A DK demonstrációt szervez most vasárnapra "Vigyünk emberséget Magyarországba" címen.

Magyarország bajban van. Sújtja a szegénység, a kivándorlás, a korrupció, válságos helyzetbe került az oktatás, az egészségügy, összeomlottak a demokrácia és a szabadság intézményei. Soha ilyen gyenge nem volt a forint és rekordra nőtt az államadósság. A menekültek érkezése pedig most azt is megmutatta, hogy az Orbán-kormány méltatlanul bánik szerencsétlen sorsú emberekkel, nőkkel és gyermekekkel, akik pedig nem is akarnak Magyarországon maradni. Értelmetlen és súlyos sebesüléseket okozó vasfüggönyt emeltek a déli határra, mit sem törődnek az alapvető erkölcsi és emberiességi normákkal.

Gyere velünk és tiltakozzunk együtt!

- áll a felhívásban.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
@verum: Orbán a magyar állampolgároktól a legrászorultabb, legelesetebb emberektől a betegektől a rokkantakról a beteg gyereket nevelő családoktól vette el az utolsó kis alaminzsnát is. A menekült- kérdést, pedig dillettáns módon kezeli és szándékosan gyülöletet kelt... mivel amig a szuperintelligens magyarok a menekültekre gyülölködnek orbán szépen kilopja a szemünket is. mi pedig észre sem vesszük.
Szerintem meg abba fogunk belerokkanni, amit a fideSS kormány ellop tőlünk, amig mi a menekülteket utáljuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@hetöndöe: Sokat vársz tőle, hisz egyszerű jobbikos. Bővített mondatokkal ne terheld, mert lefagy.
nena
@hetöndöe: Mond hogy nem poénos ... Soha ,mosoly, csak a károgás, szar lehet így élni...
Desischado
Én azt mondom, minél több dologért tüntetnek és minél többen, annál jobb! Evés közben jön meg az étvágy! Hátha a rablóbanda is rájön, hogy mindent nem tűrnek el az emberek!
mate03
@micfild: Ittam szavaid,és belátom,neked van igazad! Gratulálok! Remek volt!
Főlökött
@hetöndöe: Akkor is egy járatlan úton voltak, ugyanúgy mint most is, ezzel a népvándorlással, annak kezelésével.
Azért leszűrhető mi is lenne, mást ne említsek, a pénteki foci-utáni balhé, avagy az előző napi Népligetnél kezdődő balhé. Ha jól emlékszem, 27 rendőr sérült, számtalan előállított lett és még keresnek 120 embert :)
Azt mondod "szarházi csőcseléket próbált meg kimosdatni", nem csak próbálta, ki is mosdatta rendesen. Ítéleteket tettek semmissé, mindenkit felmentettek. Amiről pedig nincs információd, minden fegyveres testületi tag, névreszóló értesítést kapott arról, hogy igaz bűncselekményeket követtek el a személyek és nem lettek megbüntetve, de azért kitartásuk, elvhűségük legyen töretlen. Saját szememmel láttam, egyik barátom megmutatta ezen irományt, OV és PS aláírásával :)

Azért az a mentelmi jog felfüggesztése sem oly egyszerű. Ne vegyél rá mérget, hogy felfüggesztik.
hetöndöe
Akkor nagyjából egyetértünk,a különbség csupán nüansznyi,mint egy harci és egy uti közt.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.