A Lánglovagok információja szerint a Harrach Pétert szállító Chevrolet Captiva egy Mercedessel ütközött kedden a 11-es főút budakalászi szakaszán.

A tűzoltóportál úgy tudja, hogy a Szentendre felé tartó Mercedes hátulról nekiütközött Harrach kocsijának, majd kigyulladt. A balesetet okozó kocsi teljesen kiégett.

A hvg.hu rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, a balesetben senki sem sérült és az azt okozó  sofőr elmenekült.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
A Chevrolet bizonyára a keresztényi szerénység és önmegtartóztatás jelképe az ügyben...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Lehetett véletlen is de nem biztos)))))))))))
Zsoel
"A balesetben senki sem sérült", te Jézus Úristen! A nyelvészek foghatják a fejüket.
eszegfu
@papa.49: Mi a baleset, vagy hogy nem sérült meg?
bakegya
Megijedtem volna én is-a vén bulgogtól!
papa.49
@eszegfu: Lehet hogy nem véletlen volt a baleset)))))))))
eszegfu
@Zsoel: Nekem az is furcsa, hogy "balesetezett"... meg is néztem egy nyelvész magyarázatát:
a baleset főnév igésitett változata -- nem helytelen, csak nem a megszokott.
Zsoel
@eszegfu: Azzal nincs gond, furcsa hangzású, de szabályos orvosi műszó: balesetes, balesetezés. Viszont az ilyen "a balesetben két ember sérült" típusú újságírói ámokfutásoktól agyhúgykövet kapok. Valamiért mostanában divatos lett elspórolni a meg- igekötőt.
eszegfu
@Zsoel: Értem, de én még igy ujságcikkben nem láttam leirva. Főleg engem azért zavart, mert ebből nem tudtam meg, hogy mi is történt, ehhez az egészet el kellett olvasnom. Persze az is lehet: ez volt a cél. Az igekötő elmaradása miatt a sérült jelző lett, holott igekötős igével "szép" az itteni mondat. Az is igaz, hogy mindkét esetben van a mondatnak állitmánya.
eszegfu
@papa.49: Hirtelen arra gondoltam ki is akarna ártani az "aggastyánnak", hiszen elég idős már. De megnéztem: még "csak" 67 éves...hát bizony elég sza@rul néz ki.
GeoCravker
A Chevrolet bizonyára a keresztényi szerénység és önmegtartóztatás jelképe az ügyben...
papa.49
@eszegfu: Én 66 múltam de még mellettem is igen ,,roskatag,, a pacák, pedig biztos könnyebb élete volt mint nekem))))))))))))
eszegfu
@papa.49: Én is magamhoz hasonlitottam... nem lehet, hogy mi vagyunk egy cseppet beképzeltek?:))))
papa.49
@eszegfu: Miért lennénk, hiszen mi magunkról tudjuk legjobban az igazat, a pacákot csak látjuk itt,ott, hallgatni nem szoktam mert kurvára irritál a kenetteljes susogása, a tévében tehát vagy elkapcs. vagy lehall. de amit látok az azt mutatja nagykanállal ette a cocilizmusban az életet, bagó, pia, nők lehet nem ebben a sorrendben, de a pofája azt sugallja, hogy ez egy kiélt, kiégett parazita))))))))))
colibri
Csak a címet olvasva, nem így képzeltem a balesetet.
eszegfu
@colibri: Hát hogyan?! Esetleg, ami a testben bent van eredetileg...az már kivülre került?
keresztapa
Reméltem az örök nyugalmát, de mos nagyot tévedtem.
eszegfu
@keresztapa: Ezt igazán "finoman" megfogalmaztad...
zöldszem
Bal???eset...Egy jobb kanyart kiegyenesíthetett volna!
Szeparepa
Sajnos túlélte, pedig az orbáni fosztogató parazita hazaáruló söpredék egyel csökkent volna...
pbalage
lehetett volna ebből jobb hír is, de hát ez egy ilyen nap.
volvós
...csak nem egy 86 éves osztrák - magyar bácsika rohant bele
a vénember kocsijába - véletlenül -, ahogy ez szokott lenni ???
dr lópicigáspár
@GeoCravker: Miért nem szamárral járnak? Vagy gyalog, mint a szerzetesek. Ezek is a vizet prédikálják, de a bort isszák!
eugen4402
Várjuk ki a végét. Vajon ki vezethette a Mercit...?
solidedge
A rendőrség vizsgálni kezdte, hogy Harrachnak voltak-e haragosai. Aztán belátták, hogy gyorsabban végeznek ha azokat írják össze akik nem haragudnak rá.
keresztapa
Családom szeretete kísérje útólsó útjára.
varirmag
Őt biztosan egy klimatizált szobába gyógyítgatják majd, és még orvos is megvizsgálja !
