A Lánglovagok információja szerint a Harrach Pétert szállító Chevrolet Captiva egy Mercedessel ütközött kedden a 11-es főút budakalászi szakaszán.

A tűzoltóportál úgy tudja, hogy a Szentendre felé tartó Mercedes hátulról nekiütközött Harrach kocsijának, majd kigyulladt. A balesetet okozó kocsi teljesen kiégett.

A hvg.hu rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, a balesetben senki sem sérült és az azt okozó  sofőr elmenekült.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
A Chevrolet bizonyára a keresztényi szerénység és önmegtartóztatás jelképe az ügyben...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Örülök,hogy senki nem sérült meg, Ez azonban nem az első intő jel,hiszen ha a ezek amikor
hatalomra kerülnek,mindig árvizek sújtják az országot,ami soha nem árt annyira mint ők.
enslaved
@Feraj49: Ne haragszom én senkire, csak undorító dolog valakinek a halálát kívánni, függetlenül attól milyen politikai párthoz tartozik az illető.
enslaved
@Desischado: Azért olvasd el, és próbáld értelmezni amiket leírtál. Nekem mindegy, tulajdonképpen téged minősít.
Feraj49
@enslaved: ma 18.24-re.Ennek nagyon örülök,ezért is adtam tetszik-et.Tegyük a szívünkre a kezünket,az életben hányszor mondjuk valakire,hogy "dögölj meg".De igazából azért még sem gondoljuk.
enslaved
@Feraj49: Ez mondjuk igaz, csak Desischado nekem úgy tűnt, nagyon is komolyan gondolja. Már olvastam tőle igen kemény megnyilvánulásokat, csak úgy árad belőle sokszor az irigység meg a gyűlölet. Ne haragudj @Desischado: de ezt érzem általában, ha véletlenül beléd botlom. Azért részemről nincs harag, csak ez a meglátásom.
Desischado
@enslaved: Ferajnak van igaza. Azért én sem gondolom komolyan, bár örültem volna ha elpatkol, az biztos. Én hosszú életet kívánok mindnek, de olyan életük legyen, amilyenre minket szánnak. És azt viszont örömmel beismerem, hogy nem búsulnék egy ilyen féregnek a halálán. És irígylem őket? Szerinted akarnék én ezeknek csak egy pillanatig is a helyükben lenni? Szuper életük van, az igaz, de milyen áron? Én ezt az árat nem bírnám megfizetni, és nem is akarnám, nincs az a pénz! Van szivem, és lelkem, és nem tudnék azzal élni, hogy mások nyomorúságából szereztem meg a jólétet! És igen, jól látod, gyűlölöm, és megvetem őket. Szerinted szeretnem kéne az ilyen parazitákat?
És részemről sincs harag, te nem ártottál nekem semmit. De ahogy én is tiszteletben tartom a te véleményedet, úgy te is fogadd el az enyémeket. Megnyugtatlak, szeretni is nagyon tudok, de csak azokat, akik ezt megérdemlik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.