A regisztrált munkanélküliek több mint fele – 184 ezer ember – semmilyen állami támogatást vagy segélyt nem kap a KSH legfrissebb adatai szerint – számolt be az RTL Klub híradója.

A munkakeresési támogatás csak 3 hónapig jár, szociális segélyre viszont sokan nem jogosultak.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Semmilyen segély nem jár mert családban él a munka és ellátás nélküli !!!Sajnos az SZDSZ javaslatra a Gyurcsány kormány megszavazta,hogy a feleség nem családtag.Így nem jár neki a férje után az egészségügyi ellátás.Magyarra fordítva fizesse a család a munkanélküli családtag egészségügyi ellátását.Ellenben az " új hazát kereső bevándorlók,+ egy népcsoport " akik soha egy egy fillért nem fizettek az eü. kaszába ingyenes orvosi ellátásban részesülnek.A nejem 30 évig fizette a tb-t és most Én fizetem utána.
Kormány ÉBRESZTŐ,vagy menjetek a Q...Pi.-ba.Mert ezen nem változtattatok.Remélem egyszer már talán lesz egy NORMÁLIS kormányunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
,,Ájtatos esztergányoló,, hazugovics itt lehet védeni a ,,mundért,, észérvekkel, ja hogy olyan nincs akkor eljött a takarodó ideje, ELTAKARODHATTOK))))))))))))))
justhpeter
Magyarország jobban teljesít ! Etiópiánál ?
Feraj49
Semmilyen segély nem jár mert családban él a munka és ellátás nélküli !!!Sajnos az SZDSZ javaslatra a Gyurcsány kormány megszavazta,hogy a feleség nem családtag.Így nem jár neki a férje után az egészségügyi ellátás.Magyarra fordítva fizesse a család a munkanélküli családtag egészségügyi ellátását.Ellenben az " új hazát kereső bevándorlók,+ egy népcsoport " akik soha egy egy fillért nem fizettek az eü. kaszába ingyenes orvosi ellátásban részesülnek.A nejem 30 évig fizette a tb-t és most Én fizetem utána.
Kormány ÉBRESZTŐ,vagy menjetek a Q...Pi.-ba.Mert ezen nem változtattatok.Remélem egyszer már talán lesz egy NORMÁLIS kormányunk.
papa.49
@justhpeter: Lassan már az se biztos))))))))
1magyar
@Feraj49: Nagy baj, hogy a kormány pazarol, irritálva a népet.Most meg jött ez a menekültválság!!
Kiéheztetik a magyarokat, munka nincs, menekültekkel vagy nélkülük nő a bűnözés nemsokára, mert az éhes ember mindenre képes.
papa.49
@Feraj49: Nálunk is ez volt a helyzet míg nyugdíjas nem lett a nejem, ledolgozott 24 évet szült , felneveltünk 4 gyermeket, de az nem számított, bezzeg az ,,etnikum,, kapja a ,,segíjt,, orrba,szájba, Merdgyóval megy a segélyért, adnák én nekik)))))))))
Feraj49
@1magyar: Úgy látom abban "élvezkednek" hogyan lehet jól kib... /babrálni/ a néppel,azaz a saját választóikkal.
Dr. Felipe
Csak egyszerűen ki vannak húzva a statisztikákból hogy Magyarbajdzsán jobban teljesíthessen, persze csak papíron a statisztikákban.
1magyar
@papa.49: A menekült havi 70 ezret kap, meg teljes ellátást, nyugdíjas 48 év után 63 ezret.
Ez nem zavar?
papa.49
@Dr. Felipe: Tartják magukat az ,,aranyszabályhoz, azt a statisztikát hiszem el amit magam hamisítok,, mondta egykoron egy rengeteget szivarozó angol úr)))))))))))
papa.49
@1magyar: Ki mondta neked hogy engem ez nem zavar,DE IGEN ZAVAR A NEJEM MOST 45270 Ft. nyugdíjat kap, a fentebb leírtak ellenére, és már 2 éve nyugdíjas))))))))))
kamazuka
Tehát kimondhatjuk,hogy termeltünk 184 ezer legálisan hazánkban tartózkodó migránst,mely a fluktuáció áldozata!
Nézőpont kérdése, de ez egyfajta hazai humanitárius katasztrófa, egy olyan berendezkedésben,hol a tanácsadóknak feslik a hárs,de szart sem ér a munkájuk!
1magyar
@papa.49: Csak azért kérdezem mert valahol helyeselted a menekültek ellátását ingyen.
Míg te fizetsz érte.
papa.49
@1magyar: Nem egészen így volt azt írtam, hogy amit az Unió ad pénzt azt a menekültekre kell költeni, nem holmi kerítésekre))))))))))
Feraj49
@papa.49: Ha venné a fáradságot a segélyosztó,és lekérdezné a vagyoni helyzetét,a járműveik tulajdonosát,hogyan és ki közlekedik a járművel,milyen címen használja azt,de nem !Inkább nekem küldenek adóemelésről értesítést.Nejem egyszer kifakadt az önk.nál,hogy az utcában Mercivel közlekednek a segélyesek,már azt sem várják meg,hogy a postás elérjen a házukig,jönnek eléje kocsival.Az volt az önk.csaj válasza,nem lényeges milyen kocsival közlekednek.Megjár.Javasolták váljunk el 43 évi házasság után,a nejem a közös költségen épített házból jelentkezzen ki,menjen máshova lakni.Akkor már 23 000Ft. segélyt tudnának adni neki .
Na ba...+.Milyen családi együttlétről beszélnek a KDNP-s csuhás disznók.Hiszen ezzel a meglévő családokat is szétzúzzák.Mocskos álszentek.
Omarion Nebula
Aki illegálisan bejön az országba annak több juttatást adnak mint a szerencsétlen munkanélkülieknek. Botrány!

Adják ki magukat menekültnek és majd kapnak enni meg inni...
Rockxy
A ksh honnan kapja az ellátást, hogy kiderítse azt, amit amúgy is tudunk?
1magyar
@Feraj49: Mert ha fejenként 37.500-nál több jut, akkor már nem jár a havi 22.800.ft.
Így könnyű a statisztikát javítani, mint ahogy nálatok is van.
Egyik fő nyugdíjas 80 ezer ft-ért a feleség aktív de munkanélküli már a mocskok szerint nem jár semmi a nőnek.
papa.49
@Feraj49: Biztos vagyok benne hogy TI NEM TARTOZTOK A SEGÉLYRE JOGOSULT ETNIKUMBA, hát ezért)))))))A mi esetünkben is volt hogy szóltak a polgihivatalból hogy menjen be a nejem mert valami okon kap egy kis pénzt bement és megszégyenítették, hogy mit akar van szgk. a családban, csupán az kerülte el a hivatal figyelmét hogy én avval járok dolgozni, mert akkor még vállalkozó voltam, a kocsi meg egy akkor 16 éves Ford Sierra volt...Még most is epét hánynék ha rágondolok, de azért a helyiadóban beszedett pénz az jó volt a polgihivatalnak)))))))))
jancsipapa
Vannak itt sokkal fontosabbak a magyar nyomorgónál . Első sorban a CSAPAT ,másodikban a körön belüliek .,aztán cigányok .Most meg itt vannak a "menekültek "( betolakodók ) ,akik még mindig sokkal fontosabbak ,mint aki " annyit is ér "
Feraj49
@papa.49: 21.04-re.Sajnos szemét világot hozott a rendszerváltásnak nem nevezhető förmedvény !Bűnözök,csalók sikkasztóknak áll a világ.Én meg mesélem az unokáimnak,hogy a jó elnyer jutalmát a rossz a büntetését. Lassan már meg kell fordítanom a mesét, amely mára valóság lett.
Mézike
Most mi bajotok?
Sokadrendű "polgárok" vagyunk a saját hazánkban.
Itt joga van a nemzeti erőforrásnak, joga van a bűnözőnek, joga van az ukrán nyugdíjasnak, joga van a határon túli magyarnak, joga van szinte minden jött mentnek, csak nekünk a dolgozó, vagy egy életet ledolgozó embereknek nincsenek jogaink csak kötelességeink.
Ha kiesel a munkából dögölj meg...
papa.49
@Feraj49: Hát igen ezért szoktam mondani '90. ben NEM RENDSZERVÁLTÁS VOLT, CSAK GENGSZTERVÁLTÁS TÖRTÉNT))))))))))))
kkalman
@Mirabilis: tegnap, 22:19 Ezt a kérdést kormánynak kellene feltenni. Lehet, hogy ők tudnának hazudni rá valamit.
bundi
@1magyar: bankszámlára...vagy hó végén kézbe...nem mindegy...ahogy tudnak mennek tovább...napokon heteken belül...még előtte felveszik, vagy visszajönnek érte...vagy ez is csak amolyan városi legenda?
Feraj49
@Mirabilis: Tegnap 22.19-re.Kedves Barátom! Valószínű nagyon fiatal vagy,és tapasztalatlan. Kérded :-' akkor miből élnek" ? Valószínű nem olvastad el figyelmesen a hsz-mat. Próbáld újra értelmezni ! Abból,hogy a férj nem váll el a feleségétől 43 év házasság után,mert még emlékszik a házassági fogadalmára mely szerint -"jóban rosszban kitartanak" egymás mellett.A férj,a család tartja el. Küldjem /küldjük az nejünket a híd alá,meg koldulni ennivalóra ?/
Szeparepa
És még ezen kívül, van legalább még egyszer ennyi, nem regisztrált munkanélküli...
Toby
Ezeknek a szegényeknek a meg nem kapott pénzéből virágzik a mészéros & mangalicza-féle parazitizmus, fussa a fáczánvadászatokra is meg a szolgálati qrásokra is, de jut az ukrajnai magyar nyiugdíjasknak is, sőt, Erdélybe is kamion viszi a támogatásnak hívott választási judáspénzt, andy-püffedt vajna is jól van az adókedvezményeivel, szóval működnek a reformok !
Feraj49
@Mirabilis: Én csak a saját tapasztalatomat,meg az ismerőseim körülményeire ,elmondásaira alapozhatok.Igenis a legtöbb helyen a férj nyugdíjából,jövedelméből élnek, élünk pl.mi is .Néha a gyerekein segítségével tudjuk venni az "akadályokat." Örülök,hogy neked tisztességes jövedelmed van.Az Én nejemet 30 évi azonos munkahelyen való munka után átszervezés címszó alatt megszüntették a munkakörét.Fél év sem telt el,"helyére" felvettek egy 22 éves leányzót ! Szerencsére nálunk rendben van minden. kkalmannak íród miért nem indul el az éhségmenet ?Már többszőr elindult de az illetékesek "csesznek " rá.A legtöbb foglalkoztatás nélküli Hajdú-Biharban,a Nyírségben,Borsódban van. Nekik nem jár "ingyen" busz,hogy tüntetni menjenek,mert magyar állampolgárok.Ha "új honfoglalók" lennének ingyen szállítanák őket.
kkalman
@Mirabilis: ma, 13:57 Ez jó kérdés. Veszíteni valójuk nincs. Így csak azt lehet a mentségükre felhozni, hogy nincs közöttük egy vezetésre alkalmas személy. Pedig a közösségi oldalakon lehetne egy olyan csoportot alakítani "ellátás nélküliek csoportja", vagy valami hasonló néven, ahol csak, csak előbújna a homályból egy karizmatikus személy, aki tudná irányítani őket.
vitriol
@Mirabilis: pl. lehet, hogy azért nem indult el, mert cipót sem tud venni!!!
Grafix69
Magyarbajdzsán nem foglalkozik azzal,hogy 80.000 forintos éhbért kapnak a melósok de 240.000 forint kell a megélhetéshez. A különbözetbe nem pofáznak bele honnan szerzik meg a pógárok , végtére is demokrácia van nem?
kkalman
@nyanya001: ma, 13:18 Néha elgondolkodom, hogy kormányunk tagjai egyáltalán emberből vannak-e?
nyanya001
@kkalman: Ezek embernek látszó mutánsok !
Feraj49
@Mirabilis: Előző hozzászólásomban már leírta, csak ismételni tudnám önmagam.
kkalman
@Mirabilis: ma, 19:43 Azon, hogy elutasítják a pártokat, nem csodálkozom. Jelenleg nincs egy olyan párt sem a színen, amelyik valóban az emberekért tevékenykedne. Egyiknek a programjában sem szerepel semmilyen konkrét dolog, ami előrevetítené, ha hatalomra jut a párt, akkor az eddig elnyomottak megsegítése prioritást élvezne.
kkalman
@Mirabilis: ma, 20:30 Ebben, azt hiszem, egyet érthetünk. Egy tüntetés(sorozat) el tudná söpörni a Kossuth térről az összegyűlt szemetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.