Felkereste a bicskei befogadó állomást kedden Lévai Anikó az Ökumenikus Segélyszervezet szakemberekből és önkéntesekből álló csapatának tagjaként – közölte a szeretetszolgálat az MTI-vel. 

A tájékoztatás szerint a szervezet jószolgálati nagykövete bekapcsolódott a gyermekeknek szervezett kézműves foglalkozásba, valamint ajándék játékokat is vitt magával.

Lévai Anikó és Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója egyeztetett a tábor vezetőivel, és – mint közölték – elismerésüket fejezték ki azért a munkáért, amelyet a rendkívül leterhelt befogadó állomás dolgozói az elmúlt hónapokban végeztek.

Lévai Anikó újabb befogadóállomást látogatott meg

Fotó: segelyszervezet.hu

A tábor munkatársai köszönetet mondtak a segélyszervezet aktív szerepvállalásáért a táborban egyidejűleg tartózkodó majdnem 100 gyermek pszichoszociális segítésében. A segélyszervezet szakemberei heti rendszerességgel tartanak gyermekfoglalkozásokat befogadóállomásokon.

Az Ökumenikus Segélyszervezet folytatni kívánja a Magyarországon tartózkodó migráns gyermekek segítését, ezért adománygyűjtést indított, amelyhez a www.segelyszervezet.hu honlapon lehet csatlakozni online adományozással – olvasható a szeretetszolgálat közleményében.

A segélyszervezet jószolgálati nagyköveteként Lévai Anikó július elsején a nagyfai ideiglenes befogadó központba látogatott, ahol a Magyar Evangélikus Egyház egymillió forintos adományából segített migráns gyerekeket az Ökumenikus Segélyszervezet.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyuszicsibe
Anikóka inkább a böriben vagy valamelyik elfekvőben látogatná ekkora művigyorral Viktorkát, az őszintébb és kellemesebb hír lenne számomra,mint ez a bohóckodás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tényfeltáró
Hát van a pofáján bőr az öregasszonynak. Most nem a gyűröttségére gondolok.
nyanya001
A jóságos first lady szerepében akar tetszelegni !
Semmi más mint kirakatpolitika !
Yoda69
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
dr. prédikátor
Művigyor ,műfotó,ez aztán a valami!!!Inkább enni adnának nekik!!!
mtsl
Hú, de sz@rul nézel ki LA.
Mikor voltál utoljára teljes kivizsgáláson?
A régen volt (talán igaz sem volt) sok fitneszedzés...
Ma már nyoma-, látszatja sincs.

A farkasvigyor mosolyodat pedig inkább nem minősíteném.
Csak remélni merem - a te érdekedben -, hogy nem fagyott az arcodra... vagy azóta is próbálják lemasszírozni az arcodról ezt a politikai célokra pénzért adható-vehető műanyag műmájer mosolyt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.