Közös nyílt ülést tart kedden migrációs ügyben az Országgyűlés nemzetbiztonsági, valamint honvédelmi és rendészeti bizottsága. Az ülésen számos állami vezető is részt vesz. Hende Csaba azt mondta, nem fognak lőni fegyvertelen migránsokra, Lázár szerint a baloldali Európai Unió miatt van ez a káosz, a BM államtitkára pedig arra panaszkodott, hogy nehézséget okoz a szerveknek az egyre "agresszívebb, követelőzőbb" migránsok kezelése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Talan, ha vennek a faradsagot, es vegre a menekulteket is megkerdeznek, hogy merre tartanak? Mert Ma.o-ra biztos nem, mi csak egy tranzit orszag vagyunk.

Most az esti hiradoban mutattak a magyar hatart, hogy all a 4 meter magas kerites, es filmre vettek, hogy 19 menekult - tobbnyire fiatal ferfiak - milyen egyszeruen vagtak egy kis rest a keritesen, es szepen atsetaltak rajta, tovabb az erdo fele.

A riporter megemlitette, hogy sokmillio dollart dobtak ki a keritesre - lathatoan teljesen feleslegesen... Jott egy rendorauto is a filmen, megallt, 1 db rendor kiszallt belole, utanakiabalt a mar a hataron atkelt csoportnak, hogy alljanak meg, azok meg meg sem fordultak, csak kicsit gyorsabban bementek az erdobe.

A menekultek durvulasan pedig ne csodalkozzanak, mert akiket ugy kezelnek, mint az allatokat, kesobb azok ugy is fognak viselkedni, mint az allatok: vedeni fogjak magukat a vegzalas ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.