Menekültek bántalmazása miatt feljelentést tesz az N1TV munkatársa ellen a DK és a PM – közölte a két ellenzéki párt kedden az MTI-vel. Az online tv-csatorna megszüntette az operatőr munkaviszonyát.

A Demokratikus Koalíció (DK) közleményében videofelvételre hivatkozva azt írta: "egy olyan videofelvétel járta be a sajtót, amelyen egy farmerruhás szőke nő látható, amint Röszkén, kamerával a kezében menekülteket rugdos". Több kamera rögzítette azt is, ahogy a nő egy kisgyerekkel futó menekült férfit gáncsol el. A DK közlése szerint a nő "a Jobbik propagandatévéjének munkatársaként" volt a helyszínen.

A DK elvárja a rendőrségtől, hogy minél hamarabb megtalálja az ártatlan emberekre támadó szélsőjobboldali riportert – olvasható közleményükben.

A Párbeszéd Magyarországért (PM) a menekültek bántalmazásával kapcsolatban tudatta: közösség tagja ellen elkövetett erőszak miatt feljelentik "a Jobbik-közeli N1 tévé" operatőrét.

Arról számoltak be, hogy operatőr elgáncsolt egy gyerekével a kezében futó édesapát és erőből megrúgott egy kislányt. A PM megítélése szerint Orbán Viktor miniszterelnök és Vona Gábor, a Jobbik elnöke személyes felelősséget viselnek a történtekért. A Párbeszéd Magyarországért követeli, hogy mindketten ítéljék el ezt a bűncselekményt, és "tegyék egyértelművé híveik számára, hogy ez még számukra sem elfogadható" – áll a közleményben. Az ellenzéki párt szerint

"itt az idő, hogy Orbán és Vona szembenézzenek gyűlöletpolitikájuk következményeivel és abbahagyják végre a menekültellenes uszítást, mielőtt tragédia történik!"

Az N1TV kedden este közleményt adott ki, amelyben azt írták: "Az N1TV munkatársa a mai napon elfogadhatatlanul viselkedett a röszkei gyűjtőpontnál. Az operatőr munkaviszonyát, rendkívüli felmondással megszüntettük." A főszerkesztő, Kisberk Szabolcs által jegyzett közleményben hozzátették: az ügyet részükről lezártnak tekintik.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs az MTI megkeresésére közölte, hogy a megyei főkapitányságra nem érkezett feljelentés a menekültek bántalmazása miatt. Az MTI az ügyben keresi az Országos Rendőr-főkapitányságot.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@Zsoel: tegnap 22:49

Látsz kukát vagy konténert a közelben?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Nagyon remélem, hogy elítélik letöltendővel. Ezek a képsorok többet ártanak, mint gondolnánk. ha nem von maga után büntetést, akkor olyan gyakorlattá válik, mint az ultrák rongálása.
hetöndöe
@human: Ismét öregbítették hazánk "jó hírnevét" a világban,mert hogy ebből nemzetközi botrány lesz,az tuti.
nyanya001
Nagyon helyes !
Nem hiányzott ez az országnak amikor amúgy is rossz a nemzetközi megítélése !
Zsoel
@human: Hát ha ő letöltendőt kap, akkor mit kapjanak mindazok, akik megsértik a határainkat, ellenszegülnek a magyar hatóság intézkedéseinek, szemetelnek, autópályán gyalogolnak, kövekkel dobálóznak stb.?
libellle
@Zsoel: Itt minden utszélen szemét van. Miröl beszélsz, amiota én járok Magyaroszágra nekem ez mindig feltünt.
human
@Zsoel: Határ megsértése VS apát gyerekével felrúgni, kislányt megrúni. Tényleg nagy dilemma, melyik elítélendőbb?
human
@hetöndöe: Petőfi írta: "A magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez"
És közben lettünk nácik, komcsik, most éppen megint valami náci féleség felé tartunk. Ha ez a magyarokhoz méltó és nagy hírnév, hát akkor Petőfi egy látnok volt.
sünike
@Zsoel: Amiket leírtál, annak több, mint felét megtette a csőcselék 2006-ban. Akkor mit kaptak érte?
Zsoel
@human: Én ebben semmiféle dilemmát nem látok.
solidedge
A jelenlegi magyar társadalomban ijesztő elemek kezdenek uralkodóvá válni. Vezérkultusz, nacionalizmus irredentizmus, populizmus, fajgyűlölet. Javítson ki valaki, de ezek a fasizmus elemei is.
Zsoel
@sünike: Azt nem tudom, de remélem, aki valóban vétkes volt, az megkapta a büntetését.

