A szélsőjobboldali Német Nemzeti-demokrata Párt (NPD) Facebook-oldalán még szeptember 12-én köszönte meg a magyar miniszterelnöknek, hogy olyan bátran kiállt Európa megmentéséért. Mint írják, hálásak azokért a bátor cselekedetetekért, amivel Orbán Viktor megakadályozza, hogy idegen kultúrák áramoljanak be Közép-Európába. Szerintük a magyar kormányfő ezerszer jobban képviselo a német érdekeket is, mint Angela Merkel a nyitott határokat hirdető őrült politikájával. Majd egy rövid bekezdés erejéig emlékeztetnek arra, hogy a magyar miniszterelnök beszélt arról, a ‘”menekülteknek” vissza kell menniük oda, ahonnan jöttek, és felidézik a büntetőtörvénykönyv szigorítását is. A bejegyzés kifejezetten népszerű volt, 3300 lájkig és 1600 megosztásig jutott, és rengeteg a lelkendező komment, melyekben Orbán Viktor nagyszerűségét méltatják.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ó, a kis bajuszka mégis csak helyénvaló ?
1magyar
Hiába cseszegetitek Orbánt, jól kezeli a menekültválságot, ill megpróbálja megelőzni azt ami a szerbek és a muzulmánok között volt.
Aki Én
Mit? Hogy most a horvátokon keresztül mennek hozzájuk? Aki a német szélsőségesek véleménye alapján ítél itthon, az elveszett.
Egyébként orbánt nem az elmúlt két hónap alapján kell megítélni, mikor véletlenül még igazakat is mond (hogy mit gondol azt nem tudjuk), hanem az elmúlt évtized alapján.
Dr. Felipe
Hitlert is így éltették, egy darabig. Míg a szövetséges légierő meg nem jelent a légtérben.
Freewolf
Ezek nem szélsőségesek, hanem a németek. A többi liberálmajom.
human
@Freewolf: Nem hát. Csak csupa tiszta szívű meg tiszta fejű nác... akarom mondani német.www.spiegel.de/international/germany/bild-822327-329761.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.