Ez nem mindenkinek jár !
Illetve járni,járna,csak nem jut !
Toby
Az Úr figyelmeztette a bolbezárós idiótát, "legközelebb te jössz, wazzeg...már várlak !."
Gömblulus
Balesetezett? Hirtelen úgy olvastam balettezett...::D :D :D Hiába, fáradt vagyok már...
De ez nagyon magyartalannak tűnik nekem. Balesetet szenvedett, baleset érte. Ez már jobban hangzik a kis füleimnek. :)
sentinel216
Valakinek bedurrant az agya, hogy vasárnaponként száraz zsemlyét kap reggelire. Remélem beijedt a vén trotty!
enslaved
@varirmag: De leragadtál ennél a klíma ügynél...
enslaved
A lényeg, hogy senki nem sérült meg. Érdekes, ez senkinek nem jutott az eszébe...
lampa laz
És ijedtében legalább összexarta magát?
csetere
@eszegfu: Mindig ilyen ronda volt! A szeme sem áll jól.
mariaberta
Vigyáztak rá az angyalok, hiszen ő nem egy Várkonyi András!!!
bakegya
Gyerekek, ne szórakozzunk már-MINDENKIT ÉRHET BALESET-most megúszta a vén népjólétet lábbaltipró,de a többiért amit ELLENÜNK VÉTKEZETT csakkk remélni tudom nem fogja ILYEN OLCSÓN ELVINNI A BALHÉT!!!
Fradigege
Nagyon vigyázzatok, hogy mit írkáltok! Gondoljatok a Hódmezővásárhelyire annak idején. Zsíros helyen él Péter bátyánk, nem hol mi Dunakeszin, mint Petike.
karma1
@eugen4402: 17.02-re: Hat az aki elszaladt! Es a tortenet innentol kezdve merenylet-kiserlet, nem pedig egyszeru baleset! (Az azert erdekes, hogy az illeto el tudott "szaladni". ? Nem volt bekotve? Azonnal tudta, hogy ugornia es futnia kell?)
karma1
A balesetes-videos cikkhez mar irtam: erdekes, hogy a Merci gyulladt ki, aminek kb. 2 m-re hatrebb volt a tankja, mint harrach terepjarojae... Az elkoveto meg jol elszaladhatott, hiszen merenylet volt ez a javabol, a tettes elmenekult, amivel vegrehajtottak a merenyletet, az leegett, hogy ne lehessen DNS-mintat (se) talalni a Merciben... Ki volt ez talalva, a vasarnapi boltbezaras miatt meg kerdezzenek meg min. 8 millio anyazo hazai polgart, es legalabb 2 milla kulfoldi "Balatonozo" turistat... Mindjart sikerul leszukiteni a feltetelezheto merenylo szamat...:o))
Zsoel
Elég otromba dolog valakinek a halálát kívánni, még ha közutálatnak "örvendő" politikus is az illető.
Továbbá: mivel hátulról szállt bele a kocsijába a vétkes autós, így abban az esetben, ha az ütközés akkora, hogy Harrach Péter belehal, a másik sofőr maradványait kiskanállal se tudták volna összekaparni, tehát ez máris legalább kettős emberhalál lett volna, egyéb lehetséges sérültekről és halottakról, közlekedési fennakadásokról, mentési költségekről, a hozzátartozók életének összetöréséről (igen, egy politikusnak is vannak szerettei) nem beszélve. Gratulálok mindenkinek, aki valami ilyesmire vágyott volna.
karma1
@Zsoel: Kedves Zsoel, nagyon aranyos vagy, es rendkivul humanus, de azt hiszem, 2 rovid hsz kivetelevel (azok sem konkretan kivantak volna harrach halalat) nem az volt a jellemzo, hogy harrachot temessuk.
DE: az, hogy ez tutira merenylet volt, es az most hogy lesz fidesz-modra elsikalva - erre itt most mindenki nagyon kivancsi...

A hsz-id alapjan rendkivul erzekeny, emberseges fijju lehecccc! Udv nalunk a Propin! (Bar mar mukodsz egy ideje...:o)))))
Desischado
De kár, hogy nem lett "örök nyugodalom" belőle! Megérdemelné, és az ördögök most biztosan el vannak keseredve! Pedig már készítik a töviságyat meg a tüzes katlant a vén gazembernek!
enslaved
@Desischado: Neked komoly gondok lehetnek a fejedben. Más halálát kívánni nagyon nemes dolog.