Ellenben nekem egy akkori egyetemista barátomat, aki békésen és az eseményekről mit sem sejtve szórakozásból ballagott hazafelé éppen, akkor, amikor szerencsétlenségére a felfordulás közelébe ért, "csőcselék" gyanánt leteperték, összeverték és hamis vallomásokat kényszeríttek ki belőle a rendőrök, aminek következtében börtönbe került... Végül kiszabadult, de a meghurcoltatása miatti per hónapokon át húzódott, és természetesen az átélt megpróbáltatások sem tudja már kitörölni a lelkéből.
sünike
@Zsoel: Ne álszenteskedj... Szórakozásból ballagott hazafelé mit sem sejtve... Te is elhiszed a marhaságaidat? Ugye te sem! :) Ugye nem hallotta azt sem, hogy a rendőrök hangos bemondókon keresztül órákon át harsogták, hogy menjenek el onnan, mert műveleti terület. Biztosan akkor dobta le egy UFÓ, sehol sem hallott ő semmit, ártatlan békés jámbor fiú lehetett, aki csak érdeklődni ment volna a közelbe... A meséd egy jobbos portálon mindenképpen tetszést aratva, ki tud nagyobbat hazudni ma versenyen, azonban ahol legalább 2 percet gondolkodnak naponta, ott ezt alaposan kinevetik, sőt, szánalmasnak tartják.
Nem tudod, kiket büntettek meg? Milyen érdekes... :)
fekete
Ossza kellene veluk szedetni a sok szemetett mocskot amit maguk utan hagynak!
Toby
Remélem sokan láttátok azt a netre is felkerült fotósorozatot, amelyek tanúsága szerint a Parlamentben, egy szabályos szemétdombot hagytak maguk alatt a "honatyák", pedig egy deka migráns nem volt a közelben !
Először mindenki a saját portája előtt söpörjön...
Ez a mi hazánk
A hazaárulók feljelentgetnek - elég paradox!
Freewolf
A szemkilövető senkiházi, börtönérett feljelent? Takarodjon!
Ez a mi hazánk
@Toby: Agykombájn: az a saját munkahelyük, nem közterület. Maguk alá szartak, nem alád, mint az új barátaid.

@solidedge: Ami Mo.-n ijesztő, ez a sok minimális veszélyérzettel nem rendelkező agyhalott, akinek mindig a tetves irritáló kisebbség pártján kell lenni. Egy faszfej se kérdezte meg, hogy VELÜNK MI LESZ? A nomrális embernek egy dolga van: tűrni. Ez a liberálféreg elképzelés. Azért építettük az életünket, hogy félni kelljen a jövőtől, mert a barmok betelepítenék a csőcseléket.

A liberálfogyatékos szeretethullámon kívül minden érzelem jogos, mert az embernek joga van félni és aggódni.

