Az állami ünnepek kötelező tartozéka a politikusok reménytelen küzdelme a magyar történelemmel és a valósággal. Borítékolható volt, hogy mi lesz a vezérfonala az augusztus 20-i hivatalos ünnepségek beszédeinek. Mi más, mint a magyar kormány heroikus helytállása a bevándorlók tömegével szemben, hiszen hazánk voltaképpen az immár kozmikus méretű háború legfontosabb terepe. De azért nem veszünk részt-Európában egyedüliként-a közös erőfeszítésekben.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@papa.49: Tudod elgondolkodtató, mi több engem zavar. Legyen bármilyen ünnep, legyen a szónok akárki, soha nem magáról az ünnepről beszél. Mindig úgy érzem mintha egy pártértekezlet lenne. Bármelyik ünnep, mindenűt az aktuális esemény( most zömmel a bevándorlok) balhé verekedés, a kormánypárt állítólagos eredményének sorolása, az ellenzék gyalázása. Magáról az ünnepről szinte semmi:((( Mi, magyarok már ünnepelni sem tudunk!? Ha az ünnepről nem tud semmit mondani, akkor nincs miről beszélni... menjenek az anyjukba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tényfeltáró
@justhpeter: Nekik a tömött liba is elég volt ehhez.
Mézike
Nem hoz lázba a beszéde ezért el sem olvastam, se ezt se a többit.
Mit vagytok meglepődve? nem lehet mást várni tőle.
papa.49
@zöldszem: Látod ez nekem is feltűnt már, az okát legfeljebb sejteni lehet, nem tudni mi lesz a hivatalos álláspont, pedig szerintem legalábbis egy augusztus 20. án lehetne beszélni arról hogy volt egy királyunk aki felismerte az idők szavát!!!Aki elindította ezt a népet, ezt az országot hogy európaivá váljon és ez nem kis cselekedet volt akkor!!!Vagy beszélhetne a szónok az új kenyérről az ,,új kenyér,, ünnepén, de a párt politika sokkal fontosabb a számukra bármi másnál!!!Nem a nép nem tud ünnepelni csak már a politika kisajátította az összes nemzeti ünnepet a saját pr. céljaira, ebben ez az igazán szomorú!!!
nemkati
Nekem már évek óta nincs kedvem ebben az országban ünnepelni. Nincs mit.
Tényfeltáró
@papa.49: Az ünnepek a náci propagandagépezet szolgálatába lettek állítva.
papa.49
@Tényfeltáró: Ezért írtam nem is olyan régen hogy a ,,kokárdát,, már fel se rakom magamra mióta ez a gyülevész banda még decemberben is ,,kokárdában,, feszített))))))))Minden ünnepet átformálnak a saját sunyi lopós képükre, más értelmet adnak neki, így én nem tudok ezekkel az ,,új ünnepekkel,, azonosulni!!!Az viszont biztos hogy egyetlen mai főfütyivel se találkoztam mikor berántottak minden márc. 15. előtt, némi pihentetésre, pont a kokárda viselés okán))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.