Feraj49
@enslaved: ma 02.38-ra : nem kell szépíteni a dolgot ! Nem @Desischado az egyetlen aki nemigazán síratná meg ! Vihetné magával a semmijen zsótit,meg a többi sleppet is ! @enslaved: ha irónia volt akkor bocsi,félreértettelek.
Zsoel
@karma1: Ha egy politikus közlekedési vagy bármilyen egyéb balesetet szenved, mindig vannak, akik azonnal előugranak a legvadabb összeesküvés-elméletekkel, és fizetett bérgyilkost, merényletet, megrendezett jelenetet vizionálnak. Ez nem is lepett meg különösebben, de az azért durva, hogy némelyek azon sajnálkoznak, miért nem halt meg egy embertársuk ebben az ütközésben. (Félreértés ne essék, én nem a politikust, csak az embert magát védem.)
Egyébként szia, bár én már nagyon régóta itt vagyok, csak az utóbbi időben sokáig nem írtam.
karma1
@Zsoel: Mondjuk az utobbi 4 evben...?...:o))
mate03
@eszegfu: Ti még csak!De mit mondjak én!?
Zsoel
@karma1: Nem. 2009 tavaszán regisztráltam magam, és kerek 4 évig szinte napi rendszerességgel jártam ide, utána 2013 áprilisától most augusztus elejéig nem írtam egy betűt sem, azóta pedig meg megint itt vagyok.
karma1
@Zsoel: Tudod,van egy nagyon jo baratom, aki 3 eves kortol gyerekeket tanit motorozni, es egyeb muszaki sporttal (foleg autoval es motorral ) is foglalkozik. Ot neha fel szoktak kerni baleseti helyszinelesre is, illetve velemenyezesre. Ha IGY tortenik egy baleset, akkor mindig a hatullevo a hibas, de csak ket oka lehet: vagy elbameszkodott valamerre, es pancser modon beleszallt valakibe, vagy pedig DIREKT szallt bele hatulrol! Amikor errol beszeltem vele, megkerdezte tolem, hogy hany eves vagyok, ha meg mindig elhiszem, hogy egy olyan valaki, aki "allitolag" orszaguton, nagy sebesseggel szlalomozik, masokat leelozve, leszoritva, akkor az pont ilyen pancserul szall bele egy autoba? Mikor kerdeztem, hogy szerinte mi tortent, akkor pont azt mondta, amit en fentebb is leirtam.
De nem erdekes, mert valoban az a fontos, hogy senki nem serult meg, nem halt meg.
En a politikusoknak nem a halalat kivanom, ellenkezoleg: tessek mindegyikuknek elszamolni a magyar nep fele az utolso fityingjukkel is, es ha sarosak, akkor a kiszabhato legnagyobb buntetest nekik hazaarulasert. Es teljes vagyponelkobzast, hogy ok is megerezzek, mit jelent mindent elvesztve, a semmibol vegetalni.
karma1
@Zsoel: Nagyon jo, hogy itt vagy,... Isten hozott!...:o)))
Zsoel
@karma1: Márpedig simán előfordulhat, hogy akár néhány tized másodperces figyelemkiesés miatt is beleszállsz az előtted haladóba. Nekem is már majdnem sikerült 1-2 alkalommal, pedig 10 éve vezetek, figyelmes és szabálykövető vezetőnek tartom magam, jó a reakcióidőm, de ezzel együtt is könnyen megvan a baj, még 50 km/h-s területen is, nemhogy ilyen helyen, ahol a baleset történt. Persze, elvben lehetett akár merényletkísérlet is, de ez túl kockázatos módszer, két autó feláldozása, mások veszélyeztetése, rendőrségi vizsgálat stb., ráadásul az eredményesség kétséges. Ha valakit el akarnak tenni láb alól, azt kevésbé feltűnő módon is meg tudják oldani.
eszegfu
@mate03: 8:58 Miért? Te "hanyas" vagy? 28-as? :))))
karma1
@Zsoel: Azert Varadi Andras eseteben is erdekes volt a baleset, az a "veletlen" baleset,... Nem igaz? De mindegy, ezen nem veszunk ossze, mert mi a plebszhez tartozunk, es annak az orrara szoktak legutoljara kotni a tenyeket...
