A tárca néhány napja még arra hivatkozott, mivel Lázár János saját pénzből fizeti hivatalos útjait is, ezért nem adhatnak információt ezekről a kiküldetéseiről.

Hétfőn mégis kiderült: Lázár Brüsszelben, Berlinben és Münchenben járt, a saját pénzén – számolt be az RTL Klub Híradója.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakurasz
Ejjnye micsoda tenyérviszketést kaptam ettől a lófejűtől...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Ha magán pénzen, magán utazásra megy, ahhoz tényleg senkinek semmi köze.
De a hivatalos út bizony tartozik az országra! Az, hogy miből fizeti és milyen hozzájárulást vesz fel, sajnos manapság átláthatatlan.
Én nem hiszem egyetlen szavát sem már sajna.
Mobil123
Addig amíg miniszterként csámpázik a vilagbam addig igenis tudni akarom hol szart az asztalra a magyarok nevében. Nincs olyan hogy saját pénzből.!!
Dr. Felipe
Aztán mióta van neki "saját" pénze. Ami van neki azt mindet az adófizetőktől harácsolta. Saját vállalkozása nincs, (hülye hozzá hogy legyen) a versenyszférában sosem dolgozott. (hülye hozzá) Úgyhogy annyitisér.
lópicigáspár
Holnap kipakolom az OTP-t és mivel az attól a pillanattól az én pénzem, irány Hawaii! :-)
human
Most azért nem fogom megtapsolni, hogy nem közpénzen nyaralgat. Ez alap. A lopás szerintem meg akkor is bűncselekmény, ha lebukás után a tolvaj visszaadja a cuccot. De lehet, hogy már ezt a szabályt is átírta a fidesz.
bakurasz
Ejjnye micsoda tenyérviszketést kaptam ettől a lófejűtől...
nyanya001
Hivatalos úton a saját pénzén !
Én meg a Teréz anya vagyok !
Levendula
Akkor ő a saját lábán áll. Vagy a mieinken?
simmering73
Saját pénzén. Ezért röhög tele pofával.
human
@simmering73: Gondolom valahol kompenzálják azért ilyen boldog.
Toby
Lézer-piszkos jános elkövette élete legnagyobb bakiját, ha valóban "saját pénzen" utazott, de erre nem mernék mérget venni, mert amelyik kondatag leszarja a bíróság határozatát, az minden más aljasságra is képes !
A pofázmányát elnézve, őgy tűnik olcsóbb kett a borotva !
kamazuka
Ez a cikk így nem teljesen igaz!

Saját pénzén?
Hát nem mi dobjuk össze a fizetését?
zöldszem
Hmm, Micsodaaaaa?, hivatalos út amire saját pénzén utazott.
Mi meg higgyünk neki. Mikor még, a munkába járásukat, lakásukat... is állami pénzből fizetik.

Ha a hazugság fájna, ez a Fidesz xarából megszületett öntelt vigyorgó bohóc állandó nyögésben lenne.
jancsipapa
Azért sokat ( mindent ) elmond ,hogy a történtek után maradhatott a kondában .Sőt ,új pozíciókat kapott ,pénz megy át a kezén ,élet halál ura .( mondjuk leszámítva a " Kedves Vezetőt " meg egy rakás törvényen kívülit .)Ha nem bukik le a mai napig közpénzből fizetné a szextúráit .Az a legfelháborítóbb ,hogy meg se kottyant volna neki ,a csikkzsebből kifizethette volna ,de neki ez volt a természetes . A mai napig úgy érzi ,hogy nagy méltánytalanság történik vele .Látszik rajta a sértődöttség ,ha szóba hozzák a mocskos gazemberségét
zöldszem
@jancsipapa: Ja, többet tud költeni, mint amit keres.Nem is tudom miért nem ő a pénzügyminiszter.
Január
Ki kívánja el, hogy a saját zsebéből fizesse a hivatalos útjait? Vagy ilyenkor nem az országérdekében "hivataloskodik"? Akkor mitől hivatalos?
Szeparepa
Már eleget lopott el magának a magyar néptől, hogy "saját" pénzből dőzsöljön...
volvós
A mikrofon elött a lázár-girnyó házaspár...
legalább is ugy néznek ki !!!
Jellemtelen, hazug, népnyúzó férgek !!!
Fogtok ti még síró kis porszemek lenni !!!
