Egy 16 éves lány megölte 25 éves élettársát Cegléden. A rendőrök elfogták a lányt, akit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a bűncselekmény még augusztus 7-én történt, a fiatalkorú elkövetőt pénteken helyezték előzetes letartóztatásba.

A tájékoztatás szerint a rendőröket a mentősök értesítették a bűncselekményről. A nyomozás adatai szerint a lány szóváltást követően egy késsel szúrta mellkason a 25 éves férfit.

A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki a fiatalkorú lányt, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
A tragédia ott kezdődik,hogy egy tizenhat éves lánynak élettársa lehet. Gyermekvédelem?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
A tragédia ott kezdődik,hogy egy tizenhat éves lánynak élettársa lehet. Gyermekvédelem?
wagabund
a tragédia ott kezdődik, hogy ilyen durva a kapcsolat..akárhány éves is a csajszi..
nagyon sok 14 éves lány már élettársi kapcsolatban él , méghozzá boldogan.
Feraj49
Csak "embert akart faragni" az élettársából ! Ezek a "Svédek" bátor nép.
nyanya001
@Lepényleső: Gyermekvédelem ?
De hol vannak a szülők ?
Ez a lány 30 éves korára olyan lesz mint a kocsis lámpája !
Kiég ! A szexet is unni fogja !
Zsoel
@Lepényleső: Ugyan mit tudnak kezdeni velük a gyermekvédelmisek, amikor ez az etnikum kevés kivétellel, évszázadok óta nem akar kitörni a saját társadalmi hagyományai (korlátai) közül? Akarata ellenére meg senkit nem lehet üdvözíteni.
human
@Horizont: Az előfordulási valószínűsége elég nagy.
Laila
@wagabund: Nem hiszek a 14 és 16 évesek "boldog" élettársi kapcsolataiban. Egy 14 és 16 éves még bizony gyerek. Nagyon is. Egy 14-16 éves foglalkozzon a tanulmányaival, tanuljon nyelveket, meg amihez kedve van, sportoljon, készüljön az életre, - de ne éljen élettársi kapcsolatban. Éljen a szüleivel. Ha hozzájuk nem tud alkalmazkodni, velük nem tud együtt élni, mi a garancia arra, hogy mással tud? Ahhoz, hogy valaki együtt éljen egy másik emberrel, már kell bizonyos fokú érettség. Az élettársi kapcsolat nagyon nem ugyanaz, mint hogy együtt jár valakivel.
Mégis miről marad le, ha 18-20 éves kora előtt nem kezd élettársi kapcsolatot?
Nyuszicsibe
@Horizont: tudod, hogy imádlak, de most megkérdem Tőled: mondta itt valaki, hogy cigány ?
Lepényleső
@Zsoel: Etnikum? A miniszterelnök definíciója szerint,a munkaerőpiac tartalékai. Igaz arról
szó nem esett,mióta,és meddig ülnek a kispadon.
Zsoel
@Horizont: Női megérzés, statisztikai ártalom, tapasztalat, tudod, efféle, mert hát manapság valahogy nem éppen jellemző, hogy középiskolás korú lányok húszas éveik közepén járó férfiakkal élnek együtt. :) Azt pedig tudhatod jól, hogy ebben az országban származási megjelölést a média csak akkor alkalmaz, ha áldozatokról van szó, minálunk nevén nevezett bűnelkövető nem létezik, csak "fiatalember", "népes társaság", "nyolcfős csoport", "nagyszámú családtag" stb.
És te miért gondolsz rögtön erre a népcsoportra, holott én nem használtam c betűs szót, csak annyit mondtam, etnikum, még azt sem tettem hozzá: magyarországi? Na ugye, hogy részedről is tapasztalat... :)

De van önkritikám: ígérem neked, elsőként fogok mindenkit megkövetni az alaptalan gyanúsítás miatt ugyanitt, ha kiderül, hogy elhamarkodottan ítélkeztem. :)
JAJMÁR
Olvasom, hogy már megint ugyanoda jut egy "többség, kisebbség?" az elkövető hovatartozását illetően. Mintha ez magát a tettet felülírná, netán érthetővé, már-már természetessé tenné.
Pedig nem, semmilyen népcsoportban nem természetes, ha egyik leszúrja a másikat és szerencsére, nem is jellemző.
Egyre inkább azt érzékelem, hogy nagyon sokan élnek pszichés, pszichiátriai betegséggel köztünk, és ebben a társadalomnak felelőssége van.
Zsoel
@Horizont: Ja! Hát ha így kérded: olvasni sehol sem olvastam, de alig hiszem, hogy nagyon mellélőttem volna.
Én is 16 évesen csókolóztam először, csak az 1999-ben volt. :D És én sem éreztem úgy, hogy bármi pláne lenne benne, kár volt olyan sokáig várni. Azóta sem rajongok a smárolásért.
Fradigege
16 éves. 14 év alatt liliomtiprás van. 16 éves még nem felnőtt. Fiatalkorú? Megrontás? Esetleg ittóka után veszekedés, én a perifériára gondolnék. Ott ilyenek sűrűn előfordulnak.
tothjani
Csak gratulálni tudok... a kislány szüleinek!! :(
tothjani
@Fradigege: Már nem hiszen a hagyomány szerint a Magyarok már 11-12 évesen férjhez adják a lányokat, ezért Szerető Apánk törvényt hozott hogy a 12 évesnek beleegyezési joga van, a kitétel annyi hogy nagyjából hasonló korúnak kell lennie a partnernek is.
Így nem hivatalosan már össze lehet adni a fiatalokat, és ha addig kibírják 16 évesen már a nagykönyvbe is bejegyzik őket.
Feraj49
@Horizont: ma 10.20-ra,Ha megbántottalak,elnézést kérek.Miért is gondoltam az általam leírtakat.Röviden leírom:a gépipari technikum után egy szállító szövetkezetnél a II.sz revíziónak voltam a vezetője./ez a csoport végzi járművőkön a nagy felújítást,és a hatósági vizsgára felkészítést.A csoporthoz tartozott egy-most már leírom egy cigány fiú aki a járműveket lemossa mielőtt a műhelybe került.Nagyon jó és alapos munkát végzett mindig.Semmi baj nem volt vele.Egy napon ült a mosó sarkában.Kérdeztem mi a baj ?Akkor mondta,"férjhez adták" a 14 éves húgát a szülők./a szocializmusban/ 30 ezer forintért. Egy hónap "próbaházasság" után a lány dönthet,hogy haza megy-e,vagy marad a fiúval.Ha marad marad,ha hazamegy akkor sem kell a pénzt visszafizetni. Ma jár le a határidő.Kérdeztem mi ez a harmincezer forint,ez "ember kereskedelem".Az volt a válasza náluk ez már régi szokás.
Nos még egyszer,ha megbántottalak elnézésed kérem.Nem szoktam "cigányozni" ha elolvasod a hozzászólásaimat egyben sem találsz olyat.De ennél a cikknél nekem ez "ugrott be"
feri57
16 éves magyar lány legyilkolta élettársát! Ne értsék félre nem romákról van szó,
De előfordul most már gyakrabban sajnos az ilyen gyilkosságok. Ilyen esetben nincs kettős mérce, ne legyen!!! A ki öl. gyilkol az méltó büntetést érdemel, senki nem veheti el mások életét, főleg hirtelen felindulásból. őszinte részvétem a családnak.
varirmag
Persze hogy miért van élettársa egy 16 évesnek ???

De ebben az orszábban szülnek a 12 - 13 évesek, azon sem lepődik meg már senki.

A törvény meg nem vonatkozik azokra akik felcsinálják ezeket a gyereklányokat.
Zsoel
@Horizont: Ez nem korfüggő dolog. Nem azt mondom, hogy rossz élmény, de nem kapkodok érte két kézzel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.