Ha Tóbiás Józsefen, és a szocialistákon múlna, ma védtelenül állnának az ország határai és mindenkit beengednének Magyarországra, illetve az Európai Unióba – reagált a Fidesz frakciója az MSZP elnökének nyilatkozatára.

A kormánypárt szerint tereink és utcáink tele lennének illegális bevándorlókkal. Az MSZP vezetői ugyanazt a felelőtlen bevándorláspárti álláspontot képviselik, mint az Európai Unió, amelynek bevándorláspolitikája jól láthatóan megbukott – tették hozzá.

Tóbiás József, az MSZP elnöke szombaton a párt Fejér megyei területi szövetségének őszi politikai szezonnyitó rendezvényén Móron úgy fogalmazott, hogy a kormány az elmúlt nyolc hónapban a "gyűlöleten", a "plakátkampányán" és a "kerítésen" kívül semmi érdemi intézkedést nem tett a magyar emberek biztonságérzetének növeléséért. Szerinte ma Magyarországon két komoly kihívás van, a kivándorlás kérdése és az átvándorlás kezelése.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ezek a szellemi toprongyok nem veszik észre, hogy annyi marhaságot kaparnak össze, hogy azon egész Európa fetreng a röhögéstől, de Magyarorszég sem marad le a hahotabajnokságban!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Ezek a szellemi toprongyok nem veszik észre, hogy annyi marhaságot kaparnak össze, hogy azon egész Európa fetreng a röhögéstől, de Magyarorszég sem marad le a hahotabajnokságban!
nyanya001
A 22 milliárdos kerítés ellenére éppen olyan védtelen mint volt !
A hülye plakátokról nem is beszélve, ami százmilliókba került !
pbalage
Mondjuk lehet nem loptak volna el hozzá egy kerítésre valót.
jancsik68
A menekültek üldözése igazi keresztényi magatartás?Szeretsd felebarátod!!!Ilyen aljas lenne a magyar ember???
justhpeter
@jancsik68: Igen, Magyarországon ez a keresztényi magatartás. De nem az igazi keresztényeknél, hanem csak a kdnp-tagoknál. De azoknál kötelezően.
papa.49
De most tik nyúzzátok a népet és itt állunk immár gatya nélkül, mert az utolsó gatyánkat is elvittétek már, a kerítésre)))))))))
zöldszem
@Horizont: Elég annyit mondani:".. mert a komcsik..! És a Fidesz bari álló ovációval fogadja az újabb abrakot!
Dr. Felipe
Hát ezzel a tyúkszaros kerítéssel most kurvára védve lett a zország elvtársak. Magyarbajdzsán az embercsempészek paradicsoma lett, ezt illene tudomásul venni elvtársak mielőtt a szocikra kezdenének mutogatni akik már öt éve nincsenek pozícióban.
Jó lenne elvtársak ha a lendvai utcai agytröszt tartózkodna ilyen barom közlemények kiadásától mert csak kiröhögtetik magukat elvtársak.
dömdödöm
Semmi értelmeset nem csináltak ebben az ügyben . :-(
A" mi lenne ha a szocik" időnként bedobott süket értelmetlen kampányduma teljesen felesleges mert már senki sem hiszi el . :-((((((
Toby
A konda aztán jól megvédte az országot, a nemzeti drótfonat szart se ér !
Mire verik a taknyukat ezek az idióták ?

Amúgy meg, ha az öreganyámnak farka lett volna, ő lett volna az öregapám, ha már a "ha"-nál tartunk !
amaramaistanna
Emlékeztetőül: A schengeni egyezmény az Európai Unió (EU) első és harmadik pillérének része, amely elsősorban a belső határőrizet megszüntetését és a külső határok közös ellenőrzését jelenti. Az egyezménynek nem minden unióbeli ország a tagja, és vannak nem EU-beli tagjai is. Az egyezményt nem minden aláíró tagország alkalmazza. - Wikipédia
Magyarországnak alkalmaznia kellett volna,amely 2010-ig neg is történt. Orbánék felszámolták a határőrséget,a vámosokat pedig a NAV-hoz "igazolták".
Csak egy kérdésem volna,hová tűnt az a pénz ,melyet az EU a déli határrészek ellenőrzésére adott? Kinek a zsebébe vándorolt? Volna néhány ötletem...
amaramaistanna
@amaramaistanna: @amaramaistanna: Javítanék:... meg is történt...
nezelodo
"Fidesz: ha a szocikon múlna, ma védtelenül állnának az ország határai." Ha a templomtoronynak meg gatyája lenne az lenne a Tömjén Zsóti.
bakegya
@jancsik68: orbán teknősnek SIKERÜLT ILYEN OTROMBÁN ALJASNAK LÁTTATNI A MI HAZÁNKAT...egyértelmű ahogy ezt a tragikus népvándorlást felvezette a konzultációs levélszemétkedéssel,aztán ez a kerítős dili-ami tökéletesen antihumánus és még az érvényben lévő nemzetközi joggal is szembe megy.
Az EU-PERSZE A HARMADIK ORSZÁGBELIEK RÉSZÉRE MÁR RÉG ÁTÉRTÉKELHETTEVOLNA A SENGENI HATÁROK HASZNÁLATÁNAK MÓDOZATAIT a védelmi rend érdrkében-de a fideSS maffiának csakkk a pénz az istene.
karma1
Na, mar vartam, hogy mikor jon ezzel a kerdessel kapcsolatban IS a gyurcsany-bajnaizas... Ugy latszik, az orban-hiveknek mar megint hianyzik valami kinyilatkoztatas, mert muszaj nekik mocskolni valakit, kulonben meg eszrevennenk, hogy roluk csopog a sz@r, amihez nyulnak, sz@rra valik a kezukben.

