Puskás Ferencné Hunyadvári Erzsébet szerdai halálát követően a Bors utánajárt annak, hogy kik öröklik Puskásék vagyonát.

A lap megkérdezte Szöllősi Györgyöt, a felcsúti Puskás Intézet igazgatóját, aki elmondta, hogy Puskásék 2011 októberében elhunyt lánya, Anikó a családjával egyetértésben úgy rendelkezett, hogy édesapja valamennyi, a labdarúgással és sporttal kapcsolatos trófeáját, sportfelszereléseit, érmeit, más becses relikviáit – köztük a Real Madridtól megszerzetteket is! – a Puskás Intézet kezelje.

A Bors egy másik forrásból azt is megtudta, hogy Puskás Ferencnek és feleségének Magyarországon és Spanyolországban is voltak laká­saik, ingatlanjaik. Azok előbb lányukra, Anikóra szálltak, majd az ő halálát követően a két Puskás unoka, illetve a három dédunoka lett a tulajdonos.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@izo: Jó ember, őt NEM ÜLDÖZTÉK, ITTHON A HATALOM A TENYERÉN HORDOZTA, Ő CSUPÁN DOBBANTOTT, ÉRTED, pedig katonatiszt volt őrnagyi rangban, nem kevés zsozsóval a zsebben, nekik lehetett legelőször maszek rendszámos autójuk, no nem Moszkvics ,hanem Opel, Merci, stb. most ezért emeljünk neki szobrot, hát nem)))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sentinel216
Ha jól tudom Erzsébet asszony kimondottan ellenezte, hogy a Puskás hagyaték a csüngő hasú futballista libaszaros falujába kerüljön. Szöllősi csak nem azokról a banditákról beszél akik megszerezték Komáromi András üzletember, a Welt 2000 Kft. volt tulajdonosától cég legfontosabb termékét, az EMIR-nek nevezett szoftvert? Másnap az életerős fiatalember elhunyt. Most Puskás Ferenc életműve kell a vezérnek. ... és a volt klubja, ahol felnőtt, ahol világklasszist neveltek belőle, ül a seggén és hallgat.
bakegya
@sentinel216: egyszer csakkk minden kiderül...!
papa.49
A hazugovics lenyúlta ezt is mint bármi mást, már senki nem él a közvetlen érdekeltek közül, most már azt mond amit akar, nincs aki megcáfolja, ez akkor is egy tolvaj)))))))
izo
@papa.49: Olvasd a fenti cikket, tájékozódj és szabadulj meg az Orbán fóbiádtól! Jobb lett volna ha Spanyolországban marad, nem elég, hogy az elvtársaid elüldözték puskást?
silber13
@papa.49: Ismerve eddigi igazmondásait, annak alapján ő és társai a szememben poenciális tolvajok. Belisariuséknál, ha valamit valaki véletlenül elejt,az nem fog a füldön,vagy a padlón koppanni, mert már a levegőben llopják! Ezért módfelett érdekelne, hogy az a bizonyos" Mátyás kálvária " Esztergomban létezik.e még, vagy úgy eltűnt, mint a debreceni MODEM Csontváry festménye..!
papa.49
@izo: Jó ember, őt NEM ÜLDÖZTÉK, ITTHON A HATALOM A TENYERÉN HORDOZTA, Ő CSUPÁN DOBBANTOTT, ÉRTED, pedig katonatiszt volt őrnagyi rangban, nem kevés zsozsóval a zsebben, nekik lehetett legelőször maszek rendszámos autójuk, no nem Moszkvics ,hanem Opel, Merci, stb. most ezért emeljünk neki szobrot, hát nem)))))))))))
pbalage
a puskás vagyon igazából kábé 3 gól emléke és az a 3 szál kolbász,
amit Madridban töltöt meg az ipse sűrű "CARRRAMBA!!!" káromkodások között.
(messze földön híres volt a trágárságáról az öreg)

És habár a Felcsúti Bunkóképző Akadémia egy másik ökör terméke, de úgyszintén nagyon sikeres.
izo
@pbalage: Azért nem baj ha az ő nevét az egész világon ismerik, a tiédet még a fatornyos faludban sem?!
izo
@papa.49: Persze egy jó sportolót és zenészt színészt stb nem üldöztek, de azért sokan mégis inkább elmentek, gondolom nem véletlenül!
zöldszem
@izo: ma, 17:50 ebből @pbalage: hogy tudod megállapítani, hogy akit a nicknév takar hol ismerik??:)))
zöldszem
@izo: ma, 17:53 Akik az utóbbi években hagyták itt az országot vajon kik miatt tették??
silber13
@izo: Apám!! Ennyi marhaságot üsszehordani, mint te!! Bentlakásos tanfolyáson végeztél??:-)))
Mézike
@izo: Hol a fenébe üldözték Puskást?
Szeparepa
Na végre tisztán látunk, tehát a vagyont, unokák és dédunokák örökölték, ahogy azt kell... féltem hogy a nemzetszégyene fizeSS orbánmaffia teszi rá a mocskos tömeggyilkos hazaáruló kezét...
silber13
@Mézike: Te! Lezet, hogy ez az izo, vagy izo arra gondolt, hogy valóban üldözték a Svábot a pályán, de kevésszer érték utól!
sentinel216
@izo: Ja! Kis "rábeszélésre" a fél ország földterülete a köpcös sameszainak kezére került. Mindenki nagyon meg van elégedve. A szétvert biokertészet volt kezelői, a juhaik legelőjét elvesztő gazdák, a kisemmizett tízezrek. Önként!
mate03
@izo:! Idefigyelj te tuskó!! Még apád gondolatában sem voltál,mikor én már láttam a Svábot játszani!Neki nem kellet menekülni, az őrnagyi rendfokozatával,a különböző juttatásokkal meg az ingyen a határon átcsempészett,zug áruval többet keresett mint az ország leggazdagabb emberei! Ö el akart menni,még több pénzt keresni! Soha nem volt politikai üldözött! A nagy futballisták közé tartozott,de soha nem tudott a pénzel bánni ! Mindig el szórta amije volt! A relikviáit a nevelő együttesének kellett volna adni,hisz ott lett világhírű!
pbalage
@zöldszem: a módszer titkos, de menten összeszarná magát egypár ürge, ha elárulnám. :)
csetere
@izo: Senki nem üldözte el, ő akart kinn maradni. Ott nem nekünk, hanem magának szerzett dicsőséget. Haza jött, itt játszotta a nagy hazatérőt, kapta a nagy pénzeket, itt gyógyították, holott nem fizetett sem az eü.kasszába, és nem is adózott, a mi pénzünkön temették el. Semmire sem tartom. az ilyen embereket.
zöldszem
@pbalage: azt én már tudom rólad, hogy rémálmod van "kaszinótojásos Vajnától"
"bosszú"álló", mert viszonoztad nekem:)))))))
De egy nicknév hogy kit takar, még úgy sem, hogy boszi vagyok..:))))
Toby
Bármekkora focista volt, a saját boldogulását helyezte előtérbe, ráadásul katonatisztként dezertált, ez még akkor is igaz, ha a katonatiszti hivatást csak úgy kapta a foci mellé, hogy legyen egy munka/szolgálati helye/beosztása !
Na, most lehet hörögni !
pbalage
@zöldszem: egyébként tojok az öregre, véletlenül megbotlik aztán holtan esik össze.
A Timikét jobban utálom, de ő a gyengébb láncszem, ha feldobja a pacskert a mikulás, az a síkhülye liba úgyis hengerbucskázik egy akkorát, hogy még a Cecília asszony is megemlegeti.
dömdödöm
A Puskás név mint az egyik legnagyobb Magyar brendet az orbán felcsútra száműzte mint anno Bonaparte Napoleont Elba szigetére ,mikor teljesen világos hogy Budapesten
( kispesten ) volna a helye . A soha nem látott sosem hallott felcsúton hozta létre az új magyar Puskás diznilendet a saját Neverlandi birtokán . Felcsútnak a magyar történelemben , a 150 éves football történelemben a labdarúgás mint hazánkban és a világon a legnépszerűbb sportághoz soha a büdös életben semmi köze nem volt . Gratulálunk ! Annak is aki rábízta !
lópicigáspár
@Mézike: Hol-hol!? A pályán és általában sikertelenül! :-))))
sentinel216
@izo: ma 16:12

Elmondanád ki felügyeli az újságírót, újságot, amely az említett cikket lehozta?
Vajon miért vártak a relikviák orbánfalvára való zsuppolásával addig, míg Erzsébet asszony el nem távozott?
levarosbukta
Dugják fel mindet egyenként annak akire én gondolok!
izo
@sentinel216: Az origo ballibsi újság. A cikket olvasd és értelmezd és akkor nem írsz Erzsébet asszonyról h@leséget!
izo
@Toby: Látom te is 50 éves nyugdíjas katonatiszt vagy .
Toby
@izo: Cseréltesd - vagy nyomasd - ki a szemeidet !

Mindenféle "nemzeti" fingásra nem kell zokogásba kitörnöd !
izo
@mate03: 1955 Te meg kár, hogy nem maradtál meg apád gondolatában!
mate03
@izo:! Miután a szép szóból.és az észérvekből,nem értesz,kicsit keményebben fogalmaztam! ( Mert te megérdemled)!
izo
@mate03: Nálad szép szó és észérv lehetetlen mert neked nincs.Ha ideges vagy önts magadra egy vödör hideg vizet!
silber13
@papa.49: Hagyd rá! Setét szegényke, mint a csillagászati fekete lyuk!
mate03
@silber13:! Sötétnek -sötét! Ráadásul,titokban legelni jár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.