Az összes, állami vezetők számára biztosított autó üzemeltetési költsége több mint 1,3 milliárd forintba került tavaly - tudta meg a hvg.hu. Ahogy megjelent, a miniszterek és államtitkárok 115 milliót autóztak el idén, csakhogy szolgálati kocsi nemcsak a legfelsőbb vezetésnek jár: összesen 625 autó fut közpénzből, és ebben még nincs is benn minden minisztérium. És persze az állami autók is törnek, így tavaly 21 saját hibás baleset után kellett ezeket javítgatni - viszont csak egy lett totálkáros.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Keresem a szavakat, mi lenne a legmegfelelőbb de csak az jut eszembe,
ennyi csirkefogó ingyenélő nincs egész Európában !
Luxusvillát vásárolnak, a Budai Várba 1 milliárdért vettek, a Matolcsy szomszédjában
szintén közpénzből milliárdos értékben vala offshore cégtől !
Semmire nincs pénz, az államadósság az egekbe, ezek meg élnek mint Marci hevesen !
zöldszem
Olyan jó lett volna azt olvasni, hogy 1,3 milliárd forintért szereltek klímákat a műtőkbe!!!
human
Nesz nép a kisebb és olcsóbb parlamented. A fidesz szavazók beették rendesen az egészet.
"Új irodaházat kapnak a parlamenti képviselők jövőre. A kevesebb képviselő kinőtte a Parlamentet és a Fehér Házként emlegetett képviselői irodaházat, ezért a Kossuth téri metróállomás fölötti MTESZ-székházat is használhatják majd, milliárdos átalakítás után – írja a napi.hu."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_fogja_kitalalni_mit_kapnak_a_kepviselok_az_adofizetok_penzebol.595826.html
dömdödöm
@zöldszem: Azt sem olvashattuk hogy megnyitottak volna bármit is ami klímás a 40 fokos hőségben a lakosság számára ahová be tud menni . Inkább a mentőknek kellett kimenni 10 -20 x
sűrűbben az átlagosnál . :-(((((((((((((((((((((((( Suttyó egy banda ez bárki is szavazott rá ez nem kormány hanem valami majombrigádhoz hasonló csürhedvény amit a szél hordott össze .
:-((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.