Valamint kurvára nem kötelező szeretni mindenkit.
eszegfu
@Ez a mi hazánk: Utolsó mondatodra nyomtam csak a tetsziket! Ennek értelmében én Téged nem "szeretlek", nyilván ez forditva is igaz. Egyre azonban felhivom a figyelmedet: nem a Te feladatod meghatározni, hogy milyen érzelem "jogos", vagy sem... mindenki maga dönti el, ahogy Te is, én is.
Freewolf
@eszegfu: És nem is a te feladatod meghatározni az érzelem jogosságát, de a véleményed erről, mint ő, leírhatod!
wagabund
szerintem ez a luvnya úgy eltűnik, mint a füst a ködben..ugyanis ha feladja magát, akkor rajta fognak példás büntetést felmutatni a bel-és külföld részére...persze kamerák előtt.
kap három év letöltendőt kenyéren és vizen...amit persze kevesellni fognak, de az már lényegtelen..

aztán pár hónap múlva suttyomban, az éjszaka leple alatt kiengedik a jó magaviseletére hivatkozva..
Freewolf
Nem követett el törvénysértést, nem úgy mint a vadak! Nincs mitől félnie, hacsak nem a sakáloktól a sajtóban!
wagabund
szerintem ez a luvnya úgy eltűnik, mint a füst a ködben..ugyanis ha feladja magát, akkor rajta fognak példás büntetést felmutatni a bel-és külföld részére...persze kamerák előtt.
kap három év letöltendőt kenyéren és vizen...amit persze kevesellni fognak, de az már lényegtelen..

aztán pár hónap múlva suttyomban, az éjszaka leple alatt kiengedik a jó magaviseletére hivatkozva..
eszegfu
@Freewolf: Egy pillanatig sem állitottam, hogy az én feladatom! Sőt azt is elfogadom, ha neki véleménye van, mégha nem is egyezik meg az enyémmel! Csupán azt kifogásoltam, hogy megállapitja, kategórikusan kijelenti mi a jogos. Lehet, hogy nem fogalmaztam pontosan.
Freewolf
@eszegfu: Jogos a migránsoknak a táborban maradni! Ezt tudjuk.
hetöndöe
@Zsoel: tegnap 22:49

Látsz kukát vagy konténert a közelben?
eszegfu
@Freewolf: Ilyeneket én is tudok mondani: jogos a migránsoknak regisztrálni. De igazán nem tudom, hogy ehhez a cikkhez van valami köze? Itt egy TV munkatársról volt szó...
hetöndöe
Ha már a Jobbiknál tartunk,egy újabb gyöngyszem a magasan kvalifikált gárdáról.:-)

