Sándor Mária a kamara szerint megsértette az etikai kódexet azzal, hogy különféle fórumokon beszélt az egészségügyben uralkodó állapotokról.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tibor43
Egy régi mondás: "mondj igazat,betörik a fejed".
Ez kimaradt a kódexből...
eszegfu
Bizonyára szegényes a fantáziám...de egy nővérke etikai kódexébe mi is férhet bele? Mindenképpen a betegekkel kapcsolatos információt nem lehet kiadni, talán még a betegnek sem, mert az a kezelő orvos feladata. Benne lehet, hogy tudásával, tapasztalatával hozzájárul a beteg "élhetőbb" életéhez, segiti akár lélekben, akár fizikális értelemben is. De az miért tartozik az etikához, hogy elmondja, többet dolgozik, mint amennyit lehetne, ezt nem fizetik ki, kevesen vannak, vagyis a saját munkakörülményeit "teregeti ki"... vagyis mondhatjuk, hogy a munkaadójához nem joviális, de szerintem ennek semmi köze az etikához. Na persze nem tudom mi is van a kódexükben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.