meg Mesterházy Attila írásbeli kérdésére.

A minisztereknek, államtitkároknak és helyettes államtitkároknak 144 szolgálati járművük van. A hivatalos összesítés szerint januártól júniusig több mint 82 millió forint volt a gépkocsik üzemanyagköltsége. Mint írják, a Miniszterelnökség 21 millió forintot, az Emberi Erőforrások Minisztériuma 18 millió forintot, a földművelésügyi, a fejlesztési és a nemzetgazdasági tárca 10 millió forintot használt fel benzinköltségre.

Az üzemanyagköltségen felül még 33,5 millió forintot költöttek az autók javítására.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...fog a cerka rendesen...
100 millió 6 hónapra ??

Q-A anyátok !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Úri muri, amíg futja az ország pénzéből, de megtehetik. A politikusok annyit tehetnek meg, amennyit a nép megenged nekik.
Fradigege
Hát akkor azonnali sortüzet rendelek el, mert most már komolyan mondom ez már több a soknál! Lefejezni az egész vezér kart, nem érdekel!
Dr. Felipe
Még szerencse hogy g vicctor kommunista spicli elvtárs STOP ot rendelt el.
F_Viktor
Orbánnak ezt jelenti "a kormány a pénzügyi fegyelme és a költekezési mértéktartás" (Orbán beszéde a kormány fennállásának 100. napján)!

Százmilliókkal kerülnek többe Orbán emberei, mint Bajnaié (2013.04.29.)
www.hir24.hu/belfold/2013/04/26/joval-tobbe-kerul-orban-kormanya-mint-bajnaie-millardos-kulonbseg(1)/
volvós
...fog a cerka rendesen...
100 millió 6 hónapra ??

Q-A anyátok !!!
Toby
Na, ezt a hírt is kisnyugdíjasok elé kell tárni, hogy tudják meg, miért nem jutnak egyről a kettőre, pedig "a magyar reformok múködnek " és "Magyarország jobban teljesít " ellenére !

A nyugdíjas szervezetek írjanak kérelmeket a 100 darab államtitkárhoz, hogy "tömegközlekedjenek" és az így megspórolt pénzt tegyék a nyugdíjak mellé !

A bíborban-bársonyban-közpénzluxusban születettek hétszentségit !
jancsipapa
@Toby: Mint ahogy "tömegközlekednek " a hátrányos helyzetű Svédországban ,meg a több Balti -államban . ( és nem lesz semmi bajuk . )
qxy
Hála Istennek van miből. Mert menjenek is. a Jó kukac, kukac, pont pont pont ba bele.
ha már ilyen rendesek azokhoz akiknek a pénzét költik.
kisangyalom13
Nemzeti kormány, embertelen kiadása, nem érdekli a több millió szegény család tengődése! Miért nem vesz a havi fizetéséből, vagy az álláshalmozásból magának autót? Szegeden a négynapos fesztiváltól nem élnek jobban a szegény családok!!!
vizinyuszi
Lopnak ezerrel, de az nem elég nekik, még az autót és annak fenntartását is nekünk kell fizetni.
egyvandor
Valamivel nekik is hozzá kell járulniuk a GDP szinten tartásához. Mint ahogy a stadionok Meg Gorbán kisvasútjának építése is emeli a gdp-t.
Toby
@jancsipapa: Ezek a parazita tetvek pontosan úgy viselkednek, mint amikor a parasztbácsi először ül puha fotelben és nem akar kiszállni belőle !
Hari
Akik életüket és vérüket áldozzák a hazáért, mindent megérdemelnek. Meg a lámpa vasat is.
silber13
Verolex Limusint a minisztereknek, a fiatalabbaknak meg Verolex Cabriót, hogy tudjanak száguldozni... Szakadékban, hátszéllel: kiváltképp előnyös.
Zsoel
@Fradigege: Agyonlőni nem kell senkit, mert akkor el kell károlni az elautózott stekszet. Inkább fizessék csak szépen vissza, van miből. :)
Ha rajtam múlna: az összes felső és felső-középkategóriás kocsit kivágnám a kormányból. Néhány darabot megtartanék protokollcélokra, a többi mehetne árverésre. Az öt legtöbbet autózó minisztérium kapna 3-3 kis fogyasztású, olcsón fenntartható alsó-középkategóriás gépet, a többiben meg kiosztanék egy zsomporra való BKV-bérletet, illetve vasúti és autóbusz-költségtérítést is lehetne igényelni, de a nyakló nélküli benzinelpöfögtetést beszüntetném, az tuti. Autókon sokat lehetne spórolni, de ezt valahogy egyik kormánynak sem akaródzott soha meglépnie.
justhpeter
Nem vagyok biztos abban, hogy jók a számadatok.
kamazuka
A halál,és a hatalom,mindíg,
fekete autón érkezik!

Ebben lehet valami sorsszerűség.
vukkocska
Ezért kell több tízmilliós autókat vásárolni, hogy lehessen rá költeni :( Az én 13 éves Suzukimra csak a vizsgáztatásra költöttem. Utálja is a szomszédom, aki autószerelő, mert nem hoz a konyhájára semmit.
gazdag dezső
Talán megérdemli az ország népe,mert hagyja,hogy ennyire élősködjenek rajtuk,rajtunk ! Sok országban már polgárháborút indítanának az emberek,és lámpavasra kerülnének az odavalók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.