Az ujjatlan piros felsőben terrorizáló suttyót egyik áldozata jelentette fel, a nőt ököllel ütötte arcon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Régen ilyen nem volt ,mind be voltak zárva egy jól örzött elmegyógyba :-(((((((
Lepényleső
Aki leállíttatta okos módon,hogy aztán a fele négyszer annyiba kerüljön! Ennek ellenére újra
a magasba emeltetett. Ez kell ahhoz,hogy eltűnjünk a föld színéről,csak nekem nem szólt
senki,hogy ez a cél. A rémségét!
Zsoel
És már a törvényhozóknak és "jogvédőknek" sikerült elérniük, hogy ilyen esetben nem lép oda 2-3 férfi, és nem takarja be azt a kretént úgy, hogy többet az utcára se merjen kilépni. Ma senki nem segít, mindenki lesüti a szemét, és úgy tesz, mintha nem venne tudomást a balhéról. S ami a legszomorúbb: ezt teljesen meg is lehet érteni. Így tennék én is, mert ha szájon törölném ezt a hibbantat, akkor én ütném meg a bokámat, nem ő: engem fogna el a rendőrség, én kerülnék bíróság elé súlyos testi sértésért, én kapnék rosszabb esetben felfüggesztett börtönt, és ez nekem nem hiányzik.
Szeparepa
Rém? Bár engem molesztált volna.. prompt beszúrok egy rövid gyors ütést torokra.. ez a szánalmas elmebeteg összefossa hugyozza magát azonnyomban és sírva könyörög az életéért... ezek csak nőkkel kemények...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.