A DK demonstrációt szervez most vasárnapra "Vigyünk emberséget Magyarországba" címen.

Magyarország bajban van. Sújtja a szegénység, a kivándorlás, a korrupció, válságos helyzetbe került az oktatás, az egészségügy, összeomlottak a demokrácia és a szabadság intézményei. Soha ilyen gyenge nem volt a forint és rekordra nőtt az államadósság. A menekültek érkezése pedig most azt is megmutatta, hogy az Orbán-kormány méltatlanul bánik szerencsétlen sorsú emberekkel, nőkkel és gyermekekkel, akik pedig nem is akarnak Magyarországon maradni. Értelmetlen és súlyos sebesüléseket okozó vasfüggönyt emeltek a déli határra, mit sem törődnek az alapvető erkölcsi és emberiességi normákkal.

Gyere velünk és tiltakozzunk együtt!

- áll a felhívásban.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
@verum: Orbán a magyar állampolgároktól a legrászorultabb, legelesetebb emberektől a betegektől a rokkantakról a beteg gyereket nevelő családoktól vette el az utolsó kis alaminzsnát is. A menekült- kérdést, pedig dillettáns módon kezeli és szándékosan gyülöletet kelt... mivel amig a szuperintelligens magyarok a menekültekre gyülölködnek orbán szépen kilopja a szemünket is. mi pedig észre sem vesszük.
Szerintem meg abba fogunk belerokkanni, amit a fideSS kormány ellop tőlünk, amig mi a menekülteket utáljuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Gyurcsánynak most nagyon nem adok igazat.
A menekültáradat tényleg extrém helyzet, ilyenkor összefogás helyett a széthúzást növelni bűn.
A tatárdúlás is ezért volt, most sem lesz másként. :-(
Persze, aki úgy gondolja, hogy a végeláthatatlan,ki tudja meddig rajtunk átjövő áradatnak azonnal adjuk meg mindazt, amit kérnek, akkor álljon mellé. Aki úgy gondolja, hogy a belső gondok, nehézségek (egészségügy, oktatás, hajléktalanság, ellátatlanság) mellett a migránsok átmeneti eltartása, fuvaroztatása is belefér, álljon mellé.
Én nem fogok, mert ez nem az ország gondjainak csökkenését, hanem növelését jelenti. Szerintem ebbe belerokkanunk.
micfild
@verum: Orbán a magyar állampolgároktól a legrászorultabb, legelesetebb emberektől a betegektől a rokkantakról a beteg gyereket nevelő családoktól vette el az utolsó kis alaminzsnát is. A menekült- kérdést, pedig dillettáns módon kezeli és szándékosan gyülöletet kelt... mivel amig a szuperintelligens magyarok a menekültekre gyülölködnek orbán szépen kilopja a szemünket is. mi pedig észre sem vesszük.
Szerintem meg abba fogunk belerokkanni, amit a fideSS kormány ellop tőlünk, amig mi a menekülteket utáljuk.
magyarbakancs
"Gyurcsányék tüntetést szerveznek: "Magyarország bajban van""
Igaza van Gyurcsány úr.
Elégbaj ,hogy nem lépet le a politika színpadáról.
Evvel kellene kezdenie talán hitelesebb lenne a pártja meg az egész baloldal.
paolo006
Túl lihegtétek már ezt a menekùlt kérdést. A lakosságot sujtó tengernyi belső probléma szépen be lett takarva vele. Ez volt a cél. A csürhe megint elérte célját. Az egész Ország a menekülteken vitatkozik. Nem ti fogjátok megoldani ezt a problémát és teljesen mindegy mit szeretnétek. Úgyis úgy lesz ahogy a szeretett vezető és ganajtúró cimborái politikai és anyagi érdekei megkívánják. Azon kellene inkább agyalni, hogy hogyan kellene őket nagyon rövid időn belül eltakarítani, mert naponta sokkal több kárt okoznak nekünk mint egymilló bevándorló egy év alatt.
verum
@magyarbakancs: - Az az elég baj, hogy Orbán van az élen és minden eddigi gondok megnövekedtek.
A migráns probléma ezen kívül van.
Ha nem lenne mingráns probléma, bizony Gyurcsány mellé állnék, vagy bárki mellé, aki kormányváltást akar. De most összefogni kellene és nem ellenséget látni egymásban.
A politikai villongást békésebb időben kellene folytatni.
hetöndöe
@micfild: @paolo006: Egyetértek teljes mértékben.
Yoda69
@verum: Kivel kellene osszefogni? A fideSS nem fog ossze senkivel ezt mar megtanulhattad. Foleg nem a baloldallal. A jobbikot is ott furja ahol tudja, pedig a szelsojobb eros tamogatoja a fideSSnek.
En igazat adok Gyurcsanynak, es ha otthon lennek, el is mennek a tuntetesre. Igy csak lelekben tamogatom oket.
amaramaistanna
Mily ügyes! Miután az Együtt már szervezi és több mint ötezren bejelentkeznek,Gyurcsány rászervez vasárnapra . Mennyit fizet ,vagy mivel honorálja ezt a Fidesz? Remélem tévedek és csak balfék marketingről van szó...
Aki valóban tüntetni akar az itt jelentkezhet:www.facebook.com/events/119511411733653/
Yoda69
@amaramaistanna: Miert baj az ha a DK is szervez? A szandek es az erdek kozos
EcsiAntal
EZ mind ami itt történik az ennek a hazaáruló csavargó Gyurcsánynak köszönhetjük --Ő és Kunhalmi hívta ezeket ide és még marasztalni is akarja őket --könnyű valakikről egy két napot gondoskodni --de próbálja egy évig ez a képmutató szélhámos komcsi ivadék --de mint láttuk egy napnál nem bírta tovább velük inkább elmenekült a déli határra ez a nemzetkiárusító majom !!!
Yoda69
@EcsiAntal: Ezt most viccnek szantad? Ha igen tedd ki smile-t.
Ha nem akkor nagyon sotet primitiv vagy.
wagabund
@EcsiAntal: orvos látott mostanában? hogy kerültél gép közelébe egyáltalán?
ha lenne vizitdíj, akkor háromszázból megúsznád a vizsgálatot.
egyébként jobbulást.
nena
Ez f@sz meg illegálisakat fogad be papír nélkül, ráadásul le is itatja őket... a kertet biztos felásatta velük , csak úgy valamit ,valamiért... szánalmas,.. nyögések.. kifelé...
DND
igaza van Gyurcsanynak , tuntetes is kell...
inkabb megoldasokon gondolkozna, nem felesleges akciokat szervezni...
mindenki szidja Orbanekat , de az ellenzek a beka segge alatt sincs
mindenfele feljelentesekkel , tuntetesekkel nincs megoldva az orszag helyzete kedves Gy. F.
micfild
@DND: viszont nem is gyurcsány dolga megszervezni a regisztrációt és azt, hogy minél elöbb elhagyhassák az országot a menekültek. Nem kéne őket átbacarintani, hogy mehetnek, aztán leszedni a vonatról bicskén meg nagyszentjánoson. Vagy szerinted ez a megoldás?
simmering73
@wagabund: Ez az écsi gyerek az egyik legprimitívebb bunkó kommentelő. De van itt még egy két sötét alak.
micfild
@simmering73: jól vág az eszed. nekem fel sem tünt
Yoda69
@DND: Na arrol lehetne napokat beszelni, hogy ellenzekben ki beklyozta meg a kormanyt, es szervezett allandoan tuntetesdeket, valamint vitte utcara a politikat.
hetöndöe
@Eriksson: Mi van vazze,hirtelen az agyonutált "büdös zsidó" lett az etalon.Nektek óránként kéne gerincet cserélni de legjobb lenne gumiból.
Eriksson
@hetöndöe: Téged sem az eszedért szeretnek. Inkább arra kellene figyelned, hogy ez a szerinted agyonutált, büdös zsidó mit mond.
hetöndöe
@Eriksson: Akkor tulajdonképpen mikor mondott igazat,mikor a holokausztrol és a bunkó magyarokról értekezett,vagy most?
Eriksson
@hetöndöe: Ha szerinted szavahihető a holokauszttal kapcsolatban, akkor elhiheted neki azt is amit Európa jövőjéről mond. Vagy mégse szavahihető?
hetöndöe
@Eriksson: Ezt döntsd el te,az viszont biztos,hogy eddig mindenféle hülye zsidónak tartották a jobboldalon.Akkor viszont a magyarok bunkóságában is igaza van?
Eriksson
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hetöndöe
@Eriksson: Csupán jobboldali "véleményeket" idéztem" és Kertész szavait,ami nem egyenlő az enyémmel,nehéz ezt felfogni?
Eriksson
Honfitársadat megfojtanád egy kanál vízben, de az arabok felé nyitnál tiszta szívvel. Ki hiszi el ezt neked?@hetöndöe:
bencemacska
Szvsz jobb lenne , ha békén hagyni azt az öreg embert (K.I-t).
Nem tirátok, hanem a környezetére értem. Szerintem van ott olyan, aki nem szégyenli OV kegyeit keresni ilyen módon!
Sokkal nagyobb hatalommal és pénzzel rendelkezők sem tudják a megoldást erre az esetre! Összefogás nélkül meg még halvány remény sincs - nem a megoldásra - hanem a kezelésére sem!
Freewolf
@hetöndöe: Én nem lövettem a tömegbe gumibogyóval és nem verettem mindenkit meg, aki az utcára mert menni!
hetöndöe
@Freewolf: Aha,a békés tüntetők,akik felgyújtották fél Budapestet,mégis mire számítottak,virágra?
A többsége megérdemelte de biztosan voltak vétlen áldozatok is.Arról regélj,vajon hányan ülnek börtönben hatóság ellen elkövetett csoportos garázdaságért,károkozásért és egyéb büncselekményekért?
hetöndöe
@Eriksson: Nagyon félreértesz és tapló módon vádaskodsz,nem baj csak egészség legyen.:-)
Freewolf
@hetöndöe: 2006-ban rendőrterror volt. Amikor a tv-ben láttam, hogy a rendőrök földön fekvő embereket rugdostak, azonnal mondtam:Gyurcsány, Gergényi börtönbe!
Toby
@Freewolf: Nosza, ki volt az, aki lövetett, veretett és mégsincs jogerős ítélete ?
hetöndöe
@Freewolf: De nem mentek vazze,most mi lesz?:-)
A pénteki meccs után randalírozók kinek a kottájából játszottak?És miért nem volt most sem komoly felelősségre vonás,23 rendőr megsérült és több milliós a kár.Olyan nagy terror volt,hogy háromszor annyi rendőr sérült meg,mint tüntető.A tények makacs dolgok ám!
Apropó,nem járt még le a munkaidőd?Nehogy túlórába essél!:-)
Főlökött
@hetöndöe: nem kell személyeskedni !
Igaza van abban farkasnak, hogy érdekes-és-szomorú események voltak 2006-ban. Mást ne említsek a Xexárdi:) nagy anya, nevezetesen: Szima Judit volt alezredes, egyszercsak elvesztette rendfokozatát, mert bocsánatot kért a történtekért.
Gergényit sem kitüntetni kellett volna, a nekünk igen drágán fenntartott-eltartott / méregdrágán:) / Demszky Gábor-nak, hanem lecsukatni.
Amúgy az egész történet igen kóser, csak a végeredmény hibás egy hangyányit. Sajna igen sok és rossz ember, meg mindíg szabadlábon van.

Gyurcsány is élvezi a mentelmi jog adta lehetőségeket, de majd lecsukják végre, ha már nem lesz mentelmi joga ! Addig flangáljon nyugodtan a határzáron is, ingyenreklámként ténykedik, számomra olyan mint Győzike - Gőzeke, aki van, de minek kategória.
Még mielőtt azt mondanád, hogy Ő lemondott a mentelmi jogáról, elárulom, egy nagyon jólhangzó átverés az egész, mert arról nem tud lemondani !!!
Deutsch Tomika is ezen védőháló védelmét élvezve, nyomja marhaságait. Néha elhinti, hogy lemond a védelemről, de mihaszna, mert amit mond, nem mérvadó, azt szavazással lehet csak megvonni. Igaz hangzatos, így sokan el is játszák ezt a nagy plénum felé, hogy a tudatlanokat hasba akasszák !
Toby
@nena: Nem próbáltad még megtekinteni az eredeti szöveget, hogy végre értsd, miről beszélt anno Gy.F. ?
Ennyi idő után, már azért illene.

Írd be a keresődbe, hogy " el lehet innét menni" idézőjelek nélkül és annyit kapsz, hogy tobzódhatsz a bővebbnél bővebb anyagban !

Persze csak akkor, ha valóban érteni is szeretnéd és nem csak a jobbikos agycsökevény kerül felülre !
Toby
@Főlökött: "Igaza van abban farkasnak, hogy érdekes-és-szomorú események voltak 2006-ban"

Csakhogy az ordas nem egészen így fogalmazott, lövetésről és veretésről mesélt, erősen utalva Gyurcsányra, akihez ebben a tárgyban még a csubakka sem volt képes hozzányulni, mert nem volt mire !
nena
@Toby: Ne dadogj, Hidd el ha lassabb vagy, jobban megértjük... Köszönjük a felkészitő Tanárnéninek
Toby
A mentelmi jogról való,lemondás nem más, mint egy szándék kinyilvántása, hisz nyilvánvaló, hogy tudják, arórl nem lehet lemondani, csak a Mentelmi Bizottság vonhatja meg.

Egy Gyurcsánynak nagyobb esélye van arra, hogy megvonják a mentelmi jogot, mint egy Dajcsnak . Remélem nem kell magyarázni, hogy miért !

Szima Judit nem nyilatkozattételre jogosult vezető volt a rendőrségen, hanem beosztott ! Ezért - mert a HTSZ is tartalmazza ! - engedély nélkül sem nyilatkozatot, sem bocsánatkérést nem tehet ! Szima Judit - mert sajnos hagyták - túl messzire ment egy fegyveres szervezeten belüli "szabadságban" ! Önhatalmúan !
Toby
@nena: Mi van picinyem, elfolyt a magzatvíz, hogy felriadtál ?
Toby
@nena: Amúgy megpróbáltad már megkeresni azt amiről vonyítasz ?
nena
@Toby: jajj te nudli jobban érdekel a focimeccs mint a hülyeséged...
Toby
@nena: Akkor miért ugatsz egy fórumon, ha nem vagy képes semmel tartani ?
hetöndöe
@Főlökött: Senki nem vitatta,hogy voltak túlkapások de a rendőr felé husángokkal hadonászók,utcakövet dobálók más országokban is hasonló elbánásban részesülnek,erről kétségeim nincsenek.Ebből csak nálunk lett ekkora balhé,ahol szarházi csőcseléket próbált meg kimosdatni "Civil Jogász Bizottság" Morvai méltóságos nagyasszony irányításával.
Afelől sincsenek kétségeim,hogy a mai rendőrség is így járna el és ugyanazért,amiért Fletót börtönbe vetnék szívesen oly sokan,Orbánnak ugyanazok tapsolnának hasonlóért.Szima Juditot meg azért rúgták ki,mert szélsőjobboldali politikát próbált becsempészni a rendőrségre,aminek ott semmi helye.
A mentelmi jogát meg Fletónak tuti fel fogják függeszteni de a fitymaszosok általában fel sem ajánlják azt.
F_Viktor
@verum: Írod:
"Aki úgy gondolja, hogy a belső gondok, nehézségek (egészségügy, oktatás, hajléktalanság, ellátatlanság) mellett a migránsok átmeneti eltartása, fuvaroztatása is belefér, álljon mellé.
Én nem fogok, mert ez nem az ország gondjainak csökkenését, hanem növelését jelenti. Szerintem ebbe belerokkanunk."

Tételezzük fel, hogy mindenki osztja a véleményedet Magyarországon, akkor " a belső gondok, nehézségek (egészségügy, oktatás, hajléktalanság, ellátatlanság)" csökkenni fog, meg fog oldódni?
Mert ha mindenki osztja a véleményedet, még Gyurcsány is Orbán mellett kardoskodik, támogatja a hadsereg bevetését, támogatja a tűzparancsot, hős katonáink lelövik minden ötödik menekültet, s az emberi jogokra hivatkozva bevonulnak az ENSZ utasítására a NATO csapatok, elviszik Hágába az összes, emberiség ellenni büntettet elkövető bűnőst, majd körbeaknázzák az országot, akkor majd megoldódnak "a belső gondok, nehézségek (egészségügy, oktatás, hajléktalanság, ellátatlanság)"?

EBBE NEM FOG AZ ORSZÁG BELEROKKANNI???
hetöndöe
@nena: Neked se sok fogalmad van róla ,hogy az ominózus mondatot kiknek mondta Fletó és milyen okból,csak nyomod a süket propagandát.
Toby
@hetöndöe: Sokat vársz tőle, hisz egyszerű jobbikos. Bővített mondatokkal ne terheld, mert lefagy.
nena
@hetöndöe: Mond hogy nem poénos ... Soha ,mosoly, csak a károgás, szar lehet így élni...
Desischado
Én azt mondom, minél több dologért tüntetnek és minél többen, annál jobb! Evés közben jön meg az étvágy! Hátha a rablóbanda is rájön, hogy mindent nem tűrnek el az emberek!
mate03
@micfild: Ittam szavaid,és belátom,neked van igazad! Gratulálok! Remek volt!
Főlökött
@hetöndöe: Akkor is egy járatlan úton voltak, ugyanúgy mint most is, ezzel a népvándorlással, annak kezelésével.
Azért leszűrhető mi is lenne, mást ne említsek, a pénteki foci-utáni balhé, avagy az előző napi Népligetnél kezdődő balhé. Ha jól emlékszem, 27 rendőr sérült, számtalan előállított lett és még keresnek 120 embert :)
Azt mondod "szarházi csőcseléket próbált meg kimosdatni", nem csak próbálta, ki is mosdatta rendesen. Ítéleteket tettek semmissé, mindenkit felmentettek. Amiről pedig nincs információd, minden fegyveres testületi tag, névreszóló értesítést kapott arról, hogy igaz bűncselekményeket követtek el a személyek és nem lettek megbüntetve, de azért kitartásuk, elvhűségük legyen töretlen. Saját szememmel láttam, egyik barátom megmutatta ezen irományt, OV és PS aláírásával :)

Azért az a mentelmi jog felfüggesztése sem oly egyszerű. Ne vegyél rá mérget, hogy felfüggesztik.
hetöndöe
Akkor nagyjából egyetértünk,a különbség csupán nüansznyi,mint egy harci és egy uti közt.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.