Zsoel
@karma1: Mondom, hogy minden hasonló esetben azonnal készen vannak az összeesküvés-elméletek, de erről nem szeretnék többet vitázni, mert egyik esetnél sem voltam ott, találgatni pedig ebbe az irányba is meg a másikba is lehet, de az semmit nem visz előre.
sentinel216
@karma1: Bocs' ha megzavarnám a vitátokat, de voltak már kis hazánkban politikai célból elkövetett robbantgatások, amelyeknek nyolcvan százaléka saját kitervelésű volt. ( torgyánjózsi, meg az ő pizsamás nyilatkozata)
www.youtube.com/watch?v=Lfrbu7tQvaI
bakegya
Az a véleményem,most az egyszer jól imádkozott a vén-orbánbuldog!
eszegfu
@csetere: 20:40 Hát őt sem a szépségéért "szeretjük"?!
eugen4402
Régebbi filmélményeim alapján úgy hiszem, hogy az ilyen "seggbekoccantós" karambolok csak szerpentinen kecsegtetnek sikerrel. A kiiktatandó személy kocsiját egy ügyes kormánymozdulattal szokták letéríteni az útról a szakadék felé, a többit elvégzi a gravitáció...
bakegya
@eszegfu: gyónni nem hinném hogy szokott!
köhögő bolha
Vigyázott rá a Teremtő,hogy ez a kártékony álkeresztény továbbra is felvehesse a nyugdíját,a magas képviselői juttatások mellett,és ártson nekünk míg el nem zavarjuk!
papa.49
@bakegya: A gyónás ennek a pacáknak több hétig is eltartana, nagyon kártékony volt a múltban is, meg most is)))))))))
mariaberta
@volvós: Ez nem balos, tehát a "véletlen baleset" náluk kizárva.
mariaberta
@Zsoel: Igazad van, meghalnia nem kell, de egy korona a fején -mint anno Horn Gyuláén- jól mutatna.
Zsoel
@mariaberta: Az egy nyakmerevítő volt, és veszélyes csigolyasérülés miatt kapta. Úgy emlékszem, nem sokon múlt, hogy lebénuljon... Az szerintem még rosszabb, mint a halál.
karma1
@sentinel216: 10.36-ra: Azt hiszem, a "vitank" eleg baratsagos Zsoel-lel, de Teged is szivesen beveszunk - kulonben Te inkabb az en ketkedo velemenyemhez vagy kozelebb, mert szerinted is elkepzelheto, hogy valakiknek valamiert nagyon utjaban van. Eleg, ha Welsz-re gondolunk, Varadi Andrasra, meg arra, aki - miutan eladta a software-t az allamnak - masnap meghalt, erdekes korulmenyek kozott (most nem jut eszembe a neve).

Amikor tul sok a veletlen, az ember kenytelen minden lehetoseget megvizsgalni - legalabbis szerintem.

Es ha azt is belevesszuk, hogy a kormany es a fideSS rohamosan vesziti el a hiveit, feltetelezheto, hogy az ellensegei szama is no, es ez utobbiak turelme fergetegesen fogy.

Tudod, majd egy-ket het mulva kapunk valami kis infot, aprobetuvel a 28. oldal aljan, - mert a formara, a "tajekoztatasra" nagyon adnak! - es ezzel az ugy le lesz zarva.
Desischado
@Feraj49: Köszi, Feraj! És igazad van, annyi 1000 ft-om lenne, ahányan örülnének, ha elpatkolnának, biztos gazdag lennék! Voltaképpen éljenek sokáig, de olyan életük legyen, amire ők kárhoztatnak minket! ÉS végül: miért ne kívánhatnám a halálát egy ilyen embertelen, aljas, hazug féregnek? Nincs igazam?

@Zsoel: Ez ember?! Kikérem magam, és a többi ember nevében, hogy ezzel a lénnyel állíts egy sorba minket! Ez nem ember, még az állatokhoz sem ér fel!
eszegfu
@mate03: Akkor közülünk Te vagy a "rangidős"...kivánok Neked még további szép éveket!
kamazuka
Reljesen úgy hangzik,mintha szelfizett volna!
karma1
@kamazuka: En is, en is,...!...:o))) (Amit az eszegfu kivant Neked!...:o))))
mate03
@eszegfu: Köszönöm! És mindenkinek ezt kívánom!
sentinel216
@karma1: tegnap 21:26

Köszönöm az invitálást! Lehet benne valami, hogy "egy húron pendülünk". :-)
A témához visszatérve, a hátulról koccanó kocsit valószínűleg "meg umboldálták". A Merci gyár nem ad ki a kezéből olyan autót, ami egy koccanástól porrá ég. A sofőrnek is volt némi kaszkadőr képesítése, hogy a felrobbanó járművet épségben elhagyta és eltűnt az éjszakában. A kérdés csak az, hogy saját hittársai akartak ráijeszteni az öregre, vagy az ellenzék kezd éledezni? ( Bocs' a késői reagálásért! Az asztali PC - m nem bírja már a két hete tartó 32 C fokot. Folyton leáll. Elő kellett ásnom a szekrény aljáról egy hét éves DELL laptopot és sikerült lelket lehelni belé.)