www.youtube.com/watch?v=fs3wHK6B428
Aki Én
@Zsoel: Nem szeretném védeni a menekülteket, de a Planetáriumot láttad az ,,igaz" magyarok után?
Aki Én
@Freewolf: 08:38
Tévedés. A gyermekbántalmazás törvénysértő! A saját gyerekedet sem ütheted meg!
Nyilván a menekültek is törvényt sértenek, de ettől még nőként, operatőrként nem esünk neki gyerekeknek.
Az az érzésem, hogy ha ezt mondjuk az ATV operatőre tette volna, akkor nem akarnád kitüntetni.
Sajnos te nagyon szélsőségesen mutatod be, hogy mennyire csak azt nézed, hogy ki teszi, és még véletlenül sem azt, hogy mit tesz. Ezért van, hogy a ,,tieidnek" minden szart elnézel, mert képtelen vagy megérteni a dolgokat. Szomorú és rendkívül káros ez.
karma1
@hetöndöe: @human: Legyetek nyugodtak: megtortent! A ma reggeli es a ma esti fo csatornan a reggeli es az esti hiradoban is lejott a rugdoso k@rva, tobbszor lejatszottak, lassitva is, es fennyel kiemelve a rugasait... Bar egy masik kommentben valamelyik jobberes "baratunk" mar vedene a munder becsuletet, es kerdezte/allitotta: hatha annyira megijedt a menekultektol... Aha,... A hulyek a tuloldalon... Olyan megjegyzessel kommentaltak a hirt, nevvel emlitve ezt a magyarok szegyenet, hogy hogy lehet valaki ennyire gonosz? Meg amikor a menekulteket interjuvolta a Keletinel ennek a hirtevenek a riportere, a menekult azt mondta, hogy sehol nem bntak veluk ugy, mint Ma.o.-n, mert ott ugy b@Aki Én: nnak veluk, mint az allatokkal.Ha ez a zavart agyu vitya felfogna vegre, hogy ezek az emberek nem akarnak ittmaradni, es MINDEN orszagba tiltottan leptek be, de mindenhol segitettek oket, mindenhol embernek tekintettek oket, akkor ez evtizedekkel veti vissza az embereket a mar nehezen kialakitott jo kapcsolatainknal.
Es meg van pofaja a Csongrad megyei rendorsegnek azt mondani, hogy ohozzajuk nem jott be feljelentes! Nana, hisz az a szerencsetlen nem beszeli a nyelvet, retteg mindentol, mindenkitol, mikozben a gyereket is meg kell vedenie...Szegyelljek magukat!
karma1
@hetöndöe: Juj, ez nagyon teccet! Mindenki azt a kezet hasznalta tisztelgesre, amelyik eppen eszebe jutott!!! Tokbuliiiii...:o)))
eszegfu
@hetöndöe: 9:14 Tényleg ezek az "emberek" kész aranybányák! Minden napra jut valami kis "értéknövelő"!
wagabund
ahogy elnéztem a videót, nem láttam hogy fellöktek volna akár egy kamerázó embert is abban a nagy rohanásban...
Aki Én
@hetöndöe: 09:14 Az ilyen és hasonló esetek csak azt igazolják, hogy nem ők a felső tízezer.
hetöndöe
@Aki Én: De azok lesznek,ha hatalomra jutnak,persze csak anyagilag lesznek azok.Agyilag már nem annyira.:-)
eszegfu
@hetöndöe: 8:57 Mióta pl. tilos a dohányzás a tömegközlekedési jármüvek megállóinak azt hiszem 5 m-es körzetében, azóta bizony az ötödik méter után kupacokban áll a csikk (amit persze a szél szanaszét fuj!), ahelyett, hogy bedobhatnák az ott felszerelt szemetesekbe. Ez igy sokkal praktikusabb!?:))) Nem egy utcai szemetesbe, ha már nem fér bele, mellé dobálják. De én, ha jól emlékszem a szegedi vasutállomásról láttam videot, ahol a menekült kb. 10 év körüli gyerek gumikesztyüben, nagy zsákkal a kezében szedte össze a szemetet.
eszegfu
@wagabund: 10:07 Azt láttam, hogy amikor megindult a tömeg, valóban nekiütköztek a nőnek, erre mintegy bosszuból, mondhatnám azt is célzottan várta az alkalmat, hogy kibe rughasson bele.
wagabund
@eszegfu: ezt értem, de akkorsem az épp arra haladó gyereknek ad egy gyomrost, vagy egy kidedet cipelő férfit gáncsol el...mert ha az eséstől még a gyerek is megsérült, az bizony akár gyilkossági kísérlet is lehet...persze ez már ügyvéd kérdése..
human
@eszegfu: Ha csak fel akarta volna tartóztatni őket, akkor egyszerűen eléjük áll.
eszegfu
@wagabund: @human: Igazatok van... pont azért irtam, hogy "célzottan várta" az alkalmat, vagyis várta a nálánál gyengébbet ezt a szadista!
GeoCravker
@Zsoel: Örülök ennek a sok sponátn környezetféltőnek.
KIváncsi lennék, ha nekivágnának felcuccolva egy 240 km-es sétának, akkor mögöttük mi maradna?
Tudom, nem kell nekivágni.
Sőt! Már meneküllni sem kell. Ott lehet maradni szexrabszolgának, vagy csak simán rabszolgának. Esetleg lefejezett mártírnak.
A sok önkéntes határfétő bocskoros betyár mia fenéért nem emgy oda segíteni az isis ellen. Háthogy ne legyen annyi menekült és konszolidálódjon a helyzet.
Tényleg dupla haszon lenne. Ott lenen pár ágyútöltelék, itt meg kevesebb fasiszta.
Freewolf
@Aki Én: Teljesen világos számomra, hogy nem jogszerűen járt el a riporter nő. Én annyit tettem hozzá, hogy a migránsok sem jogszerűek. Az igaz, hogy egyik jogsértés nem menti a másikat. Amúgy, lehet ha felém indulnak meg, én is felrugom őket első rémületemben!
Aki Én
@Freewolf: 11:57
Ezt írtad: ,,Nem követett el törvénysértést, nem úgy mint a vadak! "

És ezen a videón sincs félnivalója. Esetleg ha a felrúgott apa ráesik a gyerekére és kárt tesz benne.
www.dailymail.co.uk/news/article-3226888/Hungarian-camerawoman-sacked-filmed-tripping-migrants.html
eszegfu
@Freewolf: Én, ha megindul felém a tömeg, nem állok továbbra is szemben velük, és várom a "rohamot", hogy "első rémületemben felrugjam őket", sőt nem is feléjük megyek, hanem hátrálok, vagy igyekszem a csoport széle fele menekülni. Lehet ezt gyávaságnak tekinteni... de én ezt tenném. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
Freewolf
@Aki Én: Azért írtam, mert ha eljárás indul ellene, bizony megállhat az önvédelem. Most viszont revidiálom magam, mert akkor prejudikáltam.
Freewolf
@eszegfu: Igazságod van, de vegyük figyelembe, ez egy riporter. Épp az a dolga, hogy a dolgok sűrűjében legyen!
Zsoel
@GeoCravker: Jézus, micsoda ócska, süket duma...

1. Tegyük fel, hogy igazat adok neked (természetesen nem adok, de tegyük fel): 240 kilométeren keresztül nincs egyetlen szál kuka és szemétlerakóhely, és senki nem akar néhány kiló szemetet magával cipelni, amíg civilizált ember módjára eldobhatja. Oké, elhiszem ezt a mesét.
De még akkor is meg lehetne oldani, hogy a továbbcipelésre érdemtelen csomagolást, ételmaradékot, takarókat(?), ruhaneműt(??), gyerekkocsit(???) egy helyre hordják össze, ahonnét a közterületi karbantartók (persze a mi pénzünkön) könnyebben összeszedhetnék és elszállíthatnák, nem kéne önkénteseknek(!) kilométereken keresztül kóborolniuk szélfútta csomagolások után kajtatva. Azonban ilyesmi eszükben sincs: eldobják a mocskot, ahol épp a kezükből kiesik, hadd szedje föl a hülye magyar - akinek állítólag olyan hálásak.

2. "Sőt! Már meneküllni sem kell. Ott lehet maradni szexrabszolgának, vagy csak simán rabszolgának. Esetleg lefejezett mártírnak." Te még mindig nem érted meg, hogy a beözönlőknek elenyésző része menekül ilyesmik elől? A legtöbbjük csak azért jön, mert a te zsírodon akar jól (jobban) élni.

3. "A sok önkéntes határfétő bocskoros betyár mia fenéért nem emgy oda segíteni az isis ellen." Azért, mert semmi közük hozzá. Ide hány szír jött harcolni a sok évtizedes török, német, szovjet elnyomás ellen?
eszegfu
@Freewolf: De -- én ugy emlékszem -- már nem "dolgozott", hiszen lehet, hogy nála volt a kamera, de nem felemelve, leengedve vette fel az eseményeket, hanem csak állt a sürüjében.
De talán mindegy is... számoljon el saját magával, családjával... talán legbelül érzi: nem volt egészen "tiszta" ez az ügy!
wagabund
csak szólok, hogy a legfrissebb hírek szerint a dán rendőrség veri az országba bevándorolni szándékozókat...