A drotkeritessel kizarolag a vadallomanyban tudnak kart tenni, de abban nagyot, ahogy mar a fennakadt ozikek is mutatjak.,..

MIERT NEM MENT EL BECSBE, AMIKOR MERKEL ASSZONY MINDENKIT FELKERT A KOZOS TARGYALASRA EZUGYBEN???

MIKOR HAGYJA ABBA A SZELMALOMHARCOT A NEMLETEZO ELLENSEGEKKEL?

Harcoljon csak a sajat demonjaival, vannak elegen, de Grazban...:o(((
papa.49
@karma1: Azért mert ,,síkhülye,,))))))))))
verőce21
Mi lesz akkor, ha egy idő után Európa is lakhatatlanná, élhetetlenné válik?
Mármint számunkra.
Merthogy az ide érkezők számára pont akkor lesz otthonos.
Clavigo
@nezelodo: :) :))))))))))))))))))))))))))))))))
Clavigo
Sebaj Tóbiás...Remélem azért Ti is felnyaltátok a költségtérítést a nyári szünetben...
karma1
Ha ennyire felunk azoktol, akik az utobbi 3 evben Europa fele vettek az iranyt, akkor a mi onbizalmunkkal lehet valami komoly baj.

Az Unioban kozel 500 millio ember el, es jelenleg kb. 350 ezer embert kellene szetosztani az unios allamok kozott.
500 millionak 5 millio az EGY %-a, es akkor hol is van ez a 350 ezres szam ettol az egy %-tol? Es eddig ebbol a magyarok kb. 650 embernek adtak menedeket!

Gondolkodjon az, aki mar elkezdte keresni a burkara valo anyagot a textilboltban...:o(((
szaboria1
Hibás felfogású vezérnek buggyan alatt valói vannak. Mert egy sem meri megmondani neki ez így nem jó.
bakegya
@verőce21: minden tekintetben osztod az észt-majd csakkk kitalálsz magadra nézve is valami kényelmeset.
verőce21
Mindenesetre a következő választások érdekesek lesznek egész Európában. Le fog cserélődni a vezérkar Brüsszelben, ez már most borítékolható. A görög előrehozott választás jó lesz arra, hogy tanulmányozzák a várható folyamatot, lehetőségeket.
jolibaba
Ezek akármit csinálnak, nem felejtik el hogy a szocikba bele kell rúgni, de akkor miért nem adják át a kormányzást, ha maguktól nem képesek semmit tenni az ügyek érdekében?Ritka ocsmány társaság!
nusika
"...a szocialistákon múlna, ma védtelenül állnának az ország határai és mindenkit beengednének Magyarországra..."
-ezek a kerítések csak a "szerencsétlen" vadaktól védi meg, a emberektől nem !!
magyarbakancs
Rajtatokon múlna már a harmadik világháborút robbantanátok ki.
Nemzeti nacionalizmusotokkal.
A nagy mell döngetésetektől hangos egész Európa.
Vegyétek már tudomásul szarba sem tekint titeket a világ politika.
Tisem fékezitek meg meg a menekült áradatot.
Látszat cselekedetet hajtatok végre.
dr. prédikátor
Na figyuzzatok kis geci fütyi-sz banda!!!A kerítés helyett inkább ti álltatok volna oda migráns ijesztőnek!!! Nagyobb hatása lenne mint az elbarmolt drótakadálynak!!!
Jozefina
Sok bunkó fidesz-kdnp-s!!! Most ki és hogyan védi a határt??!!! Nem is tudom miért nem NEMZETI FIDESZ a nevetek???
amaramaistanna
A kerítésről egy klasszikus:"Mindennek van határa. De majd megkerüljük" -
- Fülig Jimmmy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.