karma1
@sentinel216: En sem tartottam normalisnak, foleg, hogy inkabb harrach autojanak kellett volna leegnie, mert annak a tankja van hatul, a Mercinek valoszinu az eleje serult meg... Tudom, hogy elegge meredek, amit feltetelezunk, de itt mar annyi aljassag tortent, hogy en mar azt sem hiszem el, amit kerdeznek, es igen, mar csak az a kerdes, hogy parttarsanak allt-e utjaba, vagy ebben is a "Gyurcsany keze" van?...:o)) (Mert akkor igen, talan ebredezik az ellenzek...:o))) Es rogton meg is mutatja, hogy ezt (is) el tudja baltazni...:o))
sentinel216
Ahogy Rajkin mondta valaha: " Válámi van, de nem az igazi!" Hessegetéssel még szemtelenebbé teszi az ember a döglegyeket. A Gyurcsány nekem is gyanús. :)
enslaved
@Desischado: Miért, mert te ki vagy, hogy másokat ítélsz el?
Feraj49
@enslaved: ma 20.19-re.Úgy látom megharagudtál.Miért? Mert más a véleménye ?Ezért nem kell.Ez "természetes".Mindannyian más neveltetésben részesültünk,más a családi hátterünk,és más anyagi körülmények között élünk. Ennek megfelelően ítélünk meg dolgokat,hisz ez viszi előre a világot. Az Ő véleménye is egy vélemény a sok közül.Ezért azt ennek megfelelően kell kezelni ! Neked is más a véleményed mégsem haragszik rád senki.Továbbra is így legyen.Az itt propizók egy nagy család,és időnként előfordul.hogy nem "egy húron" pendülünk.Ettől függetlenül kedveljük ,és tiszteljük egymást. Így legyen továbbra is.Köszönöm ha elolvastad.
Desischado
@Feraj49: Kedves barátom/nőm! Megírtad a lényeget, semmit sem kel hozzátennem. Minden soroddal egyetértek!
Lepényleső
Örülök,hogy senki nem sérült meg, Ez azonban nem az első intő jel,hiszen ha a ezek amikor
hatalomra kerülnek,mindig árvizek sújtják az országot,ami soha nem árt annyira mint ők.
enslaved
@Feraj49: Ne haragszom én senkire, csak undorító dolog valakinek a halálát kívánni, függetlenül attól milyen politikai párthoz tartozik az illető.
enslaved
@Desischado: Azért olvasd el, és próbáld értelmezni amiket leírtál. Nekem mindegy, tulajdonképpen téged minősít.
Feraj49
@enslaved: ma 18.24-re.Ennek nagyon örülök,ezért is adtam tetszik-et.Tegyük a szívünkre a kezünket,az életben hányszor mondjuk valakire,hogy "dögölj meg".De igazából azért még sem gondoljuk.
enslaved
@Feraj49: Ez mondjuk igaz, csak Desischado nekem úgy tűnt, nagyon is komolyan gondolja. Már olvastam tőle igen kemény megnyilvánulásokat, csak úgy árad belőle sokszor az irigység meg a gyűlölet. Ne haragudj @Desischado: de ezt érzem általában, ha véletlenül beléd botlom. Azért részemről nincs harag, csak ez a meglátásom.
Desischado
@enslaved: Ferajnak van igaza. Azért én sem gondolom komolyan, bár örültem volna ha elpatkol, az biztos. Én hosszú életet kívánok mindnek, de olyan életük legyen, amilyenre minket szánnak. És azt viszont örömmel beismerem, hogy nem búsulnék egy ilyen féregnek a halálán. És irígylem őket? Szerinted akarnék én ezeknek csak egy pillanatig is a helyükben lenni? Szuper életük van, az igaz, de milyen áron? Én ezt az árat nem bírnám megfizetni, és nem is akarnám, nincs az a pénz! Van szivem, és lelkem, és nem tudnék azzal élni, hogy mások nyomorúságából szereztem meg a jólétet! És igen, jól látod, gyűlölöm, és megvetem őket. Szerinted szeretnem kéne az ilyen parazitákat?
És részemről sincs harag, te nem ártottál nekem semmit. De ahogy én is tiszteletben tartom a te véleményedet, úgy te is fogadd el az enyémeket. Megnyugtatlak, szeretni is nagyon tudok, de csak azokat, akik ezt megérdemlik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok