Egy 16 éves lány megölte 25 éves élettársát Cegléden. A rendőrök elfogták a lányt, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a bűncselekmény még augusztus 7-én történt, a fiatalkorú elkövetőt pénteken helyezték előzetes letartóztatásba.

A tájékoztatás szerint a rendőröket a mentősök értesítették a bűncselekményről. A nyomozás adatai szerint a lány szóváltást követően egy késsel szúrta mellkason a 25 éves férfit.

A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki a fiatalkorú lányt, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
A tragédia ott kezdődik,hogy egy tizenhat éves lánynak élettársa lehet. Gyermekvédelem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tothjani
Csak gratulálni tudok... a kislány szüleinek!! :(
tothjani
@Fradigege: Már nem hiszen a hagyomány szerint a Magyarok már 11-12 évesen férjhez adják a lányokat, ezért Szerető Apánk törvényt hozott hogy a 12 évesnek beleegyezési joga van, a kitétel annyi hogy nagyjából hasonló korúnak kell lennie a partnernek is.
Így nem hivatalosan már össze lehet adni a fiatalokat, és ha addig kibírják 16 évesen már a nagykönyvbe is bejegyzik őket.
Feraj49
@Horizont: ma 10.20-ra,Ha megbántottalak,elnézést kérek.Miért is gondoltam az általam leírtakat.Röviden leírom:a gépipari technikum után egy szállító szövetkezetnél a II.sz revíziónak voltam a vezetője./ez a csoport végzi járművőkön a nagy felújítást,és a hatósági vizsgára felkészítést.A csoporthoz tartozott egy-most már leírom egy cigány fiú aki a járműveket lemossa mielőtt a műhelybe került.Nagyon jó és alapos munkát végzett mindig.Semmi baj nem volt vele.Egy napon ült a mosó sarkában.Kérdeztem mi a baj ?Akkor mondta,"férjhez adták" a 14 éves húgát a szülők./a szocializmusban/ 30 ezer forintért. Egy hónap "próbaházasság" után a lány dönthet,hogy haza megy-e,vagy marad a fiúval.Ha marad marad,ha hazamegy akkor sem kell a pénzt visszafizetni. Ma jár le a határidő.Kérdeztem mi ez a harmincezer forint,ez "ember kereskedelem".Az volt a válasza náluk ez már régi szokás.
Nos még egyszer,ha megbántottalak elnézésed kérem.Nem szoktam "cigányozni" ha elolvasod a hozzászólásaimat egyben sem találsz olyat.De ennél a cikknél nekem ez "ugrott be"
feri57
16 éves magyar lány legyilkolta élettársát! Ne értsék félre nem romákról van szó,
De előfordul most már gyakrabban sajnos az ilyen gyilkosságok. Ilyen esetben nincs kettős mérce, ne legyen!!! A ki öl. gyilkol az méltó büntetést érdemel, senki nem veheti el mások életét, főleg hirtelen felindulásból. őszinte részvétem a családnak.
varirmag
Persze hogy miért van élettársa egy 16 évesnek ???

De ebben az orszábban szülnek a 12 - 13 évesek, azon sem lepődik meg már senki.

A törvény meg nem vonatkozik azokra akik felcsinálják ezeket a gyereklányokat.
Zsoel
@Horizont: Ez nem korfüggő dolog. Nem azt mondom, hogy rossz élmény, de nem kapkodok érte két kézzel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.