hogy kerülnek oda? hát kérem tisztelettel úgy, hogy elégedetlenek a német ellátással, mert nem azt kapják amire számítottak.
fellázadtak...irány dánia..
Aki Én
@Freewolf: 12:21 Helyesen ,,revideál". Egyébként gyakrabban megtehetnéd.
eszegfu
@wagabund: 12:28 Kellett még ez a hir nekünk? Rádióból, vagy hiradóból értesültél?
eszegfu
@wagabund: Elfeleljtettem az előbb... egyre hidegebbre mennek, még a végén az Északi Sarkkör kutatóállomásain tudnak csak letelepedni... Viccen kivül: mi lesz ebből, nem tudom!
Freewolf
@Aki Én: Nem vagyok én magyartanár! :-)
Zsoel
@Aki Én: Láttam. Remélem, elkapják azokat a mocskokat, akik felelősek ezért, és megtéríttetik velük a kárt. Kívánom, hogy hosszú hónapokig dolgozzanak érte.
Aki Én
@Freewolf: 12:46 De ha nem mennek az idegen szavak helyesen, akkor talán mégis magyarul kellene megpróbálni.
De most akkor ki az igaz magyar???
Aki Én
@Zsoel: 12:48 JA. Három embert ítéltek el. Szerinted is annyian voltak?
Zsoel
@Aki Én: Biztos nem, de miért nekem mondod ezt? Én nem vagyok hatóság.
Aki Én
@Zsoel: CSak kérdezem, mert abban bízol, hogy megbüntetik őket.
GeoCravker
@Zsoel: 1. Azt hiszem, ha egyszer igazat adnál nekem, akkor erősen elkezdenék kételkedni, hogy mit rontottam el. :-)
Amúgy a helyez tipikusan magán viseli a krízishelyzetek "as is" jellegét. A problémákat ott, és akkro kell megoldania annak, aki találkozik vele. Aki felkészülhetett volna rá, az a kormányzat. Ha valaki tojt az egészre nagy ívben felkészülésileg, az a kormányzat. A krizishelyzet kialakulásáért alsó hangon 70-80%-ben a kormány felelős. Baromság most úgy tekinteni rájuk, mint a helyzet hősére.

2. Amikor valaki kénytelen elmenekülni egy háború elől, akkor az nem jelenti azt, hogy nem akar dolgozni, egzisztenciát teremteni másutt. Az egész gazdasági menekültes duma innentől szín tiszta demagógia. Olyan, mintha az '56-os magyar menekültektől számon kérnéd, hogy miért mertek elmenni Amerikába, ahelyett, hogy most is valami osztrák vagy olasz menekülttáborban tördelnék a száraz kenyérhéjat.

3. Demagógia reloaded. Momentán a magyar szélsőjobb háborog össze-vissza. Menjenek oda, aztán oldják meg a gondot. Speciel a törökök különben gyakorlatilag szó nélkül befogadták a szabadságharcok emigránsait annak idején. Alkalmasint a törökök nagy része meg van róla győződve, hogy anno alapvetően az osztrák elnyomás ellen segítették a magyar testvéreket. De a történelmi egyidejűség pillanatnyilag fennáll az isis vs. szélsőjobb esetében. Míg az általad hozott példa demagógia.
wagabund
@eszegfu: merek én mást hallgatni, mint a Kossuthot? az egyedüli hiteles adó... .az onnan szerzett információra szoktam hivatkozni...

:-)
Zsoel
@GeoCravker: 1. Meséld már el, hogyan lehetett volna ERRE felkészülni, ami jelenleg zajlik, és ha nekünk nem is sikerült, hogy lehet, hogy Ausztriának és Németországnak sem sikerült, holott GDP-ik többszörösét teszik ki a miénknek, és állítólag a politikusaik is jobbak? Ott nem jobboldali a kormányzat, nem Orbán Viktor a miniszterelnök, az ottaniak mégis szidják a kormányaikat, mint a bokrot, mi több, Magyarországot dicsérgetik a "tökösségéért".