Törölt felhasználó
Hát nem mondhatjuk, hogy nem hordozza a "leányzót" a tenyerén. Amúgy valószínűleg az ország számára sokkal sötétebb ügyekben volt tárgyalni, mint egy "ártatlan" prosti..
mariaberta
Hogy ezeknek a "nagy embereknek" mennyi minden sajátjuk van,,,,, Saját Pénz, Saját láb, - ja, az Rachelnek van- meg természetesen annyi kastély, -vagy már palota- na már megint miket mondok,,, azt a szülők, nagy déd, ük meg egyéb szülők vették,- hogy sokat érjen Lázár et. meg a fiacskája. Hódmezővásárhelyi hajadonok, készüljetek, remek parti van kilátásban. Igaz kicsit várni kell, de megéri, mert mint tudjuk -klasszikust idézve- mindenki annyit ér amennyije van, vagy amennyit összeharácsolt? /nem akarom azt írni, amennyit "összegyüjtött", mert még a végén zokon venné illetékes elvtárs./
dr. prédikátor
Lézerannyitisérfácánjankó!!!Te meg a saját pénz???Amit te a sajátodnak vélsz azt az ország népétől lopod el!!!A fizetésedet tőlünk kapod!!!A mi pénzünkön lébecolsz a k... váddal!!!Utazgatsz a világba!!!Gerinctelen geci vagy te is , egy beképzelt mitugrász. Semmi több!!!
bakegya
Na,örülök, megy neki a saját pénzén is a kurfincolás-mondjuk nekem parancsra állampénzen se lett volna kedvem-a párttársai is követhetnék a példáját-mindjárt jobban állna saját lábán MAGYARORSZÁG IS NEM CSAKKK NÉMETORSZÁG!!!
nezelodo
Igen így lenne helyes! A Julis néni is a saját pénzén menne két faluval arrébb beteg rokon látogatóba, ha el nem loptátok volna tőle a rávalót!
prielle
Tényleg??? Semmi rokoni segítség nem kellett? Hogy mik vannak!
mariaberta
@bakegya: nem helyesen írtál! Helyesen ugyanis úgy hangzik: Áll a pénzemen! Na mi is áll? Náluk ugyanis a pénz mellékes körülmény, de ha nem áll aminek állnia kell??? Akkor nagy a baj.
mariaberta
Ja, most veszem észre, elkerülte a figyelmemet, hogy Neked parancsra áll!
bakegya
@mariaberta: na fuss neki mégegyszer-aztán ha akkor sem világos akkor igyál még egy kicsit-egészségedre!
Fradigege
Ha nem adnak erről információt akkor honnan vegyük be, hogy saját pénzén ment ki? Ha hivatalos az út akkor közszereplő. Tehát elszámolási kötelezettség terheli. Púder. Kapásból bűzlik. Közpénznek tekintem. Különbenis kap honoráriumot, amit az adózók állnak. Borult a hivatkozás, mint Rottenbiller.
bakegya
@Fradigege: valami olyasmit írtak-egy angliában megjelenő helyi lap-hogy a magyar miniszterelnök az angolokat is megdolgozni szeretné Eu ellenállási témában...mint orbántól tudjuk az ő utasítására röpült Londonba Lázár-nos ez volt a kellemessel összekapcsolt államérdekből összedobott hivatalos hiruccanás,amit aztán egy olasz "múzeumlátogatással" is megtoldott a magyarok érdekében a miniszterelnüki hivatal vezető minisztere.
Hiába-a néppártos fideSS ELEGANCIA ŰBERELHETETLEN.
Végül is SZOCSI-KAZANY-HEXIKÓ-DUBAJ- nem elérhetetlen-csakkk AMERIKA TABU ,ki tudhatja minek.és kinek OKÁN???
terlasz
@bakegya: A helyesírási szabályok az írásjelekre is vonatkoznak, kedves Bakegya.
egyember
@human: A dupláját kapja vissza.
"JUTALOMKÉNT."
Mert megérdemli.
mariaberta
@bakegya: miért ? ha Te írsz inni szoktál és csak akkor világos ? Egyébként nem szoktam inni, mert a vízen kívül nekem minden drága., pedig ebben a hőségben egy "pikoló világos" lemenne.
terlasz
@bakegya: Én írom, de nem én találtam ki. Mármint a helyesírási szabályokat.
bakegya
@mariaberta: iGen ,szoktam inni is enni is.Sőt munka közben is iszom,méghozzá rengeteget.
Most is van egy egész karton elsősegély "99"-es a lidlből, VILÁGOS!!!-hogy jöttél rá?még senkinek se mondtam-ezt pl víz helyett veszem
Ja, hogy már helyesen írni sem tudok magyarul?-ebben is igazatok van -mert azon már én is csodálkozom -ugyanis van úgy hogy három nyelvjárást is szinkronban tartok ,méghozzá egyszerre,hogy mindenki le legyen rendezve ,méghozzá a saját muttersprichvortja szinten.
bakegya
@terlasz: Ha tegnapig nem aludtad ki magad-akkor tedd meg és ne engem baxtass 23.4O-mert ha hallani akarod a véleményem-azt tudom mondani elég nagy marha volt a mi magyar nyelvi akadályozónk aki az egészen SZABÁLYTALAN NYELVTANI SZABÁLYTALANSÁGAINKAT FÖLTALÁLTA-VAN ENNÉL JOBB IS MÁR BŐVEN RÁJÖTTEM KB 4-5 ÉVES KOROMBAN.Az elsős tanító nénimnek is sikerült ezen magyarázatom beadni-helyt is adott-akkor te is megnyugodhatsz,talán...
terlasz
@bakegya: Eddig is nyugodt voltam. Semmi nem történt csak reméltem, hogy a fura kötőjel használatod nélkül könnyebben olvashatom az értelmes (nem irónia) hozzászólásaidat . :)
mariaberta
@bakegya: ebbe a "muttersprichvort--ba kissé belegárgyultam. Mi a fenét jelent? Nem szeretnék bután meghalni???
mariaberta
Ja, bakegyabarát--- vizet iszol? Milyet? Balfit? Visegrádit:? netán Sztkirályit? Nekem mindegyik megfelel.
bakegya
@mariaberta:"Anyunyelven "írok neked is---- veled ez nem történhet meg-lidlis sört iszom,3% szép vízkék dobozos--mindenkinek ajánlhatom-már szondát is fujhattam volna vele-de mivel még sose láttak részegen-mem fujatták meg velem még a ser fesztivál utáni első kanyarba se-na jó azért kicsit fel is háborodtam,mért kell az első lefordulásnál már mérni-aztán elszégyelte magát a két szolgálunk és védünk és odébb álltak a község határába kergetni a biciklista lányokat-főleg a hátsójuk rendszámát vizslatni!
bakegya
@terlasz: egyéb iránt igazad van-ráhibáztál a gyenge pontomra-útálom a magyar helyesírás szabályait-viszont nagyon tiszteletben vagyok képes tartani azokat a kortársaimat akik ezeket a kényszercselekvésnek minősülő szabályokat csípőből képesek alkalmazni.:)
terlasz
@bakegya: Értem én, de a szabályok mégsem önmagukért vannak. Képzeld csak el, hogy mi lenne akkor, ha pl. autóvezetés közben nem tartanád be a szabályokat? Valószínűleg rövid életű lennél.
bakegya
@terlasz: -itt a képzeld csakkk el...,a mi lenne akkor...ha,...ha,ha,ha...és még sorolhatnám...egyébként...viszonylag...stb.A PÉLDÁUL HA, LOGIKÁVAL VAN, VOLT IS LESZ IS A GUBANC- logikátlan és ,csakkk TE MONDOD-én viszont megkockáztatom ,még sugallod is-nálam bennem nem így működnek a dolgok.
A @nyanya001: momentán és általában is fején szokta találni a dolgok lényegét-mondhatni tökéletes-lazíts haver.Nagyobb szükségünk lesz rá mint valaha!:)
mariaberta
@bakegya: Az anyunyelv valóban nem történhet meg velem, mert ifjú vagyok és bohó, /nem bohóc/.
Sör tárgyában pedig ajánlom az Október Fest /München/ meglátogatását, remek szórakozás, láthatsz karos-faros leánykákat, akik legalább 8-10 korsó sört visznek ki egyszerre a szomjasoknak. Mellesleg, ha nem szédültél bele kellően a sörivásba, remek hinták várnak, ha akarod, még fejre is állítanak.
bakegya
@mariaberta: jó-átgondoltam-csakkk egy hiba van -már megint éppen nem érek rá-DE KÖSZ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.