Ennyi piramidális ökörséget nem mondott egyenes adásban miniszerelnök a schengeni határok között, amióta érvényes a Dublin III., aminek hibátlanul be is tartunk. A magyar kormmányfőnek nincs rend a fejében. Észre se veszi a saját állításai között feszülő ellentmondásokat, sőt azt hiszi, hogy mások sem veszik észre, pedig dehogynem. Összeraktuk beszéde egymásnak ellentmondó állításait, és a fő téziseket emberi nyelven összefoglaltuk. Nézd, mit mondott a magyar kormányfő valójában a diplomatáinak, akik jobban tennék, ha azonnal visszaadnák a megbízó levelüket a dunakeszi külügyminiszterüknek, ha egy kicsit is adnak magukra. Íme:

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
" A legszebb elvi bukta, hogy a már itt élő muzulmánokkal nincs gond, mert azok dolgoznak és gyarapítják az országot. De több ne jöjjön, mert azokra nincs forrás a magyar költségvetésben. És most tessék figyelni: az persze más, ha az egyház fogad be menekülteket, mert az nem kerül semmibe az államnak. (Csak az egyházak kerülnek százmilliárdokba, és – ismerve a katolikus egyház motorikus beidegződését -, az első menekült befogadása után tartani fogja a markát.) Orbán szerint a korábban jött kínaiak és muzulmánok, beilleszkedtek, gyarapítják a nemzeti jövedelmet, de az újonnan jövők apasztják a költségvetést. A romákat viszont akkor is rábeszéljük, hogy maradjanak, amikor Kanadába akarnak kivándorolni, mert az ő ittlétükről valaki már előttünk döntött. Az nem rajtunk múlt. Mi van? "

Csak kiragadtam egyet !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szeparepa-
Kb ilyen zagyva beszédeket mond vagy 20 éve... nem tűnt fel hogy ez eddig a legzagyvább... sokkal szomorúbb, hogy ennyi agyhalott birka magyar van, hogy ezek a zagyva beszédek, 20 éve nem veszik észre, hogy zagyvaságok...
nyanya001
" A legszebb elvi bukta, hogy a már itt élő muzulmánokkal nincs gond, mert azok dolgoznak és gyarapítják az országot. De több ne jöjjön, mert azokra nincs forrás a magyar költségvetésben. És most tessék figyelni: az persze más, ha az egyház fogad be menekülteket, mert az nem kerül semmibe az államnak. (Csak az egyházak kerülnek százmilliárdokba, és – ismerve a katolikus egyház motorikus beidegződését -, az első menekült befogadása után tartani fogja a markát.) Orbán szerint a korábban jött kínaiak és muzulmánok, beilleszkedtek, gyarapítják a nemzeti jövedelmet, de az újonnan jövők apasztják a költségvetést. A romákat viszont akkor is rábeszéljük, hogy maradjanak, amikor Kanadába akarnak kivándorolni, mert az ő ittlétükről valaki már előttünk döntött. Az nem rajtunk múlt. Mi van? "

Csak kiragadtam egyet !
nevemnick
Ej bolgártársak, hát otthon felejtette azt a zátkozott papírt, amiről puskázott volna. Pedig leírta a szófosója, ő meg emlékezett valamire, de már nehéz volt sorrendbe tennie.
F_Viktor
Azzal még nincs gond, hogy otthon a birkáit ilyen zagyvaságokkal legelteti, de a szomorú az, ami egyben Magyarország szándékos lejáratása is, hogy a Petike futsal csapata a partvonalról ugyanezeket ismételgeti Európa kormányfőinek!
cs.n.
Törökország már így is bőven millió fölötti menekültet szállásoltat, mit szól ehhez Erdogan haver, hogy Orbán span még többet szeretne oda, az unióba meg egyet sem?
kamazuka
Most is azt mondom mint sokadszor.Van megoldás,van ötlet,van lehetőség.Ha kell.De nem ingyen!
Várok türelemmel.kitudja?Majd ha már 5 millióan lesznek itt, megkeres valaki?
Van idő!
human
Ez ugye a pávatánc része, csak kicsit már megtépázott ez a páva. Így a hódítás most elmarad.
ila51
Azt hiszik komplett hülye. Nem komplett.
karma1
Nem volt az zagyva: mindenki - legalabbis az ellenzek - pont ennyit vart el tole, nem tobbet.
Azon sokkal jobban csodalkozom, hogy csak Hende volt az , aki lemondott. Mar az egesz kormanynak ott kene tulekednie, kezeben a felmondolevelevel a Miniszterelnoki Hivatalban...

Tenyleg: hazaert mar kover az amerikai magyar menekultek aktiv megsegitesebol?
lazar miert punnyad valahol szo nelkul? Es a sintersanyanak mar felmassziroztak a golyoit a helyukre, hogy elmondhassa magarol: tokos legeny vagyok?
Na, akkor ezek a prominens (?) szemelyisegek most hol is vannak, amikor eg a haz?
wagabund
sikerül a magyar lakosságot ezzel a menekült"üggyel" összeugrasztani...pedig olyan egyszerű a béke egymás között, csak picit várni kell..
ugyanis ezek az emberek nem Orbán hívó szavára kerültek hazánka, hanem Merkel elvtársnő hívta őket németországba..ezt hallván összepakoltak, amúgy átabotába, és irány németország...ami valahol ott van európában...
itt nem akar maradni egy sem, csak átrobogna rajtunk, de mi akadékoskodunk holmi regisztrációval..

ha betartjuk az unijós elvárásokat, akkor abba kötnek bele, ha lazítunk a szigorú szabályokon akkor az a baj..
a görögök, olaszok meg csak úgy tolják tovább a migránsokat, minél kevesebb ideig rontsák ott a levegőt...

mi meg itt állunk meglőve...és egymást b@szogatva...

amúgy a nagyköveteket Orbán válogatta ki, tehát csupa jólfizetett gazdag emberről van szó...ja, hogy most valamit tenni-kommunikálni kellene, ami nincs ínyükre?
...a pénzt, jólétet ami a külszolgálattal jár, azt elfogadják ugye?

tessék bólogatni legalább...
Toby
Örexik a csubakka, hullik a szőre, összefüggéstelenül zagyvál, megtekinti a nemzethy kerítést, mert paranoiájában nem hiszi, hogy épül, hendét kirúgja, pedig az átlát a pvc védősapkán is, hazudik az osztrák kancellárnak, mert úgy emléxik hogy az fidesznyik birka és mindent benyal, hol buszoztatott, hol vonatoztatott, hol gyalogoltatott, elvégre akkor az ország, hogy Nyíregyházán már este van, mire Hegyeshalomban kel a Nap, mindezt azért, mert a menekpltekben igen nagy pénz van, de a rothadó Unió nem akarja küldeni, a cimborák meg óbégatnak, itt az ősz és nem fussa brikettre, szóval nehéz élet nem könnyű !

Számunka az a szar, hogy csak fogorvos cimbikéje van, de elmegyógyász nincs !
silber13
Egyre nagyobb a katyvasz, ami egyre jobban eluralkodik mindinkább elsötétülő agyában.
papa.49
@silber13: ,,Agyában,, ilyet ne tételezzél fel ott már a tökéletes üresség, van ami uralkodik a pacákon))))))))
1magyar
Aki ez ügyben nem Orbánnak ad igazat, mind hülye és nem magyar. Minden szava igaz, de sajnos erre túl későn fogtok rájönni.
silber13
@1magyar: 08:18-ra : Kár ennyire erőlködnöd, neked sajnos nem jut hely Grazban!:-))) Szabadjon megkérdeznem hogy az itteni kommentelők, akik kétségbe vonják az elhízott csúti Málenykij Hannibál ép eeszét, azok szerinted mind hülyék és nem magyarok?? Érdekes..!:-))
1magyar
@silber13: Hülye vagy mert a nyakunkra (Európára) szabadítanád a sokmillió arabot.
bundi
@1magyar: játszunk el azzal a gondolattal, hogy megértetted azt amiről nem is olyan rég vitáztunk...miszerint ha nem fogadtok be senkit kb 10-20 év múlva bedől a nyugdíjrendszeretek, és a gazdaság...jobb esetben...és ezt a ksh adataira támaszkodva számolták ki...ebben az esetben nettó félkegyelmű az aki orbán retorikáját szajkózza...de ha a te szavaidat idézem, akkor nevezhetnélek hülyének is...így szebb?
1magyar
@bundi: Játszunk el a gondolattal, hogy ha arabok keresnék meg a nyugdíjadat 10-20 év múlva mennyit kapnál?
bundi
@1magyar: többet mint ha csak magyarok...aprópopó...tudtad hogy itt angliában ők is benne vannak a nyugdíjbefizetők között?
1magyar
@bundi: Ne izgulj oda is mennek az arabok, úgyhogy örömködhetsz! Te meg hazaballagsz ha annyi fizetésed lesz mint itthon.
bundi
@1magyar: tudod itt 10 ből 1-2 ember nem angol...ott meg 10-ből 1-2 igazi magyar...aki nem azon örömködik, hogy a magyar hagyományoknak és lehetőségeknek keresztbe tegyen...csak mert az a népszerű most...a magyarok mindig is nyitottak voltak, és befogadók...és a sok rájuk szakadt nehézség ellenére is összefogtak, és újra talpra álltak...nem úgy mint most...azok vezetése alatt akik össze vissza hadoválva valamilyen téveszmét követve isten ujjainak képzelik magukat...de mondom ha így folytatjátok a saját sírotok ássátok...a gond csak az, hogy utána ti rinyáltok a legjobban, hogy a csúnya orbán miatt van az egész aki titeket nagyon, de nagyon becsapott...
silber13
@1magyar: Én? Egyedül?:-))))) Ne röhögtess már! Mellesleg nem voltál képes felelni a kérdésemre: szóval az itteni kommentelők, akik nem szívlelik ezt a csúti mélynövésű macskajancsit, miért hülyék és mitől nem magyarok? " Nu, eto vaprosz!" Ha erre elgagyognál valami értelmeshez közeli választ, azt szívből megköszönném!:-))
kopeba
Komplikáltan gondolkodik amit nehéz megérteni. Nem lehet az ő szellemi nagyságához felemelkedni.
silber13
@1magyar: Aztán honnan jött a pihent agyú gondolat, hogy én a te ( ti ) meg Európa nyakába akarnék szabadítani egy csomó arabot? Ez biztosan valami beteges ötletroham nálad!!:-))))
JAJMÁR
Erősen kezd "aláhanyatlani", lehet, hogy a Kertész ezt is megírta? No, majd előkerül hamarosan talán az írás arról is.
papa.49
@kopeba: Vagy olyan mélyre lemerülni)))))))))))
1magyar
@silber13: Nem kell Orbánt szívlelni, csak azt, hogy nem akarja eltartatni és ideköltöztetni a potenciális terroristákat.
Míg ti le akarjátok ezt a torkunkon dugni.
Toby
Nem csoda, amibe a csubakka beletenyerel, abból jó nem jön ki. Itt van a menekültügy, közben folytatni kell keményen a mutyizásokat is, érkezni fog az uniós menekültpénz, azt is szét kell osztani a hawerock között, hendének is jó pénzes helyet kell még találni, a soros hazugságokat is alaposabban ki kell dolgozni, közben működtetni is kell a nemlétező reformokat, szóval a gond nem kicsi a banánköztársaságban, pardon, banánilliberáliában !
silber13
@1magyar: Mert ő aztán ismeri a "potenciális terroristákat! Áruld mán el, miféle jegyek alapján ismeri fel a csúti kleine Kutuzov őket? Semmiről de nem is arról van itt szó! Pénzszagot érez a lelkem! Sok pénz szagát. Nemsokára kezdődik az osztogatás!. Gondolod, érdekli az ország? Egy fenét! Őt a hatalomvághy mozgatja, a mérhetetlen uralkodni akarás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.