2. Erre végül is nem tudok egzakt választ adni, ez igaz, mindenesetre az eddigi példák az én igazamat támasztják alá. Várjunk csak egy-két évet, és figyeld, mekkora arányban fognak Németországban beilleszkedni a most bevándorlók, és mennyire lesz súrlódásmentes az őslakossággal való együttélésük.

3. A macska fülét! Momentán (értsd: egyelőre még csak) az háborog, aki leginkább érintve van a problémában, vagyis a "vonulási útvonal" mellett élők, Röszkétől Hegyeshalomig (Budapesten át), illetve ahol elszigetelt bevándorlótáborok vannak, pl. Debrecenben. Ezt a szélsőjobboldali csoportot pedig gyűjtőnéven mindenütt úgy nevezik, hogy "helyi lakosság". Kérdezz meg ilyen helyen élő helyieket: olyanoktól is fogsz durva kijelentéseket hallani, akik kifejezetten baloldaliak, esetleg egyformán utálnak minden pártot, és éppenséggel életükben sem jártak egyetlen szavazáson sem. Aztán majd ha másoknak is nyaldosni kezdi a szája szélét a sz@r, majd lesznek még többen, akik hirtelen "szélsőjobboldalivá" válnak.
wagabund
@eszegfu: 12.44..: nos nemcsak a dánokhoz, hanem a finnekhez is mennek, de norvégia is kezd ideges lenni..
ott is hideg van, tehát kérik a jussukat: meleg ruhanemű, irhabunda, fűtött lakás, szauna, tartalmas koszt...stb..amihez joguk van. a befogadó meg néz mint a lőtt medve...egyszer csak leesik a tantusz...bááár akkor már késő lesz.

menjenek csak...itt nem fusssa ilyenre...(sem)
eszegfu
@wagabund: 13:17 Naaaaa... Tudod: messziről jött ember azt mond, amit akar...persze én meg elhiszem.:)))
Zsoel
@hetöndöe: Nem látok. A többit olvasd el a GeoCravkernek írt hozzászólásomban.
Freewolf
@Aki Én: Attól, hogy egyes nyelvi kifejezésekről van elképzelésem, még lehetek magyar.
wagabund
@eszegfu: hallgatok én mást is, csak ésszerűbb erre hivatkozni...ebből nem lehet baj.
merje valaki kétségbevonni a Kossuth adó szavait...
eszegfu
@wagabund: 13:22 Fel sem fogom ésszel, hogy milyen helyzetben lehetnek hazájukban ezek a menekültek, hogy felcuccolnak, elindulnak a világba... az átlagos 30 fokos hőmérsékletü helyről mennek a minusz 10-20 fokosba...valahogy nagyon sz@ros lehet a sip!
wagabund
@eszegfu: évek múlva kiderül...mert előbb-utóbb vagy panaszkodni fogak, vagy dicsekedni..
Zsoel
@sünike: Nem tudom, mert nem vagyok sem bírósági, sem hatósági személy, következésképpen az aktákat sem láttam. Amit a sajtó erről ír, azt talán inkább hagyjuk. A baloldali fele azért torzít, mert mentegeti a bűnösöket, a jobboldali meg azért, mert politikai tőkét akar kovácsolni belőle.
Az említett történet pedig úgy esett, ahogy írtam; hogy elhiszed-e vagy sem, teszek rá. Ennél többet úgysem írok róla, mert nem vagyok rá feljogosítva.
sünike
@Zsoel: Az igazi bűnösök a mai napig folytatják azt, amit ott elkezdtek!
libellle
@Zsoel: Ez csak egy behatárolt jelenség. De én évek ota látom a szemetet az utak mellett
Toby
@Ez a mi hazánk: ma, 07:45

Ja, csak a hazaárulót jelentik fel, ennek ez a rendje !

@Freewolf: ma, 07:48 Nosza, lássuk azt a szemkilövető bírósági elmarasztaló ítéletet ! Eddig még nem produkáltad, vajon